Phone-Factory.nl logo

Phone-Factory.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Phone-Factory.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2815
Phone-Factory.nl logo
Website
phone-factory.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Phone-Factory.nl

Je wilt je smartphone natuurlijk de beste bescherming bieden die er op de markt terug te vinden is. Maar tegelijkertijd wil het oog ook wel wat. Daarom kiezen steeds meer mensen voor praktische hoesjes die er ook echt mooi uitzien. Een aanbieder die daarin gespecialiseerd is is Phone-Factory.nl. Om er achter te komen of Phone-Factory.nl ook voor jou de juiste keuze is kan je even door de reviews van de webwinkel lezen die je op deze pagina terug kunt vinden. Dan zie je meteen of de ervaringen van hun klanten positief of negatief zijn. Zo kan jij op basis van die beoordelingen een eigen oordeel vellen over Phone-Factory.nl.

Over Phone-Factory.nl

Phone-Factory.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van hoesjes voor smartphones en androids. De webshop is het geesteskind van ondernemers Bart en Jan Willem die in het kader van hun studie in 2014 van start gingen met de verkoop van hoesjes. Dat werd al snel een inslaand succes en groeide in de jaren nadien uit tot een webwinkel van formaat en een fulltime job. Vandaag de dag heeft Phone-Factory.nl zelfs een zustersite met smartwatchbanden.nl. Phone-Factory.nl richt zich vooral op klanttevredenheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Daarom kan je via heel wat wegen altijd terecht bij de klantenservice. Daarom mikt Phone-Factory.nl niet op het ruimste aanbod, maar op een kleiner assortiment dat met zorg uitgekozen is. Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat speelt bij de webshop? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van Phone-Factory.nl volgen.

Waarom kiezen voor Phone-Factory.nl?

Bij Phone-Factory.nl vind je hoesjes voor een ruime waaier aan merken. Zo is de website onderverdeeld in de volgende categorieën: telefoonhoesjes ontwerpen, iPhone hoesjes, Samsung hoesjes, Huawei hoesjes, Xiaomi hoesjes, OnePlus hoesjes, Oppo hoesjes, smartwatch, iPad hoezen, Smartphone accessoires, Laptop Covers en Airpods hoesjes. De website beschikt daarnaast ook over een zoekbalk waar je via trefwoorden het juiste product op kunt zoeken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het goed om te weten dat je bij Phone-Factory.nl geniet van gratis verzending ongeacht de bestelwaarde van jouw aankoop. De levertijd is bij bestellingen voor 20 uur in principe één werkdag, maar kan bij slechte weersomstandigheden oplopen tot twee werkdagen. Heb je na jouw aankoop toch spijt van de aankoop? Dan krijg je bij Phone-Factory.nl dertig dagen bedenktijd om jouw artikel eventueel retour te sturen.

Is Phone-Factory.nl betrouwbaar?

Phone-Factory.nl is absoluut een betrouwbare website. De webwinkel is immers al actief sinds 2014 en heeft in deze jaren een goede reputatie opgebouwd. Bovendien vind je op de website zelf ook heel wat contactgegevens en belangrijke bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer terug. Je kunt bij Phone-Factory.nl veilig betalen op verschillende manieren in een secure betaalomgeving en de verbinding met de website is een veilige verbinding. Phone-Factory.nl beschikt eveneens over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en heeft een grote aanwezigheid op sociale media. Ten slotte is de webwinkel een gecertificeerd lid van het keurmerk WebwinkelKeur en voldoet Phone-Factory.nl aan de kwaliteitscriteria van het keurmerk Trusted Shops. Daarbij hoort ook een onafhankelijke kopersbescherming waarmee aankopen tot 20 000 euro verzekerd zijn.

Klantenservice en klachten

Bij Phone-Factory.nl vind je een sectie veelgestelde vragen bij de pagina van de klantenservice. Vind je hier het antwoord op jouw vraag of probleem niet terug? Dan zijn er diverse manieren om de klantenservice te contacteren. Zo kan je telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren. Zo kan je een mail sturen of een brief. Zo kan je het contactformulier op de website invullen of je kunt ook via de social media kanalen een berichtje sturen. Heb je een klacht? Dan stuur je die bij voorkeur per mail door naar de klantenservice. Alternatief kan je kiezen voor het neerleggen van jouw klacht bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Ten slotte kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de afdeling bemiddeling van het online keurmerk WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij rond jouw smartphone een hoesje van Phone-Factory.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw mening over deze webwinkel. Is de kwaliteit van het hoesje naar behoren? Moest je lang wachten op levering? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Jouw ervaringen met en beoordeling van Phone-Factory.nl kan toekomstige bezoekers correct helpen inschatten wat Phone-Factory.nl voor hen kan doen. Schrijf op deze pagina jouw review over Phone-Factory.nl en doe een goede daad voor weinig moeite.

Reviews over Phone-Factory.nl
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
FONU logo
FONU
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
7
0% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Frustrerend en uitermate stressvol

één van de ergste ervaringen met een webwinkel ooit. ik raad iedereen aan hier nooit te bestellen want als het misloopt kan je nergens terecht.

Geplaatst op: 29-12-2023
Laatst bewerkt op: 29-12-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Phone-Factory.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
FONU logo
FONU
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Phone-Factory.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Phone-Factory.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Phone-Factory.nl actief?

Phone-Factory.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Phone-Factory.nl reviews? Dan kun je naar de website van Phone-Factory.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie