Oxfam Novib logo

Oxfam Novib reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Oxfam Novib reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1903
Oxfam Novib logo
Website
shop.oxfamnovib.nl
Categorie
Goede doelen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Oxfam Novib

Wil je je aansluiten bij Oxfam Novib, maar wil je eerst graag wat meer over Oxfam Novib te weten komen? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over Oxfam Novib, wat de normen en waarde zijn van deze onderneming, waarom je zou moeten kiezen voor Oxfam Novib en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je op deze pagina tal van ervaringen van reeds bestaande leden, en kom je zo te weten of je wel of geen lid moet worden bij Oxfam Novib.

Over Oxfam Novib

Al sinds 1956 werkt Oxfam Novib aan het tegen gaan van armoede. In ruim 60 jaar is het bedrijf uitgegroeid de een van de grootste internationale bewegingen tegen armoede. Het bedrijf werkt aan tal van verschillend doelen, projecten en heeft werknemers en vrijwilligers over de hele wereld. Het bedrijf is regelmatig in het nieuws en publiceert vele artikelen en berichten. Oxfam Novib streeft naar een zo eerlijk mogelijke wereld waarin geen armoede en ongelijkheid is. Indien je je bij deze waarde wilt aansluiten kun je lid worden van Oxfam Novib door maandelijks een bijdragen te betalen aan de onderneming.

Waarom kiezen voor Oxfam Novib

Oxfam Novib is een onderneming die zich hard inzet voor het tegen gaan van armoede in de wereld. Hierbij is hulp nodig van mensen over de hele wereld. Indien je een bijdrage wilt leveren aan het verminderen van armoede kun je je bij Oxfam Novib inschrijven en draag je bij aan meer gelijkheid in de wereld. Je kunt dit doen door eenmalig een donatie te doen, of door maandelijks te doneren aan de onderneming. Ook kunnen bedrijven zich aanmelden als lid van Oxfam Novib.

Is Oxfam Novib betrouwbaar?

Oxfam Novib is een internationale onderneming met een zeer grote naamsbekendheid en een breed netwerk aan leden, medewerkers en vrijwilligers. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld en werkt op tal van plekken aan het bereiken van haar doelen. Daarnaast communiceert het bedrijf transparant over haar gegevens en haar resultaten en presenteert Oxfam Novib haar resultaten jaarlijks naar haar leden en belanghebbenden. Oxfam Novib is dus een betrouwbare organisatie waarbij je zonder problemen lid van kunt worden of een donatie aan kunt schenken.

Klantenservice en klachten

Oxfam Novib heeft een toegankelijke klantenservice die je kunt benaderen via de telefoon of per mail. Het Informatie & Service team van Oxfam Novib staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen. Ook kun je via deze wegen terecht bij Oxfam Novib voor eventuele klachten. Doorgaans wordt je snel en goed geholpen door een medewerker van Oxfam Novib. Daarnaast heeft Oxfam Novib ook een fysieke locatie waar je langs kunt gaan indien je vragen hebt of opmerkingen. Deze locatie bevind zich in Den Haag.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij lid bij Oxfam Novib, of heb jij ervaringen met deze onderneming? Schrijf dan een recensie voor andere mensen en schrijf over jouw bevindingen. Schrijf bijvoorbeeld wat je van de onderneming vind, hoe je bent geholpen indien je de klantenservice hebt benaderd en of je het bedrijf aan andere zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het krijgen van een objectief beeld over deze organisatie.

Reviews over Oxfam Novib
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Dekbedbedrukken logo
Dekbedbedrukken
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Oxfam Novib

Het bedrijf Oxfam Novib is geverifieerd door ons. De webshop shop.oxfamnovib.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Oxfam Novib is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Oxfam Novib maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Oxfam Novib is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van shop.oxfamnovib.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Oxfam Novib.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een ongewenst abbonement

Na herhaaldelijk vragen of het bij mijn donatie aan de deur zou blijven en herhaaldelijk antwoord dat dat het geval was, bleek ik de volgende dag toch een maandelijks bedrag naar Oxfam Novib over te moeten maken.

Aan de deur ben ik meermaals glashard voorgelogen door Amir, een leuke gozer die met medestudenten voor Oxfam Novib en kindjes in Jemen en het watertekort aldaar zou lopen. De volgende dag begreep ik aan de telefoon met zijn collega dat hij in werkelijkheid betaald krijgt per nieuwe abonnee.

Amir, ik hoop dat jíj́ voorlopig zonder water zit.

Oxfam Novib, do better.

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne webshop

Erg fijne webshop van Oxfam Novib. Ik had hier een tijdje terug een jaarkalender besteld en ik twijfelde of deze via de gewone post zou komen. Hierover had ik ze even gemaild en ze hebben snel antwoord kunnen geven.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bastiaan S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oxfam Novib
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Dekbedbedrukken logo
Dekbedbedrukken
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oxfam Novib een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Oxfam Novib. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oxfam Novib actief?

Oxfam Novib is vooral actief in de categorie goede doelen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Oxfam Novib reviews? Dan kun je naar de website van Oxfam Novib gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie