De leukste jurkjes voor een dagje strand

De leukste jurkjes voor een dagje strand

Als het zonnetje schijnt en de temperaturen aangenaam zijn, vertrekken we het liefste naar het strand. Gelukkig heeft Nederland een prachtige kustlijn met tientallen badplaatsen waar je jezelf prima een dagje kunt vermaken. Maar de grote vraag is dan wat je aantrekt. Je wil het immers niet te warm hebben en je wil eventueel ook tussendoor een frisse duik kunnen nemen. Daarom zetten we in onze blog de leukste jurkjes voor een dagje strand op een rijtje.

Maxi jurk voor in de zomer

De Maxi jurk is misschien wel het populairste kledingstuk voor in de zomer. De lange jurken worden van lichte en goed ademende stoffen gemaakt en in een mooie kleur of met een leuk patroon, kom jij uiterst zomers voor de dag. Het leuke aan de Maxi jurk is dat de jurk het lichaam ook goed bedekt, maar dat je wel het comfort van een luchtige zomerse jurk hebt. En je kunt de Maxi jurk uitstekend combineren met bijvoorbeeld een bikini of een badpak en je kunt ook leuke accessoires dragen, zoals een zomerse zonnebril en een leuke zonnehoed.

Boho jurkjes voor een dagje strand

Boho jurkjes zijn net zo populair als de Maxi jurkjes. Het grote voordeel van Boho jurkjes is dat ze in verschillende soorten worden gemaakt. Kies voor een wat langere of juist de korte variant, een jurkje met een leuk zomers patroon of in een mooie felle kleur. Boho jurkjes zijn er voor iedere leeftijdscategorie en door de lichte en ademende stof zitten ze ook comfortabel. Combineer je jurkje met een hippe en moderne zonnebril om je zomerse outfit helemaal compleet te maken.

Zwarte jurkjes

In ons artikel “De leukste kleding voor de zomer” hebben wij als tip gegeven om zwarte kleding tijdens de zomer te vermijden en daar staan we ook achter. Toch is het ook een trend om tijdens de zomer en een dagje strand een zwart jurkje te dragen. Een zwart jurkje is namelijk chique en je kunt dus van het strand zo door naar bijvoorbeeld een beach party of een chique restaurant. Om het comfortabel te maken kun je wel een zwart jurkje kiezen die bijvoorbeeld strapless is of je kiest voor een model met een open rug.

Jurkjes met open rug

Sowieso zijn jurkjes met een open rug enorm populair als we spreken over de leukste jurkjes voor een dagje strand. Ze zitten comfortabel en ze ademen ook genoeg om het niet te warm te krijgen. Een een mooi jurkje met een open rug is stiekem ook erg sexy. Dus het geeft ook nog eens je zelfvertrouwen een flinke boost. Ideaal als je tijdens je dagje strand je ogen openhoudt voor jouw prins op het witte paard of de hoofden wil laten draaien.

Schoeisel

De laatste tip die we willen geven heeft betrekking op het schoeisel dat je onder je jurkje aantrekt. Met het oog op de zomerse look en om het comfortabel te hebben, is het niet slim om gesloten schoenen te dragen. Het beste schoeisel dat je kunt kopen zijn mooie slippers of modieuze sandalen. Ook sneakers van stof zijn een goede keuze als je in je jurkje voor een dagje naar het strand gaat.

Categorieën
Mode Mode
Recente blogartikelen
Wat zijn de voordelen van een last minute vakantie?
Wat zijn de voordelen van een last minute vakantie? 07-06-2024
Welke merken maken het beste ondergoed voor heren?
Welke merken maken het beste ondergoed voor heren? 06-06-2024
Lees meer blogs