Livinguard logo

Livinguard reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Livinguard reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4387
Livinguard logo
Website
Livinguard
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Livinguard

Wil je wat bestellen bij de webwinkel Livinguard, maar twijfel je over de betrouwbaarheid van deze webwinkel? Lees dan eerst de informatie en reviews op deze pagina. Op deze website kom je alles te weten over Livinguard, zoals wat het bedrijf zoal aanbiedt, waarom je wel of niet bij Livinguard zou moeten bestellen en of het bedrijf te vertrouwen is of niet. Ook lees je wat bestaande klanten zoal te vertellen hebben over Livinguard en wat zij zoal van de producten van Livinguard vinden. Na het doornemen van deze pagina kun je zelf een goede beslissing maken om wel of geen producten te bestellen bij Livinguard.

Over Livinguard

Livinguard is een bedrijf dat is opgericht om duurzame oplossingen te bieden voor het bieden van bescherming tegen vervuiling en ziektes. Het bedrijf biedt tal van verschillende mondkapjes, en heeft voor iedereen het geschikte mondkapje voor elke situatie. Met het bieden van hoge kwaliteit mondkapjes draagt het bedrijf bij aan een goede gezondheid en welzijn van haar klanten.

Waarom kiezen voor Livinguard

Ben je op zoek naar een mondkapje, of andere beschermende producten? Dan is een bezoekje aan de webwinkel Livinguard zeker aan te raden. Livinguard biedt een zeer breed assortiment aan verschillende soorten mondkapjes en andere beschermende kledingartikelen. Ook biedt Livinguard diverse artikelen op het gebied van persoonlijke hygiëne, textiel en water filteringsproducten. Het bedrijf biedt haar producten aan over de hele wereld en heeft dan ook een zeer groot klantenbestand. De producten worden snel geleverd en worden verzonden onder gunstige algemene voorwaarden. Zo kunnen de producten zorgeloos geretourneerd worden en kunnen producten geruild worden indien gewenst.

Is Livinguard betrouwbaar?

Livinguard voldoet aan belangrijke veiligheidseisen en is dan ook te vertrouwen. Zo biedt Livinguard veilige betalingsmethoden, is het bedrijf open over haar bedrijfsgegevens en gaat Livinguard veilig om met jouw persoonlijke informatie. Daarnaast heeft Livinguard vele klantenbeoordelingen waarin tal van tevreden klanten vertellen over positieve ervaringen met Livinguard.

Klantenservice en klachten

Een klantenservice dient altijd eenvoudig te benaderen zijn. Bij Livinguard kun je de klantenservice benaderen via telefonisch contact, per mail of via de verschillende online sociale mediakanalen. Doorgaans word je vakkundig geholpen door de klantenservice en worden klachten goed en professioneel opgelost. Ook kun je op de website terecht voor antwoord op vaak gestelde vragen. Hier vind je belangrijke informatie en wordt jouw vraag vaak al snel besproken voordat je hiervoor de klantenservice hoeft te benaderen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al reeds een bestelling geplaats op de webwinkel Livinguard, en wil je andere hierover vertellen? Schrijf dan een klantenbeoordeling en laat andere weten wat jij van de kwaliteit en service van Livinguard vindt. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of de producten zijn bevallen, of je goed bent geholpen door de klantenservice en of je de producten van Livinguard zou aanbevelen aan jouw vrienden of familieleden. Met jouw eerlijke review kunnen andere een weloverwogen aankoopbeslissing maken om wel of geen producten bij Livinguard te bestellen.

Gerelateerde bedrijven

Care Plus logo
Care Plus
2 beoordelingen
8,5
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
Biovoorjou.nl logo
Biovoorjou.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Livinguard

Ons team van experts heeft Livinguard geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Livinguard bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Livinguard is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Livinguard is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Livinguard. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Livinguard.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Livinguard


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Care Plus logo
Care Plus
2 beoordelingen
8,5
Hulpmiddelwereld logo
Hulpmiddelwereld
3 beoordelingen
9
Biovoorjou.nl logo
Biovoorjou.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Livinguard een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Livinguard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Livinguard actief?

Livinguard is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Livinguard reviews? Dan kun je naar de website van Livinguard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie