Condoom.nl logo

Condoom.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Condoom.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
723
Condoom.nl logo
Website
condoom.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Condoom.nl

Een condoom of glijmiddel gaan kopen in de supermarkt of bij de drogist? Dat is voor veel mensen wel echt een momentje dat ze liever vermijden. Condoom.nl laat je toe dat te vermijden door online vanuit je luie zetel jouw goede fit te bestellen. Maar is dat wel een goed idee om dat online te doen? Wat zijn de ervaringen van klanten van Condoom.nl? Hoe beoordelen zij de service, levering en kwaliteit? Op deze pagina hebben we alle reviews over Condoom.nl voor je op een rij gezet. Zo kan jij op basis van de ervaringen en beoordelingen van anderen een goed beeld krijgen van de werking en betrouwbaarheid van Condoom.nl!

Over Condoom.nl

Condoom.nl is een webshop die, zoals de naam al vrij duidelijk vertelt, actief is in de sector van de condooms en aanverwanten. De webshop is in handen van het grotere concern Dujardin International uit Oisterwijk dat wel meer webshops in de branche van het menselijk lichaam in portefeuille heeft. Met meer dan 8 jaar ervaring in de branche mag gezegd worden dat Condoom.nl op zijn minst de nodige kennis over condooms heeft opgebouwd. Dat is dan ook één van de steunpilaren en zaken waar ze op inzetten. Zo vind je op hun YouTube-kanaal heel wat informatieve filmpjes terug en staat ook de website bol van de tips en tricks. Daarenboven besteden ze ook de nodige aandacht aan voorlichting betreft veilig vrijen. Vanzelfsprekend zijn discretie en anonimiteit ook kernwaardes van Condoom.nl. Niemand moet weten wat jij bestelt hebt. Om die reden worden alle pakjes van de webshop blanco en anoniem geleverd.

Waarom kiezen voor Condoom.nl?

Condoom.nl verkoopt condooms en alles wat daar in het verlengde van ligt. Het assortiment condooms bestaat uit de producten van topmerken Durex, MySize, Wingman en Pasante en is verder onderverdeeld in dunne condooms, extra sterke condooms, stimulerende, extra kleine/grote, smaak en kleur condooms, latexvrije condooms en vrouwencondooms. Al deze producten kan je zowel in kleine hoeveelheden als in voordeelpakketten aankopen. Buiten condooms biedt Condoom.nl ook een breed gamma glijmiddelen aan en een selectie seksspeeltjes. Voor vibrators, dildo’s en penisringen kan je er terecht net als penispompen, anale speeltjes en meer. Ten slotte is er ook een kleine selectie aan zwangerschapstesten, cleaners, penispompen, anale douches, erectiepillen, zaaddodende middelen en ga zo nog maar even door. Condoom.nl biedt gratis verzending aan binnen België en Nederland en hanteert in de regel dat je jouw product de dag na bestelling reeds in handen hebt. Voor een kleine meerprijs kan je overigens ook kiezen voor same day delivery als de nood echt hoog is.

Is Condoom.nl betrouwbaar?

De website van Condoom.nl hanteert alleszins een beveiligde SSL-verbinding. Dat komt erop neer dat jouw persoonsgegevens veilig zijn en ook betalingen risicoloos door kunnen gevoerd worden. Ver moet je ook niet zoeken om een telefoonnummer, het BTW-nummer, het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel van Condoom.nl terug te vinden. De webshop heeft een klantenservice die je op verschillende manieren kan contacteren en adverteert op de eigen website ook ervaringen en reviews van hun klanten. We kunnen dan ook stellen dat Condoom.nl een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Stel dat je met een vraag, een probleem of een klacht zit. Wat dan? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Condoom.nl. Dat kan zowel telefonisch als per mail. Een andere optie is om contact op te nemen met het bedrijf via één van de social media kanalen van Condoom.nl. Zo zijn ze actief op Twitter, is er een Facebookprofiel en hebben ze een eigen YouTube-kanaal. Heb je een klacht over de werking van Condoom.nl? Dan valt het aan te raden om dit per mail te laten weten. Zo heb je niet alleen een duidelijk bewijs van het overbrengen van jouw klacht, maar kan je ook sneller geholpen worden. Alle relevante informatie staat immers in de mail beschreven.

Wil jij ook beoordelen?

Had jij in het verleden al eens nood aan de diensten van Condoom.nl? Dan zijn wij op zoek naar hoe die ervaring voor jou verliep. Was je tevreden met de snelheid van levering en de kwaliteit van het product? Was de verpakking effectief anoniem of heb je misschien een klacht over de werking van Condoom.nl? Schrijf hier jouw review over dit bedrijf en help anderen hun beslissing maken.

Reviews over Condoom.nl
Gerelateerde bedrijven
MissSteel logo
MissSteel
1 beoordeling
9
TakeThis logo
TakeThis
1 beoordeling
10
KM.store logo
KM.store
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne condooms

Ik heb altijd deze condooms aangezien ze bij mijn zorgverzekeraar worden mee geleverd en ik ben er super blij mee. Het is erg fijn in gebruik en gaat niet zomaar kapot!

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Condoom.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MissSteel logo
MissSteel
1 beoordeling
9
TakeThis logo
TakeThis
1 beoordeling
10
KM.store logo
KM.store
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Condoom.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Condoom.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Condoom.nl actief?

Condoom.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Condoom.nl reviews? Dan kun je naar de website van Condoom.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie