123tuinposter logo

123tuinposter reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
123tuinposter reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
649
123tuinposter logo
Website
123tuinposter.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 123tuinposter.nl

Geef jouw tuin meer sfeer met een tuindoek op maat. Bij 123tuinposter.nl kun je prachtige tuindoeken ontwerpen en bestellen. Lees gauw meer over deze service, de tuindoeken zelf en de webshop. Ook leer je meer over 123tuinposter.nl, dankzij hun eigen klanten. Hier kun je namelijk review en ervaringen lezen van klanten van 123tuinposter.nl.

Over 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl is als eerste bedrijf in Nederland begonnen met het maken van tuinposters en later ook tuindoeken. Je kunt 123tuinposter.nl daarom ook wel de grondlegger van dit fenomeen voor in de tuin noemen. 123tuinposter.nl is onderdeel van DTP Studio Group.

De posters van 123tuinposter.nl zijn meer dan 9 jaar getest tegen alle weersomstandigheden en kom als beste uit de test. Bij 123tuinposter.nl kies je voor kwaliteit en gemak. Je kunt eenvoudig een eigen foto omtoveren tot een kunstwerk voor in de tuin. Zo fleur je een tuin of balkon geheel naar eigen smaak op.

Waarom kiezen voor 123tuinposter.nl

123tuinposter.nl biedt kwaliteit. Omdat ze zoveel ervaring hebben met het produceren van deze doeken voor in de tuin en hun kwaliteit kunnen garanderen, geven ze hun klanten standaard 3 jaar garantie. Zo weet je altijd dat je te maken hebt met een producent die staat voor zijn producten.

Ook heb je bij 123tuinposter.nl niet alleen genoeg keuze qua posters en desingopties, ook heb je een ruime keuze qua montage van de doeken. Je kunt een handig kliksysteem kiezen, touw of haken om jouw poster in de tuin op te hangen. Zo past er altijd een poster bij jou in de tuin.

123tuinposter.nl is ook nog eens extra voordelig. Je kunt hier voor een kleine prijs een tuinposter op maat maken. Je betaalt een standaard prijs en krijgt nooit extra kosten achteraf. Ook heeft 123tuinposter.nl met regelmaat leuke aanbiedingen om de tuinposters nog voordeliger te maken. Maak gebruik van een aanbieding of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van 123tuinposter.nl. Zo hoef je nooit meer een 123tuinposter.nl aanbieding te missen.

Is 123tuinposter.nl betrouwbaar?

123tuinposter.nl heeft ontzettend veel ervaring met tuindoeken en is als eerste gestart met de verkoop in Nederland. Nu jaren later kun je dus zeker spreken van een bedrijf met expertise. Ook omdat het onderdeel is van een groter bedrijf, kun je hier dus altijd zonder zorgen bestellen.

Betalen voor jouw nieuwe tuindoek of tuinposter is ook altijd veilig. Je kunt een veilige betaling zelf selecteren. Doe dit bijvoorbeeld met een Ideal transactie via de bank of maak gebruik van een overboeking. Wist je dat je ook met creditcard, Afterpay en Paypal kunt betalen bij 123tuinposter.nl? Sla jouw favoriete betaalmiddel op voor een eventueel volgende bestelling bij 123tuinposter.nl.

Klantenservice en klachten

Meer informatie kun je vinden op de website van 123tuinposter.nl, maar je kunt ook meer informatie over de posters opvragen bij de klantenservice. Je kunt jouw verzoek tot meer informatie of advies versturen per mail, maar het is ook mogelijk om gelijk te bellen. 123tuinposter.nl heeft een professioneel team achter de klantenservice dat je altijd kan voorzien van de juiste hulp en advies over tuinposters voor jou.

Is er iets mis met de tuinposter die je bij 123tuinposter.nl hebt besteld of laat de bestelling op zich wachten? Meld jouw klacht dan. Dit kan ook bij de 123tuinposter.nl klantenservice. Stel 123tuinposter.nl direct op de hoogte van jouw klacht, zodat er snel gehandeld kan worden. 123tuinposter.nl zorgt er altijd voor de klachten goed opgelost kunnen worden. Ook kun je altijd gebruik maken van jouw garantietermijn, wanneer er iets mis is met de tuinposter.

Wil jij ook beoordelen?

Heeft jouw tuin ook een frisse upgrade gekregen dankzij een tuindoek of tuinposter van 123tuinposter.nl? Laat het weten in een review over deze tuinposter webshop. Een review is ontzettend belangrijk om achter te laten. Op deze manier kun je potentiële klanten van 123tuinposter.nl helpen met een persoonlijker beeld van deze webshop. Wat kunnen zij verwachten en wat zijn jouw ervaringen met 123tuinposter.nl? Je kunt een realistisch beeld schetsen van de producten, verzendtijd, klantenservice en garantie. Zou je hier zelf nog een keer een tuinposter bestellen en zou je 123tuinposter.nl aan anderen aanraden? Laat het weten in jouw beoordeling over 123tuinposter.nl.

Reviews over 123tuinposter
Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
Your Decoration logo
Your Decoration
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
6,7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Niet geinformeerd over bestelling daardoor retour gestuurd en hierdoor moet ik kosten maken

Ik heb een bestelling gedaan op 13-05, netjes de poster bevestigd op 15-05.

Blijkbaar is Post NL bij mij aan de deur geweest. In de post nl ap zie ik dat de bezorgd datum nog niet bekend is en geen mail gehad met track&trace + of bezorging niet gelukt en dat ik hem moest ophalen op een ophaal locatie.

Hierdoor is het retour gestuurd. Contact gehad met 123 posters.nl en zij geven aan dat het mijn eigen probleem is en tegen een betaling van 10 euro kan het opnieuw verstuurd worden.

Het is voor mij echt een principe kwestie, want ik heb die mail niet gehad. Ook niet in SPAM. En via Post NL had ik het ook niet kunnen inzien. Want daar geeft hij aan bezorg moment nog niet bekend. Dus hoe had ik dit kunnen weten? Voorkomen? Niet. Maar toch moet ik dan 10 euro extra betalen? Dat vind ik uiterst klant ontvriendelijk.

Groetjes,

Christel

Geplaatst op: 31-05-2023
Laatst bewerkt op: 31-05-2023
Geschreven door: Christel K.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg persoonlijk

De service die deze website biedt is erg persoonlijk en ze zijn ook altijd super vriendelijk tegen alle klanten. De levering van de tuinposter was ook erg snel en zat goed verpakt.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank M.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 123tuinposter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
Your Decoration logo
Your Decoration
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123tuinposter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 123tuinposter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123tuinposter actief?

123tuinposter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123tuinposter reviews? Dan kun je naar de website van 123tuinposter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie