Poppers-store.nl logo

Poppers-store.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Poppers-store.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2887
Poppers-store.nl logo
Website
Poppers-store.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Poppers-store.nl

Zoek jij een aanbieder die je op je wenken kan bedienen als het gaat om poppers? Dan zou je eens moeten kijken op Poppers-store.nl. Om je helder te maken wat deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Met deze informatie in het achterhoofd beslis je uiteraard zelf of je ook gebruik gaat maken van Poppers-store.nl.

Over Poppers-store.nl

Poppers-store.nl kan je een zeer ruim aanbod in poppers bieden en dat zowel in klein, middelgroot en groot formaat. Behalve poppers biedt deze specialist nog heel erg veel meer in de vorm van toys voor hem en haar, een ruim assortiment aan BDSM spullen, lingerie en apotheekproducten. Poppers-store.nl onderscheidt zich door de snelheid waarmee gewerkt wordt én de zeer snelle levering die mogelijk is.

Waarom kiezen voor Poppers-store.nl

In eerste instantie zullen de meeste mensen voor Poppers-store.nl kiezen vanwege het indrukwekkende aanbod poppers dat het te bieden heeft. Ook het feit dat deze specialist meer producten kan bieden is een reden om voor deze specialist te kiezen, waar je zo dus heel veel spullen onder één dak vindt. Nog een reden is het feit dat Poppers-store.nl bekend staat om de zeer snelle levering. Zo kun je kiezen voor een normale bestelling, een snelle verzending en de super verzending. In dat laatste geval krijg jij de bestelling als je die voor 10.30 uur geplaatst hebt nog dezelfde avond geleverd. Over die levering gesproken; in alle gevallen is sprake van een discrete verzending in een blanco doos. Ook dat spreekt nadrukkelijk in het voordeel van deze aanbieder.

Is Poppers-store.nl betrouwbaar?

Er rest geen andere conclusie dan dat je met Poppers-store.nl te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Dat blijkt zeker ook uit het feit dat de aanbieder van poppers beschikt over het Webshop Keurmerk, een keurmerk dat alleen in handen momt van bedrijven die zich houden aan de regels en de geldende wetten met betrekking tot het houden van een webshop. Ook het rapportcijfer dat de specialist van bestaande klanten zijn mag er zeker zijn: 8,9. Je kunt voorts kiezen uit een aantal betrouwbare betaalmethoden en kunt altijd rekenen op een snelle verzending.

Klantenservice en klachten

Het zal je beslist geen moeite kosten om een klacht in te dienen bij Poppers-store.nl, mocht daar aanleiding voor zijn. Zo kun je gebruik maken van een speciaal WhatsApp nummer en heb je de mogelijkheid een e-mail te sturen. Voorts is Poppers-store.nl actief op de social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt dus ook op die manier snel contact zoeken met de aanbieder van onder meer poppers.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen van bestaande klanten helpen je altijd bij het maken van de juiste keuzes. Dit omdat de informatie die je krijgt onafhankelijk en praktisch is. In de beoordelingen vind je steeds precies de antwoorden op de vragen die je over een product of dienst hebt. Zo is de kans op een foutieve keuze een stuk kleiner in elk geval. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten om zo andere mensen ook te helpen bij het doorhakken van knopen.

Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Time 4 Joy logo
Time 4 Joy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Poppers-store.nl

Ons team van experts heeft Poppers-store.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Poppers-store.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Poppers-store.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Poppers-store.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Poppers-store.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Poppers-store.nl.

Geplaatst op: 18-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vertrouwde kwaliteit voor een schappelijke prijs!

Bestel al járen via deze site. Nooit teleurgesteld.

Grote verscheidenheid aan poppers. Prijzen vallen alleszins mee en bij grotere afnames ook een prettige korting.

Andere pluspunten zijn de discrete verpakking, de mogelijkheid tot afhalen via een afhaalpunt EN dat op afrekening een neutrale naamgeving vermeld staat.

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Yeah R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer klantvriendelijk

Ik heb een aantal spullen hier besteld en alles is goed geleverd. Als er een probleem is reageren ze erg snel en ze zijn zeer klantvriendelijk bij het antwoorden. De producten zijn ook top in gebruik dus ik ben tevreden.

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fiene V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Poppers-store.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toysforjoy logo
Toysforjoy
2 beoordelingen
9,5
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Time 4 Joy logo
Time 4 Joy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Poppers-store.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Poppers-store.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Poppers-store.nl actief?

Poppers-store.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Poppers-store.nl reviews? Dan kun je naar de website van Poppers-store.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie