Cosmopolitan logo

Cosmopolitan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cosmopolitan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1610
Cosmopolitan logo
Website
cosmopolitan.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cosmopolitan

Heb je nood aan een momentje me-time en ontspanning? Een tijdschrift is daarvoor de ideale oplossing. Maar dan wil je natuurlijk wel een goed magazine lezen, zoals Cosmopolitan. Wil je graag meer weten over Cosmopolitan? Wij hebben op deze pagina de reviews van Cosmopolitan op een rij gezet. Lees hier de ervaringen van andere lezers en neem een weloverwogen beslissing om Cosmopolitan te kopen.

Over Cosmopolitan

Cosmopolitan is een Nederlands tijdschrift dat wordt uitgegeven door Hearst Netherlands. Deze uitgever geeft heel wat internationale en nationale magazine uit, zoals Vogue, Glamour, ELLE en Harper's BAZAAR. In totaal gaat het over meer dan 300 titels, verspreid over meer dan 100 landen. Het maandelijkse magazine Cosmopolitan kwam in 1886 voor het eerste keer op de markt in Amerika. Zodoende is het een van de oudste Amerikaanse mode- en lifestylemagazines. Het magazine startte als gezinstijdschrift maar is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een vrouwenmagazine. In 1982 verscheen de eerste Nederlandse versie van het magazine en sindsdien is het een vaste waarde in het tijdschriftenrek. Het magazine is uitgegroeid tot een van de populairste magazines ter wereld en trekt maandelijks miljoenen lezers. Het editoriaal team van Cosmopolitan bestaat uit vier vaste, vrouwelijke medewerkers. De hoofdredacteur is Josephine Kay, een schrijfster en kristalverzamelaar. De digitale content wordt beheerd door Esther van Adrichem, een Rotterdamse met een sneakerverslaving. Online editor Marlies Kikkert is gek op New York en haar collega Bente de Bruin heeft een obsessie voor astrologie.

Waarom kiezen voor Cosmopolitan?

Cosmopolitan is hét tijdschrift voor vrouwen die het leven ten volle willen beleven. Volgens het tijdschrift zijn er geen grenzen en kun je een succesvolle baan combineren met een rooskleurige relatie, een bloeiend sociaal leven en een positief zelfbeeld. Het tijdschrift informeert je over alle onderwerpen die belangrijk zijn voor een vrouw: carrière, liefde, relaties, uitgaan, gezondheid, mode, beauty en reizen. Daarnaast vind je in het tijdschrift inspirerende interviews met nationale en internationale celebrities.

Is Cosmopolitan betrouwbaar?

Cosmopolitan is onmiskenbaar al bijna veertig jaar een betrouwbare speler in de tijdschriftenwereld. Als je onderzoek doet naar het magazine merk je al snel dat veel lezers positief zijn over Cosmopolitan. Het magazine doet er dan ook alles aan om inspirerende content te voorzien op al zijn kanalen, niet enkel offline maar ook online. Je kunt hen volgen op hun social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Cosmopolitan is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Er is zowel voor Nederlandse als voor Belgische klanten een postadres beschikbaar om je klachten naar te sturen. Daarnaast kun je ook de redactie en het technische team bereiken op een apart telefoonnummer en e-mailadres. Vragen over je abonnement worden beantwoord door de uitgever Hearst. Je bereikt hen van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u op hun telefoonnummer of via de e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Lees jij het magazine Cosmopolitan regelmatig of slechts een keer per jaar? En wil je graag andere lezers vertellen over je ervaringen met het magazine? Aarzel niet en laat hieronder je beoordeling over het magazine achter. Zo help je andere lezers om een doordachte beslissing te nemen om het magazine te kopen.

Reviews over Cosmopolitan

Gerelateerde bedrijven

Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
X-Toys.nl logo
X-Toys.nl
2 beoordelingen
9
Euphoria-erotiek logo
Euphoria-erotiek
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Cosmopolitan

Het bedrijf Cosmopolitan is geverifieerd door ons. De webshop cosmopolitan.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Cosmopolitan is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cosmopolitan maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van cosmopolitan.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van cosmopolitan.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cosmopolitan.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk magazine

Leuk magazine om te lezen. De prijs is erg goed en het wordt altijd op tijd geleverd. Ik ben erg blij dat ik lid ben van dit blad en ik geniet elke keer weer als ik het lees. Zeker een aanrader dus!

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise R.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cosmopolitan


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
X-Toys.nl logo
X-Toys.nl
2 beoordelingen
9
Euphoria-erotiek logo
Euphoria-erotiek
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cosmopolitan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Cosmopolitan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cosmopolitan actief?

Cosmopolitan is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cosmopolitan reviews? Dan kun je naar de website van Cosmopolitan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie