Phone-Factory.nl logo

Phone-Factory.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Phone-Factory.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2815
Phone-Factory.nl logo
Website
phone-factory.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Phone-Factory.nl

Je wilt je smartphone natuurlijk de beste bescherming bieden die er op de markt terug te vinden is. Maar tegelijkertijd wil het oog ook wel wat. Daarom kiezen steeds meer mensen voor praktische hoesjes die er ook echt mooi uitzien. Een aanbieder die daarin gespecialiseerd is is Phone-Factory.nl. Om er achter te komen of Phone-Factory.nl ook voor jou de juiste keuze is kan je even door de reviews van de webwinkel lezen die je op deze pagina terug kunt vinden. Dan zie je meteen of de ervaringen van hun klanten positief of negatief zijn. Zo kan jij op basis van die beoordelingen een eigen oordeel vellen over Phone-Factory.nl.

Over Phone-Factory.nl

Phone-Factory.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van hoesjes voor smartphones en androids. De webshop is het geesteskind van ondernemers Bart en Jan Willem die in het kader van hun studie in 2014 van start gingen met de verkoop van hoesjes. Dat werd al snel een inslaand succes en groeide in de jaren nadien uit tot een webwinkel van formaat en een fulltime job. Vandaag de dag heeft Phone-Factory.nl zelfs een zustersite met smartwatchbanden.nl. Phone-Factory.nl richt zich vooral op klanttevredenheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Daarom kan je via heel wat wegen altijd terecht bij de klantenservice. Daarom mikt Phone-Factory.nl niet op het ruimste aanbod, maar op een kleiner assortiment dat met zorg uitgekozen is. Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat speelt bij de webshop? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van Phone-Factory.nl volgen.

Waarom kiezen voor Phone-Factory.nl?

Bij Phone-Factory.nl vind je hoesjes voor een ruime waaier aan merken. Zo is de website onderverdeeld in de volgende categorieën: telefoonhoesjes ontwerpen, iPhone hoesjes, Samsung hoesjes, Huawei hoesjes, Xiaomi hoesjes, OnePlus hoesjes, Oppo hoesjes, smartwatch, iPad hoezen, Smartphone accessoires, Laptop Covers en Airpods hoesjes. De website beschikt daarnaast ook over een zoekbalk waar je via trefwoorden het juiste product op kunt zoeken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het goed om te weten dat je bij Phone-Factory.nl geniet van gratis verzending ongeacht de bestelwaarde van jouw aankoop. De levertijd is bij bestellingen voor 20 uur in principe één werkdag, maar kan bij slechte weersomstandigheden oplopen tot twee werkdagen. Heb je na jouw aankoop toch spijt van de aankoop? Dan krijg je bij Phone-Factory.nl dertig dagen bedenktijd om jouw artikel eventueel retour te sturen.

Is Phone-Factory.nl betrouwbaar?

Phone-Factory.nl is absoluut een betrouwbare website. De webwinkel is immers al actief sinds 2014 en heeft in deze jaren een goede reputatie opgebouwd. Bovendien vind je op de website zelf ook heel wat contactgegevens en belangrijke bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer terug. Je kunt bij Phone-Factory.nl veilig betalen op verschillende manieren in een secure betaalomgeving en de verbinding met de website is een veilige verbinding. Phone-Factory.nl beschikt eveneens over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en heeft een grote aanwezigheid op sociale media. Ten slotte is de webwinkel een gecertificeerd lid van het keurmerk WebwinkelKeur en voldoet Phone-Factory.nl aan de kwaliteitscriteria van het keurmerk Trusted Shops. Daarbij hoort ook een onafhankelijke kopersbescherming waarmee aankopen tot 20 000 euro verzekerd zijn.

Klantenservice en klachten

Bij Phone-Factory.nl vind je een sectie veelgestelde vragen bij de pagina van de klantenservice. Vind je hier het antwoord op jouw vraag of probleem niet terug? Dan zijn er diverse manieren om de klantenservice te contacteren. Zo kan je telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren. Zo kan je een mail sturen of een brief. Zo kan je het contactformulier op de website invullen of je kunt ook via de social media kanalen een berichtje sturen. Heb je een klacht? Dan stuur je die bij voorkeur per mail door naar de klantenservice. Alternatief kan je kiezen voor het neerleggen van jouw klacht bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Ten slotte kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de afdeling bemiddeling van het online keurmerk WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij rond jouw smartphone een hoesje van Phone-Factory.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw mening over deze webwinkel. Is de kwaliteit van het hoesje naar behoren? Moest je lang wachten op levering? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Jouw ervaringen met en beoordeling van Phone-Factory.nl kan toekomstige bezoekers correct helpen inschatten wat Phone-Factory.nl voor hen kan doen. Schrijf op deze pagina jouw review over Phone-Factory.nl en doe een goede daad voor weinig moeite.

Reviews over Phone-Factory.nl

Gerelateerde bedrijven

Geckocovers logo
Geckocovers
2 beoordelingen
9
MediaMarkt logo
MediaMarkt
33 beoordelingen
4,8
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Phone-Factory.nl

Het bedrijf Phone-Factory.nl is geverifieerd door ons. De webshop phone-factory.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Phone-Factory.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Phone-Factory.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van phone-factory.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van phone-factory.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Phone-Factory.nl.

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Phone-Factory.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geckocovers logo
Geckocovers
2 beoordelingen
9
MediaMarkt logo
MediaMarkt
33 beoordelingen
4,8
iPhone-cases.nl logo
iPhone-cases.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Phone-Factory.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Phone-Factory.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Phone-Factory.nl actief?

Phone-Factory.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Phone-Factory.nl reviews? Dan kun je naar de website van Phone-Factory.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie