Sisley Paris logo

Sisley Paris reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sisley Paris reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4522
Sisley Paris logo
Website
sisley-paris.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sisley Paris

Je dagelijkse verzorging kan soms een noodzakelijk kwaad zijn. Elke dag moet je ervoor zorgen dat je haar goed zit en dat je lichaam netjes verzorgd is. Dit klinkt natuurlijk een beetje negatief en soms hebben we ook gewoon even geen zin. Meestal is het echter alleen maar leuk om jezelf een beetje op te fleuren. En is het ook genieten om producten te kopen voor je persoonlijke verzorging. Soms eens een nieuwe shampoo uitproberen of kiezen voor een ander geurtje, heeft ook iets verrassends. Houd je wel van een uitgebreid assortiment, dan wil je misschien bestellen bij Sisley Paris. Je zoekt eerst even naar reviews om bevestigd te zien dat het een goed idee is om bij deze shop te bestellen. Lees hieronder de recensies over Sisley Paris. Wij hebben ze alvast voor je verzameld. Neem kennis van de beoordelingen over deze winkel en beslis vervolgens of je wel of niet bij hen wilt bestellen.

Over Sisley Paris

In 1976 is dit bedrijf opgestart. Zoon Hubert besloot dit samen met zijn vrouw te doen en ze kozen voor het merk Sisley. Hubert had een goed voorbeeld om na te volgen, want zijn vader en broer leidden ook al een cosmeticabedrijf samen met hem. Dit is een goede keus geweest, want in tien jaar tijd verdubbelde de omzet. Inmiddels zijn ze aanwezig op 5 continenten en verzenden ze hun producten naar meer dan 100 verschillende landen. Dit Franse innovatieve familiebedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hun producten worden ontwikkeld op basis van milieuvriendelijke methoden. Het meeste wordt in Frankrijk zelf geproduceerd en afvalproducten zijn inmiddels voor bijna 100% te recyclen. Tenslotte steunt de Sisley Paris foundation een groot aantal goede doelen.

Waarom kiezen voor Sisley Paris

Je kiest voor Sisley Paris als je houdt van een ruim assortiment. Ook bestel je bij een bedrijf dat op een verantwoorde manier bezig is met zowel personeel als milieu. Het is vrij gemakkelijk om via de webshop te vinden wat je nodig hebt. Ga je voor een bepaalde shampoo, dan kijk je meteen even bij haar. Wil je een lekkere tube met crème voor je handen, dan kijk je bij verzorging. Zo vind je snel wat je nodig hebt. Een parfumpje is ook altijd leuk om cadeau te geven. Dit bedrijf verkoopt ook allerlei leuke geschenkpakketten waarmee je een ander blij kunt maken. Doe je een bestelling, dan ontvang je zelf ook altijd een verrassing. Er wordt namelijk een gratis staaltje bij je bestelling toegevoegd. Het verzenden is gratis en ben je niet tevreden, dan kun je altijd kiezen voor een retour. Twijfel je over een bepaald verzorgingsproduct, dan is het mogelijk om even een vraag te stellen aan iemand van de klantenservice. Zij geven je dan persoonlijk advies op maat.

Is Sisley Paris betrouwbaar?

Sisley Paris is al heel wat decennia actief in de wereld van parfum, cosmetica en persoonlijke verzorging. Je ziet dat het bedrijf wereldwijd hoog aangeschreven staat om zijn hoogwaardige producten. Deze zijn dan ook al heel regelmatig bekroond met prestigieuze internationale prijzen. De betrouwbaarheid blijkt verder uit de aanwezigheid van een goede klantenservice. Ervaringen van klanten die worden beschreven in reviews laten je ook zien dat Sisley Paris een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Het is altijd een voordeel als je een klantenservice telefonisch kunt bereiken. Via de mail en het contactformulier moet je toch altijd maar weer afwachten of en wanneer je een reactie krijgt. Bij deze online shop is het mogelijk om te bellen. Doe jij dat liever niet, dan kun je uiteraard ook het contactformulier gebruiken. Overigens worden er al heel wat onderwerpen aangestipt in de veelgestelde vragen. Misschien vind je daar al antwoord op je prangende vraag. Aangezien deze shop ook actief is op een groot aantal kanalen van de sociale media, is de kans zeer groot dat je ook daar heel snel antwoord krijgt wanneer je een berichtje plaatst.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met deze online shop, zou je dan een beoordeling willen achterlaten? Mensen die voor het eerst bij deze winkel gaan bestellen, zijn heel benieuwd naar jouw recensie. Ze willen bijvoorbeeld weten of de producten je goed bevallen, maar ook hoe er wordt omgegaan met eventuele klachten. Plaats dus jouw beoordeling en help zo een ander.

Reviews over Sisley Paris

Gerelateerde bedrijven

BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Sisley Paris

Ons team van experts heeft Sisley Paris geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sisley Paris bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sisley Paris is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sisley Paris is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sisley-paris.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sisley Paris.

Geplaatst op: 29-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sisley Paris


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BackJoy logo
BackJoy
2 beoordelingen
9,5
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
12 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sisley Paris een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sisley Paris. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sisley Paris actief?

Sisley Paris is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sisley Paris reviews? Dan kun je naar de website van Sisley Paris gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie