Blitzhandel24 logo

Blitzhandel24 reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Blitzhandel24 reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1206
Blitzhandel24 logo
Website
blitzhandel24.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Blitzhandel24

Op zoek naar de perfecte software oplossingen? Denk dan eens aan Blitzhandel24. Het zou zomaar je gedroomde partner kunnen zijn. Om dat helemaal duidelijk te krijgen, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Het geeft je extra inzicht in alles wat deze specialist je kan bieden. Vervolgens beslis je zelf of je ook zaken gaat doen met Blithandel24.

Over Blitzhandel24

Blitzhandel24 is sinds 2011 distributeur efficiënte software oplossingen voor organisaties, overheden, bedrijven, scholen en particulieren. Met Blitzhandel24 tref je een onderneming die nog duidelijk in de groei zit. Blitzhandel24 streeft volledige klanttevredenheid na, want de tevredenheid van de klant is de hoogste prioriteit van deze aanbieder. Blitzhandel24 staan bekend om de eerlijke prijzen en de uitmuntende service. Bovendien is men binnen deze organisatie steeds op de hoogte van de nieuwste technologie.

Waarom kiezen voor Blitzhandel24?

Je kunt kiezen voor Blitzhandel24 vanwege het zeer uitgebreide portfolio, het enorme productaanbod van verschillende merken en de gratis en wereldwijde telefonische ondersteuning die je krijgt van deze specialist. Je vindt bij Blitzhandel24 een grote portefeuille Microsoft producten, je koopt er servers online en ook bijvoorbeeld antivirus software. Blitzhandel24 kan je bovendien software bieden op de meest uiteenlopende gebieden. Je kiest eveneens voor deze specialist vanwege het feit dat je ondersteuning via onderhoud op afstand kunt krijgen.

Is Blitzhandel24 betrouwbaar?

Je kunt blind varen op de producten en de service van Blitzhandel24, zo blijkt uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Zowel de producten als ook de service en ondersteuning worden alom geroemd. Het hoge cijfer dat het krijgt van de klanten, een 4,54 uit 5, spreekt ook al boekdelen. Blitzhandel24 is een TrustedShop en biedt kopers bescherming. Het feit dat je ook gewoon met iDeal kunt betalen geeft de klant vertrouwen. Kortom, met Blitzhandel24 heb je te maken met een zere betrouwbare partij.

Klantenservice en klachten

Klanttevredenheid is een groot goed voor deze specialist. Het bedrijf doet er alles aan om het iedereen voor de volle 100 procent naar de zin te maken. Om die reden krijg je als je een klacht hebt ook alle ruimte om je klacht kenbaar te maken. Je kunt als je een klacht hebt gewoon bellen met deze specialist, zoals er op de website ook een contactformulier voor je klaar staat. Je kunt ook via Facebook en Instagram nog contact leggen met Blitzhandel24. Geheid dat er alles aan gedaan wordt om de klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfelt over een product of een dienst, dan zoek je naar bevestiging of in elk geval naar de mening van andere mensen die het product of dienst al eens gebruikten. Vanwege de praktische informatie en omdat het informatie uit de eerste hand is, zijn de beoordelingen zeer waardevol. Ze helpen bij het nemen van een betere beslissing en reduceren tegelijk de kans op een miskoop heel aanzienlijk. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je maar een heel klein beetje tijd en je bewijst er andere mensen zeker een dienst mee.

Reviews over Blitzhandel24
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Grandado.com logo
Grandado.com
1361 beoordelingen
8,7
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen
7,8
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Dit is niet wat ik heb verwacht

na betaling niets ontvangen en geen enkele reactie op mail en betaling wordt niet eens bevestigd dus kijk uit met deze club.

Geplaatst op: 18-02-2024
Laatst bewerkt op: 18-02-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service/ondersteuning

Heb CorelDRAW Essentials gekocht en na een goed jaar werkte het al niet meer. Ik heb contact opgenomen met de service-afdeling en geprobeerd met chatten tot een oplossing te komen. Maar er was geen Nederlands sprekende medewerker beschikbaar dus was moeilijk. Uiteindelijk heb ik toen nogmaals een versie CorelDRAW gekocht en ook die werkte niet naar behoren. Na enkele maanden werkte ook die niet meer. Heb toen een mail gestuurd naar de afdeling ondersteuning. Maar daar komt geen enkele reactie op. Zelfs na 3 keer een mail gestuurd te hebben. Dus 2x mijn geld kwijt en geen CorelDRAW.
Ga het nu bij een ander bedrijf (Nederlands) opnieuw proberen. Vandaar dat ik heb gezegd dat ik bij Blitzhandel24niets meer koop.

Geplaatst op: 16-11-2022
Laatst bewerkt op: 16-11-2022
Geschreven door: Will V.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige site

Geweldige site, goedkoop, snel en gemakkelijk, je kunt echt niet klagen over de prijzen van dingen op Blitzhandel24.de. Ik kreeg een Windows 10 Pro-sleutel en had de sleutel seconden nadat ik ervoor had betaald.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna K.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Blitzhandel24
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Grandado.com logo
Grandado.com
1361 beoordelingen
8,7
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blitzhandel24 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Blitzhandel24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Blitzhandel24 actief?

Blitzhandel24 is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Blitzhandel24 reviews? Dan kun je naar de website van Blitzhandel24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie