De leukste kleding voor een beach party

De leukste kleding voor een beach party

In ons artikel “De leukste kleding voor de zomer” hebben we een aantal goede tips en trucs gegeven over hoe je de beste en leukste zomeroutfits kunt scoren. De leukste kleding voor een beach party vergt nog iets meer aandacht, omdat je natuurlijk op een feestje feestelijk wil verschijnen. Maar feestelijk kan van alles zijn. Van kostuums tot aan mooie jurken en de meest mooie accessoires en sieraden. Maar trek je dat ook aan naar een beach party? Nee! Maar wat trek je dan wel aan? In onze blog geven we handige tips en trucs.

Ook een beach party heeft soms een thema

Het is belangrijk om je te realiseren dat ook een beach party een thema kan hebben en dat je jezelf daaraan moet houden. Oké, je moet niets, maar je wil natuurlijk niet buiten de boot vallen. Is het thema bijvoorbeeld ‘all white’, kies dan ook voor witte kleding en schoeisel. In de regel zijn strandfeesten feestjes die natuurlijk iets met zon, zee en strand te maken hebben en een vrij populair thema is Hawaii. En waar moet je dan aan denken? Juist kokosnoten bh’s, rieten rokjes met bladeren, comfortabele slippers en natuurlijk cocktails en palmbomen.

Comfortabel en modieus

Bij het uitkiezen van de leukste kleding voor een beach party is het van belang dat je kiest voor kleding dat ten eerste lekker zit en ook modieus is. Je gaat immers naar een feestelijke happening en het mag dus ook best uitbundig zijn. Felle kleuren en feestelijke patronen, zoals een overhemd met allemaal palmbomen of felgekleurde bladeren zijn meer regel dan uitzondering. Terwijl je ook kleding moet kopen dat lekker zit. Kies bijvoorbeeld voor een leuke cocktail dress met mooie slippers of kies voor een korte broek met een overhemd van bijvoorbeeld katoen of linnen.

Zwemmen met feestelijke kleding

Nu is het niet slim om in je feestelijke outfit in een zwembad of de zee te duiken, maar zwemmen hoort natuurlijk wel bij het strandfeest. Overigens niet altijd, maar het komt wel voor. Wil je meedoen aan het leuke gespetter? Zorg ervoor dat je dan zwemkleding onder je feestkleding draagt. Match bijvoorbeeld een bikini, badpak of zwembroek met de kleding die je draagt en je bent er helemaal klaar voor.

Tot in de late uurtjes

Een beach party kan prima tot in de late uurtjes duren en daar moet je dan ook rekening mee houden. Want wanneer de zon ondergaat wordt het automatisch ook wat kouder. Zelfs te koud om nog in een bikini met een tuniek rond te lopen. Zorg er dus voor dat je hierop bent voorbereid door bijvoorbeeld je outfit op te bouwen uit meerdere lagen. Die je aan de begin van de avond kunt uittrekken, maar naarmate het frisser wordt weer kunt aantrekken. Soms kiezen mensen ook voor twee verschillende outfits en ze kleden zich dan tijdens het feest om. Vaak zijn er wel wc’s en badhokjes waar je even de privacy kunt opzoeken om jezelf in een complete andere outfit te steken.

Categorieën
Mode Mode
Recente blogartikelen
Is een airco energiezuinig?
Is een airco energiezuinig? 08-07-2024
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch?
Barbecueën op gas, met houtskool of elektrisch? 05-07-2024
Lees meer blogs