Fashionstore.nl logo

Fashionstore.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fashionstore.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
763
Fashionstore.nl logo
Website
fashionstore.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fashionstore.nl

Ben je op zoek naar leuke gadgets, een cadeau voor Vaderdag of gewoon leuke feestartikelen? Dan is Fashionstore.nl een website die je online wel eens tegen het lijf kunt lopen. Je vindt op deze webshop immers al deze dingen en meer. Maar hoe betrouwbaar is Fashionstore.nl? Hoe reageert de klantenservice als er eens iets misloopt? Is de kwaliteit van de spullen naar behoren? Enkel echte klanten van Fashionstore.nl kunnen je dat vertellen. Op deze pagina hebben wij dan ook de reviews over Fashionstore.nl op een rij gezet. Zo kan jij de beoordelingen en ervaringen van anderen over Fashionstore.nl lezen. En zo weet jij meteen wat je kunt verwachten!

Over Fashionstore.nl

Fashionstore.nl is een webshop met een naam die voor heel wat mensen misschien wat misleidend kan zijn. Ze verkopen immers geen mode, maar wel echte feestkleding en alles wat daarmee te maken heeft. De webshop is een onderdeel van het bekende concern Shoppartners. Shoppartners zag in 1999 het levenslicht en heeft vandaag de dag meer dan 100 verschillende bedrijven in portefeuille. De bekendste webshops daarvan zijn Bellatio, Fun en Feest, Hobbymax en Knuffelparadijs. Dat grote moederbedrijf heeft als groot voordeel dat er een heel netwerk is opgebouwd van leveranciers en eigen producten. Dat betekent niet alleen een groot aanbod, maar ook een snelle levering. Shoppartners levert in niet minder dan 26 landen. Ervaring zat dus!

Waarom kiezen voor Fashionstore.nl?

Fashionstore.nl heeft een gigantisch aanbod van zeer uiteenlopende producten. Je vindt er kleding, accessoires, speelgoed, feestartikelen en cadeaus terug. Op zoek naar iets leuk voor in de tuin? Fashionstore.nl biedt alles aan van fakkels tot vogelhuisjes. Op zoek naar ballonnen of plastic bestek voor jouw feestje thuis? Dan vind je ook dat op Fashionstore.nl. Een leuk setje lingerie om jouw man of vrouw te verrassen? Ook dat kan. Een groot voordeel van bestellen bij Fashionstore.nl is dat je erop mag rekenen dat jouw bestelling razendsnel geleverd wordt. Doordat ze bij Shoppartners vaak werken met eigen producten kan alles meteen verzonden worden. Bestel je voor 15.00 uur dan kan je de volgende dag al genieten van jouw bestelling. Ook goed om mee te geven: bij Fashionstore.nl krijg je een extra lange termijn voor retours. Waar de wettelijke verplichting op 14 dagen ligt biedt Fashionstore.nl je 30 dagen de tijd aan om een artikel echt te beoordelen. Betalen kan via overschrijving, iDEAL, kredietkaart, Bancontact, Sofort of Paypal. Het is ook mogelijk om zakelijk te bestellen.

Is Fashionstore.nl betrouwbaar?

Fashionstore.nl is een onderdeel van Shoppartners en je hebt in enkele seconden het adres, het btw nummer en het KvK-nummer van Shoppartners op de website teruggevonden. Die website biedt veilig betalen aan en beschermt ook jouw persoonsgegevens dankzij de veilige SSL-verbinding. De klachtenprocedure staat netjes omschreven op de website en bovendien is Fashionstore.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en Trust Commerce Europe. Ten slotte moet er ook gezegd worden dat Shoppartners één van de grootste e-commerce bedrijven in het wereldje is. Ook dat biedt wel enige gemoedsrust. Je kunt dus op je beide oren slapen: Fashionstore.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Fashionstore.nl heeft een aparte pagina genaamd klantenservice op de website staan. Hier vind je naast de FAQ ook heel wat manieren terug om contact op te nemen met de klantenservice. Zo kan je het contactformulier op de website invullen, maar ook rechtstreeks een mail sturen. Zo kan je elke werkdag bellen van 8:30 tot 17:00 uur of direct chatten met één van de medewerkers. Opties genoeg dus om jouw klacht of probleem over te brengen. Bij een klacht ontvang je altijd binnen de wettelijk verplichte termijn van 14 dagen een antwoord of een mededeling met een indicatie van de termijn van het echte antwoord. Kom je er samen uiteindelijk niet uit? Dan kan je ook verdere stappen ondernemen bij Thuiswinkel Waarborg. De Geschillencommissie doet dan een uitspraak die bindend is voor alle partijen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden al wel eens iets aangekochte bij Fashionstore.nl? Of ben je misschien vaste klant bij de webshop? Hoe dan ook is jouw ervaring van groot nut voor ons. Door op deze webpagina een review achter te laten met jouw beoordelingen van Fashionstore.nl stel je anderen in staat om een gefundeerde beslissing te maken betreffende het al dan niet in zee gaan met Fashionstore.nl. Schrijf dus jouw ervaringen op en help een ander met een leuke review!

Reviews over Fashionstore.nl
Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Fashionstore.nl

Het bedrijf Fashionstore.nl is geverifieerd door ons. De webshop fashionstore.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Fashionstore.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fashionstore.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fashionstore.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fashionstore.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fashionstore.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fashionstore.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fashionstore.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fashionstore.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fashionstore.nl actief?

Fashionstore.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fashionstore.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fashionstore.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie