Amaze logo

Amaze reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Amaze reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3883
Amaze logo
Website
amaze-amsterdam.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Amaze

Technologie staat niet stil. Het is een feit van het leven dat zeker de laatste decennia absoluut waar is. De mogelijkheden op visueel vlak vallen niet te vergelijken met wat er jaren terug een optie was. Dat is waar Amaze op inspeelt. Dit audiovisueel spektakel kan je in Westpoort Amsterdam terugvinden en belooft 3000 vierkante meter immersie in een indrukwekkende wereld. Maar maakt Amaze dit ook echt waar? Door enkele reviews over Amaze erop na te lezen weet je meteen of Amaze echt de moeite waard is of net niet. Op deze pagina vind je dan ook alle beoordelingen van en ervaringen met Amaze. Zo is er al een tipje van de sluier voor jou opgelicht.

Over Amaze

Amaze is een audiovisuele ervaring die je in hartje Amsterdam kunt beleven. Het is een immersieve ervaring die uitgebracht wordt door het alom bekende ID&T en combineert dertig jaar ervaring in business met de nieuwste visuele technologieën. Wie fan is van muziek en evenementen zal vast en zeker deze show in herinnering dragen. Je vindt er lasers, licht, rook, nieuwe media, sterke visuals, surround sound en interactieve elementen. De show werkt met tijdssloten. Per tijdsslot kunnen er tot zes mensen tegelijkertijd binnen. Per uur worden er tien tijdssloten binnen gelaten. Het hele proces is een combinatie tussen een echte tour en een eerdere vrije flow ter plekke. Ben je van plan om de wereld van Amaze binnen te stappen? Dan reken je best op iets meer dan een uur binnen. Er is parking zat in de directe omgeving en dat bovendien aan een zeer lage prijs. Blijf je graag op de hoogte van alles dat speelt in de wereld van Amaze of van exclusieve promoties? Dan kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Amaze.

Waarom kiezen voor Amaze?

Amaze is dus een immersieve ervaring die speelt met geluid en met het visuele aspect. Het is een ervaring nog meer dan het echt een evenement is. Ben je van plan om een ticket te kopen? Dan is het belangrijk om te weten dat je uitsluitend online een ticket kunt kopen. Aan de deur is het dus niet mogelijk om een ticketje te kopen. Kan je onverwacht toch niet komen op het gereserveerde moment? Dan kan je de klantenservice mailen om een nieuw moment af te spreken of jouw ticket doorverkopen via Ticketswap. Online betalen kan bij Amaze in een veilige omgeving en via verschillende methodes. Amaze aanvaardt iDeal, Payconiq, Visa, Mastercard, Maestro en ook PayPal. Heb je tickets besteld? Dan ontvang je via mail een link om de tickets op naam te personaliseren. Vervolgens ontvang je een nieuwe mail met de downloadlink naar de tickets. Heb je graag een sneak peak van wat Amaze allemaal in zich heeft? Dan kan je de social media kanalen van Amaze volgen.

Is Amaze betrouwbaar?

Amaze is een gigantische show waar ontzettend veel medewerkers hun steentje aan toe bij hebben gedragen. Bovendien is het een organisatie van het iconische ID&T. Dat alleen al spreekt voor de betrouwbaarheid van Amaze. Een betrouwbaarheid die ook op de website doorgetrokken wordt. Zo is de verbinding met de webshop een veilige, zo vind je op de website alle nodige contactinformatie en zo beschikt Amaze over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Ook is er een privacy policy en vind je links naar de diverse sociale media accounts terug op de homepage. Ten slotte hoef je ook geen schrik te hebben voor jouw betaalgegevens. Je kunt op de website veilig betalen in de eigen vertrouwde betaalomgeving. Kortom: Amaze is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag rond Amaze? Dan kan je best eerst en vooral op de website de veelgestelde vragen erop nalezen. Helpt dit niet? Dan is het altijd mogelijk om de klantendienst van Amaze te contacteren. Er zijn verschillende methodes om de klantenservice te bereiken. Zo kan je het contactformulier op de website invullen. Je kunt ook telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Ook is het mogelijk om via één van de sociale media accounts van Amaze een bericht te sturen. De klantenservice van Amaze speelt meestal kort op de bal en geeft binnen enkele uren op werkdagen een reactie. Heb je een klacht voor Amaze? Dan kan je jouw klacht best via het contactformulier of via mail versturen. Zoals wettelijk verplicht krijg je bij klachten altijd binnen de 14 dagen een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Bezocht jij al eens Amaze? Laat het dan vooral weten aan onze bezoekers of het de moeite waard is. Is de show qua prijs-kwaliteitsverhouding een topper? Is de website van Amaze makkelijk te navigeren? Helpt de klantenservice je bij vragen en/of problemen vriendelijk verder? Werden de tickets zoals afgesproken bezorgd? Is de hele organisatie in jouw ervaring professioneel gedaan? Zou je Amaze aanraden aan vrienden of familie? Kortom: wat is jouw beoordeling van Amaze? Schrijf jouw verhaal en mening neer in een review op deze pagina en help een ander beslissen.

Reviews over Amaze

Gerelateerde bedrijven

Slagharen logo
Slagharen
23 beoordelingen
5,5
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Amsterdam Icebar logo
Amsterdam Icebar
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Amaze

Het bedrijf Amaze is geverifieerd door ons. De webshop amaze-amsterdam.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Amaze is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Amaze maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Amaze is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van amaze-amsterdam.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Amaze.

Geplaatst op: 28-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super ervaring

We wilden met de vriendengroep iets leuks gaan doen aangezien het weer kon. Toen kwamen we op deze website uit en dit was echt super leuk om te doen.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa O.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Amaze


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Slagharen logo
Slagharen
23 beoordelingen
5,5
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Amsterdam Icebar logo
Amsterdam Icebar
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amaze een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Amaze. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Amaze actief?

Amaze is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Amaze reviews? Dan kun je naar de website van Amaze gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie