Piercings.nl logo

Piercings.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Piercings.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1860
Piercings.nl logo
Website
piercings.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Piercings.nl

Een piercing is iets waar veel mensen van dromen en bovendien iets veelzijdig: je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een piercing voor en een piercing van. Ben jij aan het twijfelen over een bestelling bij Piercings.nl? Dan ben je vast op zoek naar reviews van Piercings.nl om een gedegen beslissing te kunnen maken. Op deze pagina vind je de ervaringen en beoordelingen van klanten van Piercings.nl. Zo kan je op basis van een dergelijke review jouw beslissing toch net dat tikje gemakkelijker maken.

Over Piercings.nl

Piercings.nl is een webshop met, zoals de naam je al kan vertellen, een breed gamma piercings in de aanbiedingen. De webshop biedt het grootste assortiment van de Benelux aan en mikt vooral op een lage prijs en goede service. Zo ligt de prijs van een piercing bij Piercings.nl gemakkelijk tot 50% lager dan hetzelfde stuk in de winkel. De doelgroep is uiteraard iedereen die een piercing wilt bestellen. Piercings.nl is een onderdeel van het overkoepelende bedrijf Webwinkel Exploitatie BV dat wel meer webwinkels in de portefeuille heeft in het genre zoals oorbellen.nl en teenringen.nl. Ze zijn dus wel degelijk vrij gespecialiseerd in de materie. Je kunt voor deskundig advies en tips dan ook altijd terecht bij Piercings.nl. Op de website zelf vind je bovendien een hele sectie terug met tips, tricks en andere nuttige informatie voor iedereen met een warm hart voor piercings.

Waarom kiezen voor Piercings.nl?

Piercings.nl heeft zoals gezegd het grootste aanbod van de Benelux voor je klaarstaan en werkt met lage prijzen. Het aanbod bestaat uit heel wat categorieën piercings zoals Spikes, Banana, Barbells, Ball Closure Rings, Expanders, navelpiercings, neuspiercings en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn niet minder dan 26 verschillende categorieën piercings terug te vinden op Piercings.nl. Voor elk wat wils dus! Indien wat je zoekt niet in het aanbod terug te vinden is kan je contact opnemen met de klantenservice. Dan wordt er bekeken of daar iets aan gedaan kan worden. Als je een bestelling plaatst voor 17.00 uur dan kan je hem de daaropvolgende dag thuis al verwachten. Vanaf 15 euro betaal je bij Piercings.nl bovendien geen verzendingskosten meer. Ook leuk om mee te geven is dat je bij de webshop meteen korting krijgt op je volgende aankoop. Bij een bestelling krijg je immers 10% van het aankoopbedrag meteen als korting op de volgende bestelling. De webshop heeft heel wat betalingsopties zoals iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, overboeking en zelfs VV cadeaubonnen. Indien de verpakking nog gesloten is kan je binnen de 14 dagen retourneren.

Is Piercings.nl betrouwbaar?

Natuurlijk bestel je bij voorkeur bij een webshop die te vertrouwen valt. Op de thuispagina van Piercings.nl vind je al meteen heel wat relevante bedrijfsinformatie terug zoals het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer. Daarnaast werkt Piercings.nl met een beveiligde SSL-verbinding wat erop neerkomt dat je veilig kunt betalen zonder risico te lopen dat jouw persoonsgegevens ontvreemd worden. Er is ook een klantenservice die bij problemen gecontacteerd kan worden op verschillende manieren zoals per mail of per telefoon. Bovendien staat ook de procedure bij een klacht beschreven op de website. Er is dus geen reden om aan te nemen dat Piercings.nl geen betrouwbare webshop zou zijn.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op een probleem niet terug bij de veelgestelde vragen? Dan is de volgende stap het contacteren van de klantenservice van Piercings.nl. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen tijdens werkdagen van 13:00 – 17:00 of het contactformulier op de website invullen. Als je een klacht hebt wordt aangeraden om dat via het contactformulier te doen. Hier kan je immers het volledige probleem klaar en duidelijk neerpennen. Indien je een klacht hebt ingediend bij de klantenservice krijg je uiterlijk na drie werkdagen een antwoord van Piercings.nl om er samen uit te proberen komen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij iemand die in het verleden al eens een bestelling van een piercing plaatste bij Piercings.nl? Wil je anderen verder helpen met jouw ervaring? Schrijf dan een review op deze pagina over Piercings.nl waarin je jouw verhaal uit de doeken doet. Heb je een positieve beoordeling van de kwaliteit, betrouwbaarheid en werkwijze van de webshop? Of heb je misschien een negatieve ervaring die ervoor zorgt dat je nooit meer een bestelling plaatst? Laat het ons weten in een review! Zo weet de volgende klant meteen wat hij of zijn van Piercings.nl mag verwachten!

Reviews over Piercings.nl
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Fantastisch

Wat een leuke webshop, zeg!
Snel thuis bezorgd, in de brievenbus, kaartje met korting erbij en een snoepje in hartjesvorm, echt cute❤

Geplaatst op: 25-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke piercings besteld

Ik heb hier al vaker erg leuke piercings besteld en ben altijd tevreden. Er zijn veel leuke piercings met leuke plaatjes. De site ziet er al wat ouder uit maar dat maakt hem niet minder slecht. Er zijn veel verschillende betaalmethodes mogenlijk wat voor mij erg belangrijk is.

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris W.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Piercings.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Piercings.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Piercings.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Piercings.nl actief?

Piercings.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Piercings.nl reviews? Dan kun je naar de website van Piercings.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie