DSL TECH logo

DSL TECH reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DSL TECH reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2944
DSL TECH logo
Website
dsl-tech.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DSL Tech

Heb je een nieuwe laptop nodig, maar niet het budget voor een nieuw model? Dan hoef je niet te settelen voor een goedkoop merk, maar kun je de beste laptopmerken voordelig refurbished kopen bij de webshop DSL-Tech. Lees hier meer over DSL-Tech, hun aanbod, acties en meer. Ook lees je hier de bevindingen van klanten van DSL-Tech. Zij schrijven hier reviews met hun ervaringen over deze webshop.

Over DSL Tech

De webshop DSL-Tech is al jaren actief in de verkoop van refurbished laptops. Ze zijn de meest voordelige aanbieder van refurbished laptops van heel de Benelux. Je kunt hier bekende laptopmerken aanschaffen voor een zeer voordelige prijs. In het aanbod van DSL-Texh vind je onder meer Lenovo, Apple, Dell, HP en meer.

Naast de refurbished laptops kun je bij DSL-Tech ook terecht voor overige benodigdheden en accessoires voor de laptop. Zo kun je laptop dockingstations kopen, maar ook handige software installaties voor jouw laptop.

Waarom kiezen voor DSL Tech

De reden dat de meeste klanten voor DSL-Tech kiezen, is natuurlijk vanwege de prijzen. Wanneer je een refurbished product koopt, kun je een flinke reductie op de aankoopprijs verwachten. Zo ook bij de laptops van DSL Tech. Deze kunnen tot wel 70% goedkoper zijn dan de nieuwprijs.

Een groot voordeel van DSL Tech is dat ze gunstige garantie voorwaarden bieden. Het is toch altijd een risico om refurbished te kopen. Om hun kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, biedt DSL Tech standaard 1 jaar garantie op al hun laptops. Mocht er iets misgaan, dan kun DSL Tech erop aanspreken en zullen zij kosteloos een reparatie voor jouw laptop voorzien.

Heb je met spoed een nieuwe laptop nodig voor jouw werk of studie? Dan kun je die niet alleen goedkoop bij deze webshop verkrijgen, ook altijd snel. Wanneer je op tijd bestelt, wordt de laptop diezelfde dan nog meegegeven aan de verzender. Dit houdt praktisch in dat jouw bestelling de volgende dag al door de verzender geleverd kan worden. Je ontvangt altijd een traceercode waarmee je jouw DSL Tech bestelling mee kunt volgen.

De kans is groot dat jij geen verzendkosten hoeft te betalen, wanneer je een laptop bestelt. Bestellingen bij DSL Tech van minstens €150,- worden kosteloos naar je verzonden. Wil je meer weten over de webshop, gratis verzendingen, acties en meer? Meld je dan online gratis aan voor de nieuwsbrief van DSL Texh

Is DSL Tech betrouwbaar?

DSL Tech voorziet de Benelux al jaren van voordelige refurbished laptops. Met hun glasheldere voorwaarden en goede services, kun je als klant hier vol vertrouwen veilig bestellen. Je hebt altijd nog het recht op retourneren bij DSL Tech en kunt bij problemen gebruik maken van jouw garantietermijn. Zo weet je altijd dat je als klant een veilige en betrouwbare aankoop doet.

De betaling kun je als klant veilig online regelen en je hebt het grotendeels zelf in de hand. Je kunt zelf een veilige betaalmethode kiezen en opslaan. Kies bijvoorbeeld veilig voor een online betaling via jouw bank en maak gebruik van Bancontact of Ideal voor een betrouwbare betaling. Ook kun je bij DSL Tech betalen met andere betaalmethodes, zoals: creditcard, Paypal en meer.

Klantenservice en klachten

Is dit de eerste keer dat je iets refurbished gaat bestellen en wil je meer weten? Of heb je vragen over de verzending? Neem dan gewoon even contact op met DSL Tech via hun eigen klantenservice. Dit kan door ze te bellen of door het contactformulier online in te vullen.

Het is belangrijk om bij een klacht over DSL Tech eerst de webshop zelf te benaderen. Je kunt jouw klacht namelijk gewoon via de klantenservice bekendmaken. Zo kan DSL Tech met je meedenken en een goede oplossing voor jouw klacht bedenken of je wijzen op de garantie.

Wil jij ook beoordelen?

Wat is jouw ervaring met de refurbished laptops van de webshop DSL Tech? Schrijf hier een review en laat weten waarom je voor een refurbished laptop hebt gekozen en waarom je juist bij DSL Tech hebt besteld. Jouw ervaringen zijn handig voor nieuwe klanten die geïnteresseerd zijn in een refurbished laptop. Schrijf een beoordeling en laat weten of je in de toekomst wellicht nogmaals een refurbished model zou kopen of toch voor een nieuwe laptop zou kiezen.

Reviews over DSL TECH
Gerelateerde bedrijven
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Saramart logo
Saramart
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Topservice

Een refurbished dell laptop gekocht. In het begin zaten er toch nog wat kleine gebreken aan.
Maar…..dat werd allemaal keurig opgelost door Ararat! En op zijn initiatief! Waar zie je dat nog tegenwoordig?
Hier dus een heel tevreden klant. Als er wat is met mijn laptop weet ik dat er wat mee gebeurt!! Fijn idee

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super laptop voor mooi prijsje

Goedkoop en prima service. Inmiddels 2 laptops van DSL-Tech.nl. Zijn beide snel en zien er prima uit. Niks op aan te merken.

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service

De service van deze website zijn erg goed en ook super snel. Ze reageren altijd snel op de vragen die je hebt en er wordt tijd genomen om met je mee te kijken naar de laptop die het beste bij je past!

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasmijn B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DSL TECH
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
1 beoordeling
10
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Saramart logo
Saramart
3 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DSL TECH een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over DSL TECH. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DSL TECH actief?

DSL TECH is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DSL TECH reviews? Dan kun je naar de website van DSL TECH gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie