Drukwerknodig.nl logo

Drukwerknodig.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Drukwerknodig.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2383
Drukwerknodig.nl logo
Website
drukwerknodig.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Drukwerknodig.nl

We moeten allemaal wel eens een beroep doen op drukwerk. Je zoekt in dat kader uiteraard een betrouwbare partner en dat zou zomaar eens Drukwerknodig.nl kunnen zijn. We hebben een samenvatting voor je gemaakt van de reviews en ervaringen die mensen met deze aanbieder hebben. Met die extra informatie in je achterhoofd kun je prima zelf beslissen of je ook kiest voor de producten en diensten van Drukwerknodig.nl.

Over Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl was voorheen actief onder de naam Russell Print en maakt onderdeel uit van Chris Russell BV. Drukwerknodig.nl kan omschreven worden als een full-service reclamebureau met een eigen drukkerij in Groningen. Al ruim een kwart eeuw verzorgt de specialist reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren. En dat naar volle tevredenheid. Drukwerknodig.nl kan je van alles leveren; van boeken tot fotoproducten en van een volledig verzorgde huisstijl tot presentatie- en promotiematerialen.

Waarom kiezen voor Drukwerknodig.nl

Als je alleen al kijkt naar het enorme aanbod dat de specialist je kan bieden, dan is dat een reden om juist met Drukwerknodig.nl in zee te gaan. Behalve een zeer uitgebreid aanbod, is dat aanbod ook nog eens prima te betalen. Van afsprakenkaartjes, cadeaubonnen, enveloppen, fotoprints en kaarten tot aan mokken, muismatten, notitieblokken, posters en T-shirts; Drukwerknodig.nl kan het je allemaal bieden. De klant is nog echt koning bij deze aanbieder en niet voor niets is de missie van de onderneming om ”˜meer te betekenen dan dat de klant verwacht’. Ook de snelle levering is iets dat veel mensen nadrukkelijk aanspreekt.

Is Drukwerknodig.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van dit full-service reclamebureau meet je af aan de vooral erg lovende reviews en ervaringen. In de beoordeling wordt de onderneming niet zelden betrouwbaar genoemd. Die betrouwbaarheid straalt ook het Webshop Keurmerk uit. Dergelijke keurmerken zijn alleen weggelegd voor bedrijven die bewezen betrouwbaar zijn en zich houden aan de geldende wetten en regels met betrekking tot webshops. Daardoor kan de conclusie getrokken worden dat je bij de specialist veilig en betrouwbaar bestelt en betaalt. Vaste klanten krijgen het vertrouwen van de aanbieder. Zij mogen namelijk op rekening betalen.

Klantenservice en klachten

Er is amper een meer transparant bedrijf voor te stellen als Drukwerknodig.nl. Je vindt alle bedrijfsgegevens en dus ook het adres op de website. Dat maakt dat als je een klacht hebt, je die ook gewoon schriftelijk in kunt dienen. Dit kan op meer manieren overigens. Zo kun je gewoon bellen en gebruik maken van het contactformulier dat je op de website vindt. Er is daarnaast ook nog eens een chatfunctie beschikbaar, dit is meteen ook de snelste manier om contact te leggen met deze aanbieder. Omdat Drukwerknodig.nl ook nog eens actief is op de social media in de vorm van Facebook, LinkedIn en Instagram, kun je ook via die weg nog contact zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat de toegevoegde waarde van beoordelingen van mensen die al een product of dienst gebruiken al lang en breed bewezen is, willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je helpt er andere mensen echt mee en bovendien is een beoordeling maken slechts een kleine moeite.

Reviews over Drukwerknodig.nl

Gerelateerde bedrijven

Muurmode logo
Muurmode
2 beoordelingen
9,5
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5
Studentendrukwerk logo
Studentendrukwerk
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Drukwerknodig.nl

Het bedrijf Drukwerknodig.nl is geverifieerd door ons. De webshop drukwerknodig.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Drukwerknodig.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Drukwerknodig.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Drukwerknodig.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van drukwerknodig.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Drukwerknodig.nl.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Bestellen en betalen is uiteraard mogelijk. Producten worden niet verzonden. Vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden door leugens van een zeer slechte en onvriendelijke klantenservice. Niet doen, want je bent je geld kwijt!

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg vriendelijk bedrijf

De mensen van deze site zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze reageren erg snel op alle vragen. Ik heb via de website snel kunnen vinden wat ik zocht en het bestellen ging er vlot en gemakkelijk.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drukwerknodig.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Muurmode logo
Muurmode
2 beoordelingen
9,5
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5
Studentendrukwerk logo
Studentendrukwerk
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drukwerknodig.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Drukwerknodig.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drukwerknodig.nl actief?

Drukwerknodig.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Drukwerknodig.nl reviews? Dan kun je naar de website van Drukwerknodig.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie