Desigual logo

Desigual reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Desigual reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4105
Desigual logo
Website
desigual.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Desigual

Ben jij iemand die op zoek is naar pittige mode? Mode die de uitdaging zoekt en heel wat karakter in zich draagt? Mode die niet bang is om een explosie aan kleuren en patronen te tonen? Dan is Desigual ongetwijfeld één van de merken waar jij jouw gading terug kunt vinden. Is het toch de eerste keer dat je twijfelt om iets van Desigual aan te kopen? Dan vind je op deze pagina heel wat informatie over het bedrijf. Zo kan je je hier inlezen in de ervaringen en beoordelingen van andere mensen over Desigual. Raap de vruchten van hun reviews en je weet in een handomdraai of Desigual echt de juiste fit is of je best nog even wat verder zoekt.

Over Desigual

Desigual is vandaag de dag één van de grootste en bekendste ondernemingen binnen de modesector ter wereld. Het bedrijf is actief in meer dan honderd landen, telt meer dan vierhonderd winkels en heeft in het hoofdkwartier alleen al meer dan zeshonderd werknemers. Die immense groei begon in 1984 te Barcelona wanneer Thomas Meyer, een Zwitserse ontwerper die genoot van het leven, zijn eerste ontwerpen de wereld in stuurde. De ambitie van Desigual en Meyer was van in het begin individualiteit en het unieke karakter van elke persoon weergeven. En als het even kon dat ook op een betaalbare manier doen. Desigual is dan ook beroemd voor de heldere kleuren, de speelse patronen en de gedurfde ontwerpen. Niet voor niets is het bedrijf al jarenlang vaste partner van het gekende Cirque de Soleil. Ook de opvallende reclamecampagnes zoals bijvoorbeeld een gratis kledingstuk voor wie in ondergoed naar de winkel kwam trokken al de aandacht. Voor een leuke kortingscode of als je gewoon op de hoogte wilt blijven kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Desigual.

Waarom kiezen voor Desigual?

Desigual heeft een collectie kleding in een stijl zoals je hem nergens anders terug kunt vinden. Het bedrijf verdeelt zijn producten in zes verschillende productcategorieën zijnde vrouwen, mannen, kinderen, sport, accessoires en schoenen. Op de website vind je dan ook alles gaande van jassen tot rokken tot jeans tot schoenen en nog veel meer. Heb je dat ene kledingstuk gevonden dat echt helemaal jouw persoonlijkheid tot uiting brengt? Dan geniet je bij Desigual van gratis verzending vanaf een kostprijs van 55 euro. Op de levering hoef je nooit echt lang te wachten. Het grootste deel van de bestellingen worden binnen de twee werkdagen geleverd. Heb je na jouw aankoop plots toch twijfels? Dan krijg je van Desigual tot dertig dagen de tijd om een bestelling retour te sturen.

Is Desigual betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Desigual kan niet in twijfel getrokken worden. Niet alleen bestaat het bedrijf al meer dan dertig jaar maar het is ook een multinational met honderden winkels. Het spreekt dan ook voor zich dat de reputatie van Desigual uitstekend is. Bovendien beschikt Desigual over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en kan je op de webshop ook heel wat informatie terugvinden. Ook de verbinding met die website is een veilige en je kunt bij Desigual veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Zo kan je betalen met Sofort, met de kredietkaart, via PayPal, met iDeal of je kunt ook via een cadeaubon betalen.

Klantenservice en klachten

In een enorm bedrijf als Desigual is het natuurlijk altijd mogelijk dat er eens iets fout loopt. In dat geval kan je altijd bij de klantenservice terecht. Ook bij gewone vragen of voor advies kan je de klantendienst contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo vind je op de webshop een live chat terug. Daarnaast kan je via WhatsApp een berichtje sturen of per mail contact opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd even langs één van de vele fysieke winkels gaan. Heb je een klacht? Dan dien je die best per mail in. Meestal krijg je van de klantendienst van Desigual binnen de twee werkdagen een antwoord op klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al bekend met Desigual? Vertel onze bezoekers dan wat ze van dit bedrijf mogen verwachten. Hoe beoordeel jij bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding? Wat is jouw ervaring met de service van Desigual? Is de levertijd zoals afgesproken? Helpt de klantendienst je ook echt verder bij vragen en/of problemen? Jouw review op deze pagina kan voor iemand anders het verschil zijn tussen al dan niet shoppen bij Desigual. Geef jouw mening, laat jouw stem horen!

Reviews over Desigual

Gerelateerde bedrijven

LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
JOSH V logo
JOSH V
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

6
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Desigual

Het bedrijf Desigual is geverifieerd door ons. De webshop desigual.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Desigual is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Desigual maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van desigual.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van desigual.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Desigual.

Geplaatst op: 18-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Order was never delivered

Never order from online shop. I ordered a bag on 05th of February (B004344384), the order is still not even in progress. sent about 10 email to service team., received 2 feedback that someone was looking at my request for a month now!!! Horrible service

Geplaatst op: 26-02-2023
Laatst bewerkt op: 26-02-2023
Geschreven door: Kateryna P.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi product slechte service

De veertjes van de klemmen van mijn tas zijn kapot. Ik heb hierover per mail een klacht ingediend. Hier krijg na een paar maal gemaild te hebben geen reactie op. Telefonisch niet te bereiken.De lijn wordt elke keer verbroken door drukte en er wordt ook niet terug gebeld.

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Cadeaubon gekocht maar nooit ontvangen,

Ik bestelde een maand geleden een cadeaubon bij Desigual, maar heb de code hiervoor nooit ontvangen, terwijl het geld wel van mijn rekening is gegaan.
Na meerdere mails kreeg ik enkel het antwoord dat mijn aanvraag "gesloten" werd omdat ik al een andere mail gestuurd had, waarop ik ook geen antwoord kreeg.
Het telefoonnummer voor de klantendienst werkt ook niet.
Klantendienst onbereikbaar, maar ik ben wel mijn geld kwijt. Ik ben echt zeer kwaad, en bestel hier nooit nog iets. Dit is jammer, want ik was jarenlang trouwe fan van dit merk.

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Desigual


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
JOSH V logo
JOSH V
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Desigual een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Desigual. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Desigual actief?

Desigual is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Desigual reviews? Dan kun je naar de website van Desigual gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie