Langetshirts-plein logo

Langetshirts-plein reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Langetshirts-plein reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1775
Langetshirts-plein logo
Website
langetshirts-plein.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Langetshirts-plein

Wil je graag weten welke beoordelingen Langetshirts-plein heeft ontvangen van zijn klanten? Bekijk dan de reviews die wij voor je hebben verzameld. Door de ervaringen van mensen te lezen die ervaring hebben met het bestellen bij Langetshirts-plein, kun je een beeld vormen over het bedrijf. Aan de hand wat dit beeld kun je een weloverwogen beslissing nemen of jij ook bij deze webshop wilt bestellen. Is Langetshirts-plein betrouwbaar of is het misschien toch verstandiger om voor een andere winkel te kiezen voor je lange T-shirts?

Over Langetshirts-plein

Langetshirts-plein is een onderdeel van Plein Shops. Deze vennootschap werd in 2015 opgericht en is gevestigd in Apeldoorn. Andere webwinkels die onderdeel uitmaken van Plein Shops zijn Waisttrainer-plein, Waisttrainer-plein BE, Plakbh-plein, Tshirt-plein en Puzzel-plein. Op de verschillende websites van deze firma zijn de bedrijfsgegevens, waaronder de adresgegevens en het KvK-nummer duidelijk vermeld. Langetshirts-plein biedt een ruim assortiment aan lange en extra lange T-shirts. De lange T-shirts in het assortiment zijn zo'n 6 centimeter langer dan reguliere T-shirts en de extra lange T-shirts hebben ongeveer 10 centimeter extra lengte. Winkelen bij deze webshop is ideaal wanneer jouw bovenlichaam net even iets langer is dan gemiddeld. Ook wanneer je een casual uitstraling wilt of op zoek bent naar een T-shirt om onder je overhemd te dragen, kan deze winkel je hoogstwaarschijnlijk bieden wat je zoekt.

Waarom kiezen voor Langetshirts-plein

Er zijn meerdere redenen te bedenken om bij Langetshirts-plein te shoppen. Ten eerste hoef je niet lang op je T-shirts te wachten. De kleding die je bij deze webshop bestelt, zal je doorgaans binnen 24 uur al in huis hebben. Als je order een bestelwaarde van €50,- of hoger heeft én het afleveradres bevindt zich binnen Nederland, dan is de verzending van je T-shirts gratis. Desgewenst kun je je bestelling achteraf betalen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het per ongeluk bestellen van een verkeerde maat. Mocht het ontvangen shirt niet passen of om een andere reden niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je tot 30 dagen na ontvangst de tijd om je retour aan te melden. Voor het terugzenden van artikelen kun je kiezen voor retourneren met Returnista. Het pakket wordt dan bij jou thuis opgehaald. Deze service is helemaal gratis.

Is Langetshirts-plein betrouwbaar?

Langetshirts-plein vermeldt op zijn website duidelijk de bedrijfsgegevens. Dit geldt overigens voor alle webshops die onderdeel uitmaken van de Plein Shops groep. Als je wat rondkijkt op het internet, zal je voornamelijk positieve recensies van klanten tegenkomen over deze webwinkel. Ook is Langetshirts-plein lid van WebWinkelKeur. De identiteitsgegevens van de ondernemer zijn door een onafhankelijke partij geverifieerd en ook leeft deze winkel de Europese wetgeving na. Langetshirts-plein.nl heeft het Thuiswinkel Waarborg certificaat en het Trusted Shops keurmerk in zijn bezit. Dit certificaat en het keurmerk garanderen onder andere dat er zorgvuldig met jouw persoonsgegevens zal worden omgegaan, dat je je betalingen via een veilige verbinding kunt voldoen en dat er een gedegen klachtenbemiddeling is. Uit deze feiten kun je opmaken dat Langetshirts-plein een betrouwbare winkel is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Langetshirts-plein biedt ruime contactmogelijkheden aan. Je kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 16:30 uur. Als je een korte vraag hebt, dan kun je tijdens de bovengenoemde tijden kiezen voor contact met een medewerker via de live-chatfunctie op de website. Je mag je vraag of opmerking ook naar het daarvoor bestemde e-mailadres sturen. Langetshirts-plein stelt het op prijs als je bij een klacht eerst contact met de klantenservice opneemt via de mail. Je ontvangt een bericht als jouw melding is ontvangen en binnen 14 dagen kun je een inhoudelijke reactie op de klacht verwachten. Mocht je niet tevreden zijn met hoe Langetshirts-plein de klacht heeft afgehandeld, dan kun je deze voorleggen aan de onafhankelijke geschillencommissie van Thuiswinkel. Je mag ook kiezen voor het aanmelden van je klacht bij Stichting Webwinkelkeur, die vervolgens voor bemiddeling zal zorgen. Als je klacht nog nergens in behandeling is, ben je vrij om deze bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform aan te melden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je T-shirts besteld bij Langetshirts-plein en ben je enthousiast over de kwaliteit? Of heb je prettig contact gehad met een medewerker die jou de verlossende antwoorden op je vragen heeft gegeven? Dan kun je dit in een review delen met andere potentiële klanten. Ook wanneer je een wat minder positieve ervaring hebt gehad met de klantenservice of de kwaliteit van de T-shirts toch iets te wensen overliet, kun je dit middels een beoordeling delen met andere mensen. Op deze manier kun je anderen helpen om te beslissen of ze hun bestelling bij Langetshirts-plein willen plaatsen of dat het wellicht verstandiger is om hun shirts bij een andere webwinkel te kopen.

Reviews over Langetshirts-plein
Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
Bulbby logo
Bulbby
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Langetshirts-plein

Het bedrijf Langetshirts-plein is geverifieerd door ons. De webshop langetshirts-plein.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Langetshirts-plein is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Langetshirts-plein maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van langetshirts-plein.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van langetshirts-plein.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Langetshirts-plein.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Langetshirts-plein
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10
Bulbby logo
Bulbby
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Langetshirts-plein een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Langetshirts-plein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Langetshirts-plein actief?

Langetshirts-plein is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Langetshirts-plein reviews? Dan kun je naar de website van Langetshirts-plein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie