HappyStrappy logo

HappyStrappy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HappyStrappy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1709
HappyStrappy logo
Website
happystrappy.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen HappyStrappy

Heb jij dat nou ook: dat je riem nooit eens goed zit? Of het past niet door de lusjes van je broek, of je krijgt er zo’n rare bobbel door onder je shirt. Of nog irritanter: de gaatjes zitten precies daar waar ze niet moeten zitten, waardoor het of te strak zit of juist te los! Dan wil je dus eens iets anders uitproberen. Een riem zonder gaatjes, maar die elastisch werkt, bijvoorbeeld. Misschien is jouw verhaal wel minder traumatisch en ben je gewoon op zoek naar een nieuwe riem? In ieder geval heb je HappyStrappy ontdekt en ben je nu op zoek naar beoordelingen over deze riem, toch? Anders was je immers niet hier aan het rondkijken. Je bent op zoek naar reviews over HappyStrappy? Die kan je hier inderdaad vinden, net alsnog wat extra info over deze aparte riem en de werkwijze van HappyStrappy.nl. Beoordeel aan de hand van de ervaringen van anderen of je wel of niet een HappyStrappy gaat bestellen! En als jezelf al een trotse bezitter bent van deze riem: vertel! Wij zouden het fijn vinden als je jouw recensie hier ook wilt achterlaten!

Over HappyStrappy

HappyStrappy is een riem die verkocht wordt via de gelijknamige webshop. Maar je kunt het ook kopen bij Bol.com. HappyStrappy is een riem die anders is dan anders, waardoor het bepaalde voordelen geeft. En de HappyStrappy is er niet alleen voor jou, maar ook voor je kind! HappyStrappy hoort bij Online Kickstart in Rotterdam.

Waarom kiezen voor HappyStrappy

De HappyStrappy is een riem die elastisch is, waardoor je dus niet met gaatjes zit te knoeien. Daarnaast valt de manier van vastmaken op. Er is geen grote gesp of iets dergelijks aan de voorkant. De HappyStrappy maak je namelijk aan beide kanten vast aan je broeklus. Hierdoor heb je geen last van gespen, die er niet fraai uitzien onder een strak shirt. Ook voorkom je zo die vervelende gaatjes in je kleding door de gesp. Ze kunnen zelfs gewoon mee de wasmachine in! De HappyStrappy is er in meerdere kleuren en is er zowel voor volwassenen als kinderen. Wil je een riem per broek? Geen probleem: dan koop je gewoon een bundel! Deze zijn er in 3 variaties, namelijk 2 riemen, 3 riemen of 4 riemen. Waarbij de riemen in de bundel altijd verschillende kleuren hebben. Ook handig: de riemen passen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet te gaan zitten wachten op een pakketje.

Is HappyStrappy betrouwbaar?

HappyStrappy is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dat verzekert jou er al van dat het om een betrouwbare webshop gaat. Betalen doe je via de veilige betaalmethoden zoals iDEAL, Credit Card, PayPal of Klarna. Dus ook wat dat betalen betreft is alles betrouwbaar. Omdat je met Klarna achteraf kunt betalen, kan je ook eerst even wachten met betalen tot je de riemen gezien hebt en zeker weet of je het wel houden wilt. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via mail. Je krijgt binnen een dag antwoord. Bij een klacht zal je binnen 48 uur een antwoord krijgen als je je klacht hebt doorgemaild. Mochten ze meer tijd nodig hebben om je klacht op te lossen, dan zullen zij dit aan je laten weten. Komen jullie er samen niet uit, dan kan Stichting Webshop Keurmerk bemiddelen. Retourneren doe je naar het adres in Rotterdam en dit is binnen 60 dagen kosteloos!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al de trotse bezitter van een HappyStrappy? Zakt je broek nu ook niet meer af en ben je superblij met je aankopen of denk je er toch anders over? Wij horen hier graag wat jouw ervaringen zijn met HappyStrappy. Zou je dus jouw review hier willen achterlaten? Door duidelijk te vertellen waarom je HappyStrappy wel of niet zou aanbevelen, kan je anderen helpen om een beslissing te maken of ze wel of niet bij HappyStrappy willen kopen. Vertel ”˜alles’ wat met HappyStrappy te maken heeft. Van bestelprocedure, tot de kwaliteit van de riemen en de levering. Maar ook wat jouw ervaringen zijn bij eventuele klachten! Maakt HappyStrappy waar wat ze vertellen op de site en zijn de riemen echt zo fijn in gebruik of zie jij het toch op een andere manier? Wij horen het graag en willen je alvast bedanken voor jouw recensie.

Reviews over HappyStrappy
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Noracora logo
Noracora
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over HappyStrappy

HappyStrappy is geverifieerd door ons expert team. De webshop HappyStrappy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is HappyStrappy lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via HappyStrappy. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van happystrappy.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van happystrappy.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HappyStrappy.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige riem, broek zakt niet meer af!!

Bij toeval deze riem ontdekt op internet. Duidelijk instructie filmpje. Mijn man kan maar 1 hand gebruiken. Dus ideaal geen gedoe meer met een gesp. Broek blijft perfekt zitten. De volgende dag al in de brievenbus. Na uitgeprobeerd te hebben meteen 2 riemen erbij besteld.

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Els H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne riemen

Een vriendin van mij had me deze webshop aangeraden en toen had ik even een kijkje genomen. Ik heb eigenlijk daarna meteen besteld en ik ben er super blij mee. De levering is ook erg snel!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fiene V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HappyStrappy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Noracora logo
Noracora
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HappyStrappy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over HappyStrappy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HappyStrappy actief?

HappyStrappy is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HappyStrappy reviews? Dan kun je naar de website van HappyStrappy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie