Belevenissen.nl logo

Belevenissen.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 3,0
Bezoek de website
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 3,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
3
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
100%
1 ster
0%
4
2
2
4

Gerelateerde bedrijven

Slagharen logo Slagharen
3 beoordelingen
8,3
Adventure Tickets logo Adventure Tickets
1 beoordelingen
10
Xyzgames logo Xyzgames
1 beoordelingen
8

Reviews en ervaringen Belevenissen.nl

Een uniek cadeau zou je prima kunnen vinden en kopen via Belevenissen.nl. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we speciaal voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van de talloze klanten die al eens gebruik maakten van de specialist in unieke cadeaus. Op basis van die informatie kun je al dan niet beslissen ook zaken te doen met Belevenissen.nl.

Over Belevenissen.nl

Het verhaal van Belevenissen leest als een jongensboek. De onderneming werd in 2006 gestart op een zolder ergens in Nijmegen. Twee voormalige studenten commerciële economie waren destijds steeds op zoek naar leuke ervaringen. Ze zochten, maar zagen door de bomen het bos niet meer. En dus besloten ze hulp te gaan bieden bij het vinden van een uniek cadeau en was Belevenissen.nl geboren. Ondertussen weet de aanbieder van elk cadeau een gemakkelijke en onvergetelijke ervaring te maken. De specialist biedt de meest bijzondere cadeaubonnen aan, inwisselbaar tegen bijvoorbeeld een dagje uit of een belevenis.

Waarom kiezen voor Belevenissen.nl?

Om de simpele reden dat je iets bijzonders cadeau wilt geven, zo worden we wijzer uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten van de aanbieder. De aangeboden cadeaubonnen zijn altijd bijzonder en goed voor bijvoorbeeld slapen in een Hunebed, racen op een echt circuit of het organiseren van een high tea. In elk geval heeft Belevenissen.nl het grootste aanbod aan cadeaubonnen van Nederland. Zelf zegt het de leukste cadeaus van Nederland te bieden. De mensen die een beoordeling gemaakt hebben, kunnen zich prima in die bewering vinden.

Is Belevenissen.nl betrouwbaar?

Ja hoor. Je hebt met Belevenissen.nl te maken met een betrouwbaar bedrijf, dat je steeds van de meest originele cadeaus kan voorzien en dat voor elke doelgroep. Je biedt altijd iets origineels en kunt vertrouwen op de kwaliteit die geleverd wordt. Je kunt je cadeaus bij Belevenissen.nl perfect personaliseren en het voelt voor de meeste mensen ook prima dat er gewoon met iDeal betaald kan worden, gewoon binnen de beveiligde eigen bankomgeving dus.

Klantenservice en klachten

Klanttevredenheid is het doel binnen de organisatie van Belevenissen.nl. Om die reden kun je op verschillende manieren een klacht indienen. Zo kun je er voor kiezen dit schriftelijk te doen. Het adres van Belevenissen.nl vind je namelijk gewoon op de website. Je kunt daarnaast bellen en een e-mail sturen. Belevenissen.nl vind je eveneens terug op de sociale media, dus ook via die kanalen is contact leggen mogelijk. Door een gratis abonnement te nemen op de nieuwsbrief van Belevenissen.nl ontgaat je bovendien helemaal niets meer van deze unieke aanbieder van originele cadeaus.

Wil jij ook beoordelen?

De extra informatie die je uit de beoordelingen van bestaande klanten van een bedrijf haalt, bieden je altijd extra informatie uit de eerste hand. Om die reden is het altijd zeer waardevolle informatie. Het helpt je bij het maken van de juiste keuze. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen eveneens helpen als zij voor een bepaald merk of product willen gaan kiezen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belevenissen.nl

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-04-2021
3 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

Slechte klantenservice.
Telefonisch elke keer dezelfde medewerker aan de lijn. Luistert niet, interrumpeert continu en onvriendelijk. Na veel aanhouden afgescheept met een afspraak teruggebeld te worden door een collega 'die nu ziek is'. Anderhalve maand later nog niet gebeld.
Vier mails gestuurd waar geen respons op komt.

Bij bestelling had ik niet verwacht dat de negatieve reviews waarheid zouden zijn. Erg jammer en onprofessioneel. Voor potentiële klanten: wees gewaarschuwd.

Schrijf een review over Belevenissen.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Slagharen logo Slagharen
3 beoordelingen
8,3
Adventure Tickets logo Adventure Tickets
1 beoordelingen
10
Xyzgames logo Xyzgames
1 beoordelingen
8