Belevenissen.nl logo

Belevenissen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Belevenissen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Belevenissen.nl logo
Website
belevenissen.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Belevenissen.nl

Een uniek cadeau zou je prima kunnen vinden en kopen via Belevenissen.nl. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we speciaal voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van de talloze klanten die al eens gebruik maakten van de specialist in unieke cadeaus. Op basis van die informatie kun je al dan niet beslissen ook zaken te doen met Belevenissen.nl.

Over Belevenissen.nl

Het verhaal van Belevenissen leest als een jongensboek. De onderneming werd in 2006 gestart op een zolder ergens in Nijmegen. Twee voormalige studenten commerciële economie waren destijds steeds op zoek naar leuke ervaringen. Ze zochten, maar zagen door de bomen het bos niet meer. En dus besloten ze hulp te gaan bieden bij het vinden van een uniek cadeau en was Belevenissen.nl geboren. Ondertussen weet de aanbieder van elk cadeau een gemakkelijke en onvergetelijke ervaring te maken. De specialist biedt de meest bijzondere cadeaubonnen aan, inwisselbaar tegen bijvoorbeeld een dagje uit of een belevenis.

Waarom kiezen voor Belevenissen.nl?

Om de simpele reden dat je iets bijzonders cadeau wilt geven, zo worden we wijzer uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten van de aanbieder. De aangeboden cadeaubonnen zijn altijd bijzonder en goed voor bijvoorbeeld slapen in een Hunebed, racen op een echt circuit of het organiseren van een high tea. In elk geval heeft Belevenissen.nl het grootste aanbod aan cadeaubonnen van Nederland. Zelf zegt het de leukste cadeaus van Nederland te bieden. De mensen die een beoordeling gemaakt hebben, kunnen zich prima in die bewering vinden.

Is Belevenissen.nl betrouwbaar?

Ja hoor. Je hebt met Belevenissen.nl te maken met een betrouwbaar bedrijf, dat je steeds van de meest originele cadeaus kan voorzien en dat voor elke doelgroep. Je biedt altijd iets origineels en kunt vertrouwen op de kwaliteit die geleverd wordt. Je kunt je cadeaus bij Belevenissen.nl perfect personaliseren en het voelt voor de meeste mensen ook prima dat er gewoon met iDeal betaald kan worden, gewoon binnen de beveiligde eigen bankomgeving dus.

Klantenservice en klachten

Klanttevredenheid is het doel binnen de organisatie van Belevenissen.nl. Om die reden kun je op verschillende manieren een klacht indienen. Zo kun je er voor kiezen dit schriftelijk te doen. Het adres van Belevenissen.nl vind je namelijk gewoon op de website. Je kunt daarnaast bellen en een e-mail sturen. Belevenissen.nl vind je eveneens terug op de sociale media, dus ook via die kanalen is contact leggen mogelijk. Door een gratis abonnement te nemen op de nieuwsbrief van Belevenissen.nl ontgaat je bovendien helemaal niets meer van deze unieke aanbieder van originele cadeaus.

Wil jij ook beoordelen?

De extra informatie die je uit de beoordelingen van bestaande klanten van een bedrijf haalt, bieden je altijd extra informatie uit de eerste hand. Om die reden is het altijd zeer waardevolle informatie. Het helpt je bij het maken van de juiste keuze. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen eveneens helpen als zij voor een bepaald merk of product willen gaan kiezen.

Reviews over Belevenissen.nl

Gerelateerde bedrijven

Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8
RotterdamseBallonnenWinkel logo
RotterdamseBallonnenWinkel
2 beoordelingen
9,5
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5
3,8
0% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Belevenissen.nl

Belevenissen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Belevenissen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Belevenissen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Belevenissen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van belevenissen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van belevenissen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte klantenservice

Slechte klantenservice.
Telefonisch elke keer dezelfde medewerker aan de lijn. Luistert niet, interrumpeert continu en onvriendelijk. Na veel aanhouden afgescheept met een afspraak teruggebeld te worden door een collega 'die nu ziek is'. Anderhalve maand later nog niet gebeld.
Vier mails gestuurd waar geen respons op komt.

Bij bestelling had ik niet verwacht dat de negatieve reviews waarheid zouden zijn. Erg jammer en onprofessioneel. Voor potentiële klanten: wees gewaarschuwd.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service bij verlenging voucher

Na telefonisch contact gehad te hebben met belevenissen.nl, ivm verlengen van de voucher door de corona niet kunnen plannen. Hierdoor de voucher verlopen. Eénmalig zelf verlengd (kostte ook extra per voucher), maar ook toen is de voucher verlopen in de corona tijd. Gevraagd om gratis verlenging vanuit hen was niet mogelijk. Ze legden alle schuld bij mij neer, dat ik niet tijdig gereageerd had en de site in de gaten had moeten houden. Alles verwierpen ze en totaal geen klantvriendelijkheid te bespeuren. Ik zal nooit geen voucher meer bij deze firma kopen of anderen aanraden.
Ook de aangesloten firma waar de voucher besteed kon worden het advies gegeven niet met belevenissen in zee te gaan. Slechte service!!!!! Zo erg nog nooit mee gemaakt. Telefonisch contact verliep niet prettig. Liet me totaal niet uitpraten.
Dus mensen, een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!!

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 20-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klachten afhandeling dramatisch

Door corona en mijn werk in de zorg het niet aangedurfd de activiteit te plannen. Nu na vaccinatie is de bon verlopen. Afhandeling klacht niet begripvol, zakelijk en niet uit laten praten. Communiceren per mail doen ze niet zijn bang voor hun reputatie lijkt het. Het is duidelijk dat het verdienmodel is dat zoveel mogelijk mensen hun bon nooit inleveren ongeacht de reden of het verhaal.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 02-09-2021
Geschreven door: Ted B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bad custumer service and no activity available

I purchased 3 cupons for an activity which now is no longer possible. Nothing in the website is similar and the do not provide any help on the phone. Very bad experience. This company just charges you money for activities which change every few weeks.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Clara M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Belevenissen.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bellatio logo
Bellatio
2 beoordelingen
8
RotterdamseBallonnenWinkel logo
RotterdamseBallonnenWinkel
2 beoordelingen
9,5
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Belevenissen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Belevenissen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Belevenissen.nl actief?

Belevenissen.nl is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes , uitjes en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Belevenissen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Belevenissen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie