s.Oliver logo

s.Oliver reviews, ervaringen en beoordelingen

s.Oliver reviews, ervaringen en beoordelingen
3020
s.Oliver logo
Website
s.Oliver
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen s.Oliver

Bij s.Oliver winkel je voor iedereen wat wils. Met een uitgebreid aanbod aan kleding, schoenen en accessoires vul je je garderobe in een mum van tijd en moeite aan. Alvorens je overgaat tot je winkelmand, kom je uiteraard graag meer te weten over de betrouwbaarheid die het bedrijf met zich meebrengt. Hoe handelt men vragen of klachten af? Op welke manieren zet men zich in voor een duurzamer morgen? Waarin maakt s.Oliver het verschil? Huidige gebruikers lieten eigen ervaringen na. Wanneer je je hierop baseert, wordt je overweging een stuk lichter. Benieuwd naar verdere duiding? Lees zeker verder - je ontdekt het allemaal.

Over s.Oliver

s.Oliver is een kwalitatieve modeketen van Duitse oorsprong. Het hoofdkantoor zetelt te Rottendorf, Würzburg. Het bedrijf kent haar oorsprong omstreeks 1969 - oprichter Bernd Freier lanceerde het label en ving aan met herenmode. Het bedrijf heeft haar naam allesbehalve gestolen - gebaseerd op de bekende roman Oliver Twist, Charles Dickens, werd het initieel Sir Oliver genoemd. Dit werd op een later punt omgedoopt tot s.Oliver. Wanneer we zes jaar verderspoelen, kwam er sedert 1976 ook damesmode bij kijken. Vandaag de dag staat het merk op internationaal niveau gekend en blijft het uitbreiden. Wereldwijd baan je je een weg naar meer dan 9300 filialen. Bovendien staan maar liefst 6500 personeelsleden voor je klaar, je een garderobe vol plezier te schenken.

Waarom kiezen voor s.Oliver

Het aanbod bij s.Oliver is zeer ruim. Damesmode straalt een kleurrijk, charmant karakter uit. Met een merkeigen parfumlijn bestel je al je benodigdheden in één adem. Ook voor heren en kinderen spreekt het gamma boekdelen. Wat dacht je van een frisse toets aan je interieur? Naast mode, biedt s.Oliver ook een scala aan huiselijke items. Hierbij kan gedacht worden aan beddengoed, badkamergerei, alsook materiaal voor je kinderkamer(s). s.Oliver's werking ziet toe op een nauwgezette duurzaamheid. Er wordt op voortdurende basis gekeken naar wat beter kan. Campagnes zoals We Care verspreiden aandacht voor het belangrijke onderwerp. s.Oliver geeft oprecht om mens, dier, planeet én hun toekomst. Productie, verkoop en overige bedrijfsgebonden zaken worden allen onderworpen aan socio-ecologische, minimale normen. Dierenwelzijn wordt hoog in het vaandel gedragen - leveranciers worden hier dan ook steeds van op de hoogte gesteld. Kocht je een gerecycleerd artikel aan? Je krijgt er een specifiek label bij. Benieuwd naar de specifieke consistentie vand eze materialen? Het katoen waarmee kleding vergaard wordt, bestaat uit viscose, verkregen uit duurzame bronnen. Er wordt gebruik gemaakt van kunstvezels - denk hierbij aan textielresten zoals katoen of wol. Tenslotte wordt er maar liefst 80% bespaard op water en chemicaliën.

Is s.Oliver betrouwbaar?

s.Oliver toont volledige transparantie in haar aanpak. Certificaten, licenties en dergelijke worden uitgebreid tentoongesteld via de webomgeving. Deze overwegingen worden uiterst serieus genomen. s.Oliver geeft oprecht om onze wereld, en wilt anderen inspireren tot meer. Naast alle duurzame kwaliteiten, is en blijft het aanbod erg aantrekkelijk. Zowel jong als oud, man als vrouw, stralen na het winkelen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, bemerking of suggestie? Zit je met een klacht en wens je deze neer te leggen? Ben je actief via Sociale Media en ga je graag een samenwerking aan? Een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden brengt reeds duidelijkheid. Via een contactformulier stel je eerder gerichte vragen, die de klantenservice spoedig voor je behandelt. Ook via mail of telefonische weg bereik je het team. Fan van Sociale Media? Vind s.Oliver terug via Facebook en Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Je kwam vandaag meer te weten over s.Oliver en wat het aanbod voor je kan brengen. Heb je ondertussen een eigen ervaring met het bedrijf? Ben je tevreden? Twijfel zeker niet en leg een eigen beoordeling vast.

Reviews over s.Oliver
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,2
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over s.Oliver

Het bedrijf s.Oliver is geverifieerd door ons. De webshop s.Oliver is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. s.Oliver is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. s.Oliver maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van s.Oliver is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van s.Oliver te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van s.Oliver.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verkeerde levering - geen reactie en geen terugbetaling.

Online bestelling en betaling vlot.
Compleet verkeerd pakket geleverd.
Sindsdien verschillende pogingen gedaan voor contactname via tel, emails... compleet geen reactie.
Dus honderden euro's verloren

Geplaatst op: 26-04-2023
Laatst bewerkt op: 26-04-2023
Geschreven door: JohanC C.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit sluiting en naservice

Leuke jas gekocht maar de drukknopsluitingen van de jas lijken op één of andere manier heel snel te lossen of verloren te gaan. de jas wordt daardoor min of meer onbruikbaar.
Schrijf een in mijn ogen vriendelijk mailtje naar de klantenservice, met de vraag om een paar reserve sluitingen, maar wordt koudweg weggezet. Nul oplossing.

Geplaatst op: 02-12-2022
Laatst bewerkt op: 02-12-2022
Geschreven door: Peter

6 / 10
3/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bende

Vier keer een artikel besteld. Twee daarvan probleemloos. 3e zending nooit bij mij aangeboden maar door P.Post meteen na aankomst depot retour gestuurd naar Oliver. Customer service slecht, snel gepikeerd en nietszeggend de antwoordden .
Afgelopen zondag art. besteld. Na betaling gaf site aan dat ze aan de slag gingen. Geen bestel bevestiging via mail, bestelling staat niet in mijn besteloverzicht maar ligt nog steeds in mandje. Geld staat echter wel al gereserveerd op mijn creditcard. Houd mijn hart weer vast maar wet wel...geen s. Oliver meer voor mij.

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 09-08-2022
Geschreven door: Ger K.

5 / 10
1/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte klantenservice.

Onlangs een jasje besteld met express levering ivm vakantie. Het jasje werd niet binnen de beloofde termijn geleverd. Hij bleef on hold staan. Verschillende keren met de klantenservice gebeld en nietszeggende antwoorden terug gekregen. Uiteindelijk een mailtje gehad, datver iets fout was gegaan en dat het teruggestuurd zou worden naar hen en dat het geld teruggestort zou worden. Nog steeds niet gebeurd. Wat schetst mijn verbazing na terugkomst van vakantie. Er ligt een bericht van DHL , dat er een pakje in een of ander depot ligt voor me. Ik word hier moedeloos van. Ik wil gewoon mijn geld terug.

Geplaatst op: 05-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M. V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Mooie aanbiedingen, zeer snelle levering en een competente, uiterst vriendelijke contactpersoon voor vragen aan het serviceteam. De goederen zijn ook perfect! Absoluut een aanrader!

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sara V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over s.Oliver
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is s.Oliver een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over s.Oliver. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is s.Oliver actief?

s.Oliver is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de s.Oliver reviews? Dan kun je naar de website van s.Oliver gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie