GRdruk.nl logo

GRdruk.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GRdruk.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1695
GRdruk.nl logo
Website
grdruk.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Grdruk.nl

Drukwerk kan je om hele diverse redenen nodig hebben. Voor je nieuwe bedrijf, zoals visitekaartjes, maar ook als je als restaurant menukaarten nodig hebt. Of het grotere werk zoals posters of buitenreclame. Je wilt natuurlijk dat het van de beste kwaliteit is. En dat het snel en simpel te regelen is. Bij jouw zoektocht ben je Grdruk.nl tegengekomen. Wil je nu graag meer weten over deze drukker? Dat kan. Want wij hebben hier niet alleen meer info voor je over Grdruk.nl, wij verzamelen ook reviews over het bedrijf. Aan de hand van deze beoordelingen kan jij immers een goede indruk krijgen van het bedrijf, zijn producten en zijn werkwijze. Lees dus maar snel verder!

Over Grdruk.nl

Grdruk.nl is een online drukkerij, met een passie voor het vak. Simpel, snel, goedkoop én van de beste kwaliteit, dat is waar ze voor staan. Niet alleen met een hart voor al die verschillende drukwerken (en dat zijn er nogal wat), maar ook met het hart op de juiste plaats voor marketing. Meedenken met jouw wensen en ideeën om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten: ze doen het graag. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem.

Waarom kiezen voor Grdruk.nl

Grdruk.nl weet waar ze het over hebben. Bestellen is simpel en volledig eenvoudig online te doen. Bij vragen word je direct geholpen via de chat. Lekker makkelijk, zo kan je tenminste direct doorgaan. Het aanbod is gigantisch. Of het nu om huisstijl producten gaat, voor promotie van je bedrijf, artikelen voor in de horeca of op een beurs: het kan allemaal bij Grdruk.nl. Meer weten over het bedrijf kan je o.a. doen door ze op te zoeken op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en LinkedIn. Is er op de site niet te vinden wat je nodig hebt, dan kan je contact opnemen met jouw wensen! Zie je wel wat je voor ogen hebt, maar wil je eerst graag hiervoor een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Beide opties kan je aanvragen via het online formulier, welke je vindt onderaan de site bij ”˜offerte aanvragen’. Eenvoudig in te vullen en ze zullen zo snel mogelijk reageren. Het liefst binnen een dag.

Is Grdruk.nl betrouwbaar?

Grdruk.nl is aangesloten bij Webwinkelkeur en voldoet dus aan de eisen die zij stellen. Daarnaast heb je er de zekerheid mee dat Webwinkelkeur luistert naar jouw eventuele geschillen met het bedrijf en jou een helpende hand zal bieden (indien jouw klacht terecht is). Betalen gaat op de bekende betrouwbare manieren, zoals creditcard, iDEAL, PayPal of via een overschrijving. Bij bestaande klanten is er ook nog een extra keuze, namelijk op rekening.

Klantenservice en klachten

Zoals ze zelf zeggen op de site: ”˜Quick Question? We are here!’ Met andere woorden: je kunt razendsnel contact met ze opnemen via de chatfunctie op de site. Uiteraard is dat niet de enige manier. De klantenservice is ook te bereiken via telefoon of mail. Het bezoekadres bevindt zich in Haarlem. Bij klachten kan je de klantenservice benaderen via de hierboven genoemde mogelijkheden. Mocht er onverhoopt bij klachten geen oplossing gevonden worden (waar ze vanzelfsprekend wel hun best voor zullen doen), dan kan je, zoals gezegd, bij Stichting Webwinkelkeur jouw geschil voorleggen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Grdruk.nl? Zou je ons dan ook jouw recensie willen laten weten? Zo kan jij een ander helpen om net als jij een keuze te maken om wel of niet bij Grdruk.nl te bestellen. Met jouw beoordeling maken we het verhaal nog completer over deze online drukkerij. Hoe meer jij uitlegt, hoe meer een ander eraan heeft. Waarom ben je wel of niet tevreden? Hoe snel was de levering en hoe makkelijk was het bestellen? Ben je tevreden wat betreft de kwaliteit? En hoe is die kwaliteit ten opzichte van het bedrag wat je er voor moest betalen? Mocht je onverhoopt problemen gehad hebben: hoe was het contact met het bedrijf. En nu we het over contact hebben: hoe makkelijk was de klantenservice te bereiken? Kortom: vertel ons ”˜alles’ en anderen worden ermee geholpen! Bedankt alvast!

Reviews over GRdruk.nl
Gerelateerde bedrijven
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
2 beoordelingen
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg vakkundig

Mensen hier zijn echt super vakkundig en ze weten zeker wat ze doen. Je kunt drukken op veel soorten matriaal en het ziet er allemaal super mooi uit. Altijd erg blij mee!

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc H.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GRdruk.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
2 beoordelingen
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GRdruk.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GRdruk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GRdruk.nl actief?

GRdruk.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GRdruk.nl reviews? Dan kun je naar de website van GRdruk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie