Erovibes logo

Erovibes reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Erovibes reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
437
Erovibes logo
Website
erovibes.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Erovibes

Verlang je naar een bijzondere toevoeging aan je seksleven? Erovibes biedt een brede waaier aan seksspeeltjes en accessoires die het net iets spannender maken. Vooraleer je je winkelmand vult, ontdek je uiteraard graag meer over het bedrijf en wat het uniek maakt. Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte erotische winkel, vind je er behoorlijk veel terug. Opgelet — ze zijn zeker niet allemaal even betrouwbaar. Vandaag delen we daadwerkelijke ervaringen met Erovibes en vervolgens neem je een doordacht besluit.

Over Erovibes

Erovibes is een Nederlandse keten die omstreeks 2009 ontstond. Met verscheidene jaren expertise achter de rug, weet het bedrijf van wanten. Bestellingen worden in een blanco, anonieme verpakking verzonden. Haal je het liever zelf al? Geen enkel probleem — Nederland beschikt over maar liefst 2.000 DHL-punten. Erovibes is en blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ideeën en concepten wanneer het om seksualiteit en sensualiteit gaat. Hierdoor word je steeds verzekerd van de beste, fijnste tools, functionaliteiten en materialen.

Waarom kiezen voor Erovibes

Het aanbod bij Erovibes varieert van speeltjes, gels en lingerie tot geschenken en sets. Het assortiment biedt voor iedereen wat wils — het verblijdt mannen, vrouwen én koppels. Om je een greep uit het specifieke aanbod te geven verklappen we je alvast enkele meest geliefde producten — Satisfyer werkt met luchtdrukvibraties. Haar naam is echter niet uit de lucht gegrepen. Stimuleer je liever je G-Spot? Kies voor een Rabbit-uitvoering. Daarnaast verken je onder meer BDSM, massage en speeltjes die op afstand werken. Ontdek het gerust zelf.

Is Erovibes betrouwbaar?

Erovibes klinkt als muziek in de oren van het Nederlandse publiek. Wie aan seks en spanning denkt, denkt Erovibes niet weg. Vraag het na bij je vriendinnen, kennissen en verdere omgeving — het zal je ongetwijfeld aangeraden worden. Naast een algehele tevredenheid, zorgt Erovibes voor een snelle, anonieme levering van je producten. Op deze manier hoef je je absoluut geen zorgen te maken om ongemakken. Je betaalt je bestelling online via iDEAL, PayPal, Klarna, Visa, MasterCard of overschrijving. Bij een bedrag vanaf 45.00 word je pakket vrijgesteld van verzendkosten.

Klantenservice en klachten

Ontdek je graag meer over het bedrijf en wat het voor je kan betekenen? Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wenst aan te kaarten? Een overzicht aan eerder gestelde vragen helpt je verder op weg. Je bereikt het team via een contactformulier en ook via Sociale Media is Erovibes actief — dit via Facebook, Instagram en Vimeo. Meld je aan via een nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante acties, kortingen en meer.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven werd je voorgesteld aan Erovibes en wat het aanbod voor je zoektocht betekent. Ervaringen van anderen hielpen je verder tot een onderbouwde beslissing te komen. Bestelde je ondertussen en ben je enthousiast over het verloop? Help je anderen graag verder met eenzelfde overweging? Schrijf vandaag nog een eigen recensie neer.

Reviews over Erovibes
Gerelateerde bedrijven
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Gebruikt product

Kreeg na 5 dagen, was 2 dagen gezegd, eindelijk het product in huis. Na het openen van de verzenddoos zag ik dat er een plakbandje over een scheur in de verpakking was geplakt. Na beter kijken kon je ook zien dat er vingerafdrukken aan de plakkant zitten van de "verzegeling". Schandalig!! Zij sturen gewoon een gebruikt product naar je toe. Is het een flesje shampoo, ok maar een vibrator...... dat doe je toch niet!?

Geplaatst op: 20-06-2024
Laatst bewerkt op: 20-06-2024
Geschreven door: G.J. H.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Traag met leveren !!!!

Woensdag 13 april besteld !!! Maandag 17 april nog niets binnen. Bij DHL is dus op 17 april niets binnen om te sorteren !! Beetje laks van de vervoerders !!! Dus ik haak af als klant van Erovibes !

Geplaatst op: 17-04-2023
Laatst bewerkt op: 17-04-2023
Geschreven door: JOHN J.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Super goede levering

Ik wilde hier een aantal producten bestellen maar ik wilde wel dat dit discreet kon gebeuren met het leveren maar dat was totaal geen probleem. Het zat goed verpakt en het was ook snel binnen.

Geplaatst op: 17-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Erovibes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Erovibes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Erovibes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Erovibes actief?

Erovibes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Erovibes reviews? Dan kun je naar de website van Erovibes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie