Holland & Barret logo

Holland & Barret reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Holland & Barret reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4495
Holland & Barret logo
Website
hollandandbarrett.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Holland & Barret

Gezondheid is een thema dat de laatste jaren sterk in de lift zit. Bovendien willen we niet alleen maar gezond zijn maar dat ook nog eens doen met de nodige aandacht voor het milieu. En als het even kan? Dan mikken we vanzelfsprekend op natuurlijke middelen met zo min mogelijke additieven. Holland & Barret is een bedrijf waar je terecht kunt voor dergelijke producten. Deze health retailer is doorheen heel Europa actief. Maar is Holland & Barret wel de beste keuze voor wat jij zoekt? Dat ontdek je door op deze pagina de ervaringen en beoordelingen van echte klanten te lezen. De reviews over Holland & Barret vertellen je alles wat je over dit bedrijf moet weten!

Over Holland & Barret

Holland & Barret is binnen de sector van de natuurlijke gezondheid een naam als een klok. Het is ook een naam die je ongetwijfeld al eens hebt gehoord. Het bedrijf werd dan ook in het Verenigd Koninkrijk opgericht in 1870. Ondertussen kan Holland & Barret dan ook bogen op meer dan 150 jaar ervaring op de markt. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 1600 winkels over de gehele wereld. In Nederland alleen al vind je meer dan 200 winkels van Holland & Barret terug. Alle producten die je bij Holland & Barret terug kunt vinden zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Bovendien kan je zowel online als in de winkels terecht voor persoonlijk advies en kan je er zeker van zijn dat ze bij Holland & Barret veel aandacht besteden aan zowel mens als milieu.

Waarom kiezen voor Holland & Barret?

Holland & Barret is een onderneming met een enorm bereik en met een enorm assortiment. Je vindt voor zo goed als alles dan ook wel een natuurlijk product terug op de webshop van Holland & Barret. Die website is onderverdeeld in categorieën als vitamines & supplementen, persoonlijke verzorging, voeding & dranken, sportvoeding, slank & detox, merken en natuurlijk ook de nieuwe producten. Iets sneller zoeken? Dan kan je op trefwoord zoeken dankzij de handige zoekbalk op de website. Als je een keuze hebt kunnen maken kan je rekenen op een standaard verzendtermijn van zo’n twee werkdagen. Bestel je binnen Nederland? Dan is de levering gratis vanaf een aankoopbedrag van twintig euro. Ook goed om te weten is dat je de producten van Holland & Barret zonder opgave van reden retour kunt sturen binnen de veertien dagen na ontvangst van de bestelling.

Is Holland & Barret betrouwbaar?

Als je shopt bij Holland & Barret is er geen enkele reden om je zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de onderneming. Niet alleen bestaat het bedrijf al meer dan 150 jaar maar bovendien is Holland & Barret wereldwijd actief. Ook krijg je bij een aankoop op de website altijd een track- en tracecode meegezonden en bovendien zijn er honderden fysieke winkels om verhaal te gaan halen. Op de website zelf vind je ook een eigen klantendienst terug waar je terecht kunt met vragen en bij problemen. Ten slotte is het ook zo dat de verbinding met de webshop een veilige verbinding is. Betalen kan je dan ook volkomen gerust doen via onder andere iDeal, Mastercard, Visa, American Express en ga zo maar door!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantendienst van Holland & Barret? Dan zijn er vier verschillende mogelijkheden om de klantendienst te bereiken. Eerst en vooral kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen. Ook kan je een brief schrijven naar de hoofdzetel van Holland & Barret. Je kunt ook per mail een berichtje sturen of je kunt ervoor kiezen om via de website te chatten met de klantendienst. In de regel ontvang je van Holland & Barret binnen de werkdag een antwoord terug. Heb je een klacht voor het bedrijf? Dan kan je die best per mail doorsturen. Een mogelijk alternatief is om te kiezen voor het ODR-platform van de Europese Commissie. Holland & Barret mikt erop om klachten binnen de 14 dagen op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets online bij Holland & Barret of in één van de filialen? Dan is jouw ervaring met deze onderneming waar wij naar op zoek zijn. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de gezondheidsproducten beoordelen? Wat vind je van de prijs? Is het aanbod op de website en in de winkel voldoende groot? Schrijf jouw review over Holland & Barret op deze pagina en vertel mensen wat ze volgens jou moeten weten!

Reviews over Holland & Barret

Gerelateerde bedrijven

Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9
LensOnline logo
LensOnline
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Holland & Barret

Het bedrijf Holland & Barret is geverifieerd door ons. De webshop hollandandbarrett.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Holland & Barret is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Holland & Barret maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van hollandandbarrett.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van hollandandbarrett.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Holland & Barret.

Geplaatst op: 19-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Happiness

Dear Holland & Barrett Customer Happiness Team,

I greatly appreciate the customer service experience with your employee, Exauce. She was pleasant and
professional and responded to all my questions.

Thank you again for providing high-quality products and services.

Best regards,

Mona

Geplaatst op: 06-02-2023
Laatst bewerkt op: 06-02-2023
Geschreven door: Mona

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Holland & Barret


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
2 beoordelingen
9
LensOnline logo
LensOnline
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Holland & Barret een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Holland & Barret. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Holland & Barret actief?

Holland & Barret is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Holland & Barret reviews? Dan kun je naar de website van Holland & Barret gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie