Astoldby logo

Astoldby reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Astoldby reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4305
Astoldby logo
Website
astoldby.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Astoldby

Iedereen heeft zijn eigen bijzonder verhaal met obstakels en overwinningen. Dit unieke levensverhaal kan je dankzij Astoldby laten vereeuwigen in een boek voor een goede prijs. Lijkt dit je interessant? Dan is het verstandig om eerst meer te weten te komen over Astoldby. Wat zijn de positieve en negatieve kantjes van dit bedrijf? Dat ontdek je door de Astoldby ervaringen op onze website door te nemen. Door ze goed te lezen, kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Over Astoldby

Astoldby is een uniek bedrijf dat zich richt op hulp bieden aan mensen die graag een biografie willen schrijven. Het bedrijf gaat dus zelf niet schrijven, maar werkt aan de hand van een abonnement. Voor een bedragje schrijf jij je dan in waarna je elke week een vraag opgestuurd krijgt. Deze vraag dien je te beantwoorden met een verhaal gegrepen uit je leven. Na 52 weken krijg je een overzicht en kan je een cover toevoegen. Het resultaat daarvan is een boeiend boek van jouw leven.

Je kan zelf kiezen hoeveel exemplaren je bestelt. Geef er dus gerust eentje aan al je familieleden, vrienden en collega's. Je kan ook dit abonnement daarnaast aan iemand cadeau geven. Zo'n bijzonderder geschenk heeft je dierbare vast nog nooit ontvangen! Hoewel je een vraag per maand krijgt, wordt het bedrag niet elke maand afgetrokken. Je kan het namelijk in één keer betalen, waardoor je je er verder geen zorgen meer over te maken. Een groot voordeel!

Waarom kiezen voor Astoldby

Astoldby is een origineel concept dat het ontdekken waard is. Vooral als jij erg graag je levensverhaal wilt uitbrengen, maar je het moeilijk vindt om het af te werken. Astoldby geeft je de ondersteuning die je nodig hebt om je verhaal op de best mogelijke manier te vertellen. Je bent dus zeker van een goed boek dat je volledig zelf hebt gecreëerd. Je kan je boek natuurlijk ook door iemand anders laten schrijven, maar dat heeft niet dezelfde persoonlijke touch. Bovendien kan je verhaal helemaal veranderd zijn. Dit vermijd je door te kiezen voor Astoldby!

Het bijkomend voordeel van Astoldby is dat je de tijd krijgt om grondig over alles na te denken, maar dat het toch ook snel genoeg gaat zodat je gemotiveerd blijft. Je krijgt elke week van het jaar een nieuwe vraag en hebt dus zeven dagen de tijd om goed over alles na te denken. Een abonnement bij Astoldby is ook interessant om te schenken aan een dierbare die graag zijn of haar verhaal wilt vereeuwigen. Het is namelijk een ontroerend cadeautje dat nooit vergeten wordt!

Is Astoldby betrouwbaar?

Je hoeft er niet over te twijfelen of Astoldby betrouwbaar is, want dat merk je aan de veilige betaalmethodes. Je kan er namelijk betalen met Visa, Bancontact, iDeal en Mastercard. Keuze genoeg dus! Daarnaast kan je ook de Astoldby reviews bekijken voor meer zekerheid.

Klantenservice en klachten

Wil je graag contact opnemen met Astoldby in verband met klachten? Of wil je gewoon graag een vraag stellen? Dan kan je het bedrijf contacteren aan de hand van het contactformulier dat je terugvindt op de website. Dit is wel de enige manier om Astoldby te contacteren.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Astoldby? Help anderen dan door je Astoldby review bij ons achter te laten. Aan de hand van jouw Astoldby beoordeling, kan je anderen namelijk heel goed op de hoogte brengen van wat de plus- en minpunten zijn van dit bedrijf. Op die manier kunnen zij dan bepalen of Astoldby wel bij hen past. Het schrijven van een recensie duurt ook helemaal niet lang, dus je hoeft niet te vrezen dat je veel tijd verliest!

Reviews over Astoldby

Gerelateerde bedrijven

Fotosticker.net logo
Fotosticker.net
2 beoordelingen
9,5
GRdruk.nl logo
GRdruk.nl
2 beoordelingen
8,5
Historische Kalender logo
Historische Kalender
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Astoldby

Het bedrijf Astoldby is geverifieerd door ons. De webshop astoldby.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Astoldby is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Astoldby maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van astoldby.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van astoldby.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Astoldby


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fotosticker.net logo
Fotosticker.net
2 beoordelingen
9,5
GRdruk.nl logo
GRdruk.nl
2 beoordelingen
8,5
Historische Kalender logo
Historische Kalender
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Astoldby een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Astoldby. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Astoldby actief?

Astoldby is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Astoldby reviews? Dan kun je naar de website van Astoldby gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie