Purevibe logo

Purevibe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Purevibe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4922
Purevibe logo
Website
purevibe.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Purevibe

Ben je benieuwd naar de ervaringen van consumenten die al eens een keer op purevibe.nl hebben gewinkeld, dan zit je op ervaringensite.nl goed. Op onze website verzamelen wij namelijk reviews, beoordelingen en ervaringen over verschillende producten, diensten en webshops. Wij doen dit zodat wij jou kunnen voorzien van alle informatie, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen of je een product wilt aanschaffen of gebruik wilt maken van een aangeboden dienst. Wat onze website zo uniek maakt, is dat échte klanten en consumenten hun échte ervaringen en recensies delen. We belichten niet alleen de positieve kanten, maar als er negatieve kanten zijn, wordt hier ook eerlijk over gesproken.  Vandaag bespreken we de website purevibe.nl. PureVibe positioneert zich in de markt als dé nummer één webwinkel in de Nederlandse markt die zich richt op ‘lovetoys’.  Met deze ‘lovetoys’ worden speeltjes bedoelt die je samen of alleen kunt gebruiken wanneer je intiem bent met elkaar. Of wanneer je alleen bent, het is maar net wat je voorkeur is.

Over PureVibe

Purevibe is een webshop die seksspeeltjes verkoopt. Ze richten zich hiermee voornamelijk op de vrouwelijke consument. Dit doen ze omdat ze een bepaalde missie hebben. Het team achter PureVibe wilt graag meer bewustheid creëren bij vrouwen rondom het onderwerp seks. Het is heel normaal om over seks te spreken, maar het kan af en toe nogal een taboe zijn. Dit wilt het team van PureVibe doorbreken. Iedereen hoort van de seks te genieten, soms kan je daar een extra speeltje voor gebruiken om dat doel te bereiken of te versterken. Bij PureVibe kun je van alles vinden waarmee je het genot tijdens de seks kunt vergroten. Door het aanbieden van deze seksspeeltjes hoopt PureVibe dat vrouwen zich wat meer openstellen en zich meer zullen verdiepen in de wondere wereld van de lovetoys.  PureVibe biedt een zeer groot en gevarieerd assortiment aan seksspeeltjes aan. Het is begrijpelijk dat je je wellicht wat overrompeld voelt als je de webshop bekijkt. Een viberator of een dildo ken je wellicht al, maar er is zo ontzettend veel meer. Daarom kun je ook altijd een beroep doen op het team van PureVibe. Juist omdat ze jou willen stimuleren meer in contact te komen met je eigen seksualiteit en seksuele voorkeuren en juist omdat ze het belangrijk vinden dan taboes worden doorbroken. Als je vragen hebt over een aangeboden speeltje of iets anders dat je op de website ziet, kan je altijd telefonisch contact opnemen met het team. Als je het prettiger vindt om een mailtje te sturen kan dat ook. Even terug naar het aanbod, dit kan per week verschillen. Er komen regelmatig nieuwe speeltjes binnen en elke week kun je weer iets anders uitproberen. Er zijn bepaalde seksspeeltjes zoals dildo’s die altijd terugkomen in het assortiment. Dit assortiment wordt aangevuld met verrassende speeltjes. Van clitoris viberators tot glijmiddel.

Waarom kiezen voor PureVibe

Als je op zoek bent naar speeltjes voor in de slaapkamer, kan het soms als een vrij grote stap voelen om ook daadwerkelijk over te gaan op een aankoop. PureVibe verlaagt die drempel door er heel openlijk over te spreken. Ze houden ook een blog bij op hun website waar je zelf al veel kunt leren over de verschillende seksspeeltjes die momenteel zeer populair zijn, hoe en waar je deze kunt gebruiken en meer. PureVibe heeft een ruim assortiment en deze varieert ook vaak genoeg zodat het aanbod zelf ook spannend blijft. Elke keer als je op de website kijkt kan er een leuk speeltje tussen staan dat je nog niet kent. De website is heel vrouwvriendelijk en je zal je er direct welkom voelen. Ook fijn om te weten is dat wanneer je vandaag voor 23:00 een bestelling plaatst deze morgen in huis zal hebben. De webshop PureVibe biedt altijd een gratis verzending aan de Nederlandse en Belgische consumenten aan.

Is PureVibe betrouwbaar?

PureVibe verkoopt hun producten niet alleen via hun eigen website, maar ook via andere websites zoals Bol.com. Op beide websites kun je lezen dat consumenten tevreden zijn met hun aankopen en de aangeboden service. Op hun eigen website scoren ze een 8.4 uit 10 en op Bol.com hebben de producten gemiddeld een score van 4.2 uit 5.  We kunnen hieruit concluderen dat de producten van goede kwaliteit zijn, de klanten tevreden zijn en de bestellingen ook tijdig worden bezorgd. Er zijn online geen opvallende problemen afwijkingen of problemen geconstateerd rondom de webshop en producten van PureVibe.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van PureVibe kan je op verschillende manieren bereiken. Je kunt of een e-mail sturen, telefonisch contact opnemen of het vragenformulier op hun eigen website invullen. Als je een product wilt ruilen of retouren staat er op hun website een uitleg hoe je dit het beste kunt doen.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij al eens een aankoop hebt gedaan op purevibe.nl overweeg het dan zeker om een review achter te laten. Zo draag je bij aan de missie van de webshop om het onderwerp seks en het gebruik van seksspeeltjes bij vrouwen wat meer bespreekbaar te maken. Als je van een product geniet of als een product juist tegenviel, schroom je dan zeker niet om dit in een recensie te omschrijven. Op deze manier kan de volgende vrouw een betere keuze maken wanneer zij een nieuw seksspeeltje wilt aanschaffen. Reviews over Purevibe

Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Time 4 Joy logo
Time 4 Joy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Purevibe

Ons team van experts heeft Purevibe geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Purevibe bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Purevibe is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Purevibe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van purevibe.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Purevibe.

Geplaatst op: 02-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Purevibe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Time 4 Joy logo
Time 4 Joy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Purevibe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Purevibe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Purevibe actief?

Purevibe is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Purevibe reviews? Dan kun je naar de website van Purevibe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie