X-Toys.nl logo

X-Toys.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
X-Toys.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1041
X-Toys.nl logo
Website
x-toys.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen X-Toys.nl

Ben je op zoek naar een paar erotische speeltjes voor in de slaapkamer en daarbuiten? Dan heb je online meer dan keuze genoeg in dat segment. Maar hoe weet je nu in hoeverre een dergelijke webshop wel betrouwbaar is? De ervaringen en beoordelingen van klanten kunnen daar sterk bij helpen. Ben jij op zoek naar reviews over X-Toys.nl om te bepalen of X-Toys.nl een goed idee is? Dan zit je hier goed. Op deze pagina kan je eerst zelf de reviews en ervaringen lezen en dan zelf oordelen.

Over X-Toys.nl

X-Toys.nl is een online shop die gespecialiseerd is in erotische speeltjes en aanverwanten. Het is een webwinkel die een rijke traditie heeft opgebouwd en er dan ook heel snel bij was. Reeds in 1999 was X-Toys.nl in Nederland terug te vinden. Vandaag de dag is het nog steeds een succesvolle leverancier van seks speeltjes die absoluut één van de grootste assortimenten in Nederland in huis heeft. No nonsense en aandacht voor de klant zijn de pijlers van deze onderneming. Zo is de website nauwelijks veranderd qua stijl sinds de beginjaren. Zo is er ook veel aandacht voor de klant op diezelfde website. Je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief voor de nieuwtjes, er zijn talloze tips voor gebruik en bewaring van de speeltjes terug te vinden en er is ook een heuse ideeënbusje waar je als klant ideetjes kunt doorgeven. Is er een bepaald product waar je naarstig op zoek naar bent en vind je het maar niet? Dan kan je dat ook even aan de klantenservice doorgeven en wie weet kan X-Toys.nl jou toch nog helpen.

Waarom kiezen voor X-Toys.nl?

X-Toys.nl heeft een indrukwekkend assortiment aan erotische speeltjes. De website zelf is onderverdeeld in tal van categorieën zoals clit stimulators, dildo’s, sieraden, bondage, vacuümpompen, seks meubels, anale speeltjes, virtual reality toys, love machines, literatuur en ga zo maar door. Je kunt bij X-Toys.nl ook terecht voor condooms, bordspellen met erotische tint en bijzondere lingerie. Een koopje doen? Dan is de pagina opruiming waarschijnlijk de beste fit voor jou. Goed om te weten is dat de verpakkingen van X-Toys.nl altijd discreet worden verzonden in een neutrale doos zonder opschrift. De hele buurt hoeft immers niet te weten wat jij in huis haalt. De verzendkosten bedragen 5,95 euro en de levertijd van de producten van X-Toys.nl is in de regel binnen de drie werkdagen. Wil je jouw bestelling retour sturen? Dan kan dat binnen de veertien dagen na ontvangst.

Is X-Toys.nl betrouwbaar?

X-Toys.nl heeft een website met een vintage vibe, maar dat betekent niet dat de website niet veilig is. De verbinding verloopt immers via het veilige SSL-certificaat. Bovendien beschikt X-Toys.nl over een eigen klantenservice, zijn er algemene voorwaarden terug te vinden op de webshop en hoef je niet lang door te klikken om alle relevante bedrijfsinformatie terug te vinden (nummer van de Kamer van Koophandel, btw nummer en adres van de hoofdzetel). Ten slotte is X-Toys.nl ook een gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Kortom: ja X-Toys.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen voor X-Toys.nl of heb je een klacht? Dan contacteer je best de klantenservice van X-Toys.nl. Bij vragen kan je ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kan je ook per briefwisseling jouw vraag stellen, telefonisch contact opnemen of kan je een mail sturen. De klantenservice van X-Toys.nl is bereikbaar op werkdagen. Heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht per mail, per reguliere post en telefonisch overbrengen aan de klantenservice. Je ontvangt bij een klacht altijd een bevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen. Een alternatief is om contact op te nemen met de afdeling bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk of te werken via het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

De meningen, beoordelingen, ervaringen en reviews van mensen over webshops en bedrijven zijn ontzettend belangrijk. Voor je zelf een aankoop doet ga je toch ook even op zoek naar wat er over het bedrijf en/of over het product verteld wordt. Kocht jij ooit al eens een seks speeltje of nog iets anders bij X-Toys.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal en jouw ervaring met deze webshop. Ben je tevreden met de kwaliteit? Met de levertijd? Met de klantenservice? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Schrijf op deze pagina jouw review en geef jouw positieve of negatieve feedback door aan potentiële klanten!

Reviews over X-Toys.nl
Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Cosmopolitan logo
Cosmopolitan
2 beoordelingen
7
Sinful logo
Sinful
4 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer te vreden

De bestelling die ik donderdag had geplaats was vrijdag ochtend al in huis. Het pakketje was descreet en zat goed verpakt. Ik vind het echt een aanrader. Verder is het een leuke website met veel leuke speeltjes!

Geplaatst op: 15-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over X-Toys.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Cosmopolitan logo
Cosmopolitan
2 beoordelingen
7
Sinful logo
Sinful
4 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is X-Toys.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over X-Toys.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is X-Toys.nl actief?

X-Toys.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de X-Toys.nl reviews? Dan kun je naar de website van X-Toys.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie