Mr & Mrs fragrance logo

Mr & Mrs fragrance reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mr & Mrs fragrance reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1823
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Mr & Mrs fragrance

Het bedrijf Mr & Mrs fragrance is geverifieerd door ons. De webshop mrenmrsfragrance.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Mr & Mrs fragrance is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mr & Mrs fragrance maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mr & Mrs fragrance is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van mrenmrsfragrance.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mr & Mrs fragrance.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nette service

Er was iets mis gegaan bij mijn bestelling waardoor de besteling ergens stil lag. Ik heb direct contact opgenomen en de problemen zijn snel verholpen. De bestelling kwam maar een paar dagen later binnen maar voor mij goed genoeg. Nette service dus!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hannah T.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mr & Mrs fragrance
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
6
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mr & Mrs fragrance een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mr & Mrs fragrance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mr & Mrs fragrance actief?

Mr & Mrs fragrance is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mr & Mrs fragrance reviews? Dan kun je naar de website van Mr & Mrs fragrance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie