Printmijnstad logo

Printmijnstad reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Printmijnstad reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1096
Printmijnstad logo
Website
printmijnstad.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Printmijnstad

Printmijnstad is een webshop waar je onder andere jouw favoriete stad kunt laten printen als poster. Wil je een bestelling plaatsen via deze webshop, maar wil je eerst graag weten of deze webshop betrouwbaar is? Lees dan snel verder. Op deze pagina leer je namelijk meer over Printmijnstad. Om een objectief beeld te geven van Printmijnstad hebben wij verschillende reviews van Printmijnstad voor jou op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Printmijnstad een bestelling te plaatsen.

Over Printmijnstad

Printmijnstad is een Nederlands bedrijf dat sinds 2016 bestaat. Het bedrijf heeft kwaliteit, persoonlijkheid en gemak als haar kernwaarden en heeft als doel om voor elke plek een unieke poster te kunnen ontwerpen. Op de webshop kun je gebruik maken van een handige online editor, waardoor je eenvoudig zelf de gewenste poster ontwerpt en vervolgens door Printmijnstad kunt laten afdrukken en kunt laten omlijsten. Het bedrijf levert een goede service en een voordelige prijs.

Waarom kiezen voor Printmijnstad

Bij Printmijnstad kun je terecht voor unieke producten. Zo kun je bij het bedrijf kaarten laten maken van een favoriete stad naar keuze. Deze posters zijn een echte blikvanger binnen elk interieur, zowel voor de studentenkamer, kantoorpanden als voor de woonkamer. Om de poster te ontwerpen maak je gebruik van de handige online editor. Hiermee kun je zelf jouw voorkeuren aangeven en een uniek design maken. Naast steden kun je bij het bedrijf ook posters laten printen met jouw sterrenbeeld en datum, unieke puzzels ontwerpen of prachtige muurcirkels ontwerpen.

Is Printmijnstad betrouwbaar?

Printmijnstad is een transparant bedrijf met vele tevreden klanten. Je kunt het bedrijf dan ook zeker vertrouwen. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, biedt gunstige algemene voorwaarden en is actief op verschillende sociale mediaplatformen. Het bedrijf heeft daarnaast een toegankelijke klantenservice en levert haar producten altijd binnen twee werkdagen gratis binnen Nederland.

Klantenservice en klachten

Printmijnstad heeft een klantenservice die je eenvoudig via Facebook of per mail kunt benaderen. Doorgaans word je bij Printmijnstad binnen 1 werkdag geholpen. Ook kun je via Facebook of per mail een klacht indienen indien je niet tevreden bent met de producten. Indien je niet tevreden bent heb je bij Printmijnstad als koper recht op herroeping binnen 14 dagen. Hierbij geldt dat het product reeds terug ontvangen dient te worden door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij Printmijnstad en wil je andere potentiele kopers helpen meet het maken van een weloverwogen beslissing om bij Printmijnstad een bestelling te plaatsen? Vertel andere dan meer over jouw ervaring met het bedrijf. Beschrijf bijvoorbeeld of de bestelde producten voldoen aan jouw verwachtingen, of je snel geholpen werd en of je het bedrijf aan andere zou aanraden. Met jouw ervaring help je mee met het creëren van een zo objectief mogelijk beeld van deze onderneming.

Reviews over Printmijnstad
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
1 beoordeling
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
16 beoordelingen
3,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede kwaliteit poster

Ik ben erg blij met mijn poster die ik heb besteld. Het is van een erg goede kwaliteit en de levering is ook erg mooi aangezien het in een lijst kwam. Het contact met de klantenservice was ook erg prettig en er werd altijd vriendelijk gereageerd.

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijs C.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Printmijnstad
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
1 beoordeling
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
16 beoordelingen
3,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Printmijnstad een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Printmijnstad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Printmijnstad actief?

Printmijnstad is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Printmijnstad reviews? Dan kun je naar de website van Printmijnstad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie