Menstruatiecups.nl logo

Menstruatiecups.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Menstruatiecups.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1810
Menstruatiecups.nl logo
Website
menstruatiecups.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Menstruatiecups.nl

Wil je graag meer te weten komen over het bedrijf Menstruatiecups.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres om meer te lezen over Menstruatiecups.nl en ervaringen van klanten met dit bedrijf. Wij helpen je bij het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen product aan te schaffen bij Menstruatiecups.nl.

Over Menstruatiecups.nl

Menstruatiecups.nl staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Op de webshop worden milieuvriendelijke alternatieven voor de traditionele menstruatieproducente, tampons en maandverband, verkocht. Het meest bekende product dat wordt aangeboden in de webshop is de menstruatiecup: een herbruikbare cup waarin menstruatiebloed wordt opgevangen. Daarnaast zijn menstruatiedisks, -sponsjes en wasbaar maandverband te verkrijgen in de webshop. De producten zijn gezonder voor het lichaam, doordat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarnaast zijn de producten op langetermijn goedkoper dan maandverband of tampons. Omdat de producten zijn her te gebruiken en lang mee gaan, bespaar je jaarlijks zo'n 100 tot 200 euro aan kosten aan tampons of maandverband. Bovendien zijn de menstruatieproducten van Menstruatiecups.nl een stuk milieuvriendelijker, doordat de producten minder afval opleveren en geen chemische stoffen bevatten.

Omdat overstappen op een nieuw menstruactieproduct een lastige keuze kan zijn, kan je bij Menstruatiecups.nl een proefpakket aanschaffen. Voor een voordelige prijs kan je hiermee proberen welk product het best bij je past.

Waarom kiezen voor Menstruatiecups.nl?

Menstruatiecups.nl is een webshop die alternatieve menstruatieproducten aanbiedt voor iedere vrouw. De alternatieven op maandverband en tampons zijn: de menstruatiecup, de menstruatiedisc, het menstruatiesponsje en wasbaar maandverband. In de webshop worden deze duurzame menstruatieproducten aangeboden van allerlei verschillende merken. De producten die worden verkocht op de website, zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom jarenlang mee. Dit is goed voor de portemonnee en de planeet. Daarbij voorziet de webshop de klanten van gratis persoonlijk advies bij de aankoop en het gebruik van het gekochte product. In reviews van klanten komt dit punt vaak in positieve zin naar voren.

Is Menstruatiecups.nl betrouwbaar?

Menstruatiecups.nl is een betrouwbaar bedrijf. Dat het bedrijf betrouwbaar is, is te zien aan de vier keurmerken die de webshop heeft gekregen: Thuiswinkel Waarborg, Trust Ecommerce Europe, Safeshops.be en European Trustmark. Menstruatiecups.nl is door de Thuiswinkel Waarborg beoordeeld met een 8.9! De klanttevredenheid is erg hoog en veel klanten keren terug bij de webshop door de hoge kwaliteit van de producten.

De webshop heeft al 20 jaar ervaring met de online verkoop van duurzame menstruatieproducten. Ook heeft de webshop een Niet Goed, Geld Terug gerantie. Voldoet een besteld product niet aan de wensen of is het product toch niet geschikt voor jou, kan het product geretourneren of omgeruild worden.

Ook staan de adresgegevens van het bedrijf duidelijk vermeld op de website. De contactgevens van de klantenservice zijn op de website gemakkelijk te vinden. Dit zijn kenmerken van een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf heeft een klantenservice waarbij je terecht kunt met vragen, opmerkingen, suggesties of klachten. De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Voor schriftelijke klachten is een postadres opgenomen op de website. Ook kan je telefonisch of via de mail contact opnemen met de klantenservice of zelfs via WhatsApp. Het bezoekadress van de klantenserive staat ook vermeld op de website, mocht je de klantenservide persoonlijk willen bezoeken.

Het bedrijf heeft naast de klantenservice een aparte klachtenservice waar je terecht kunt wanneer je klachten hebt over een product of de dienstverlening van Menstruatiecups.nl. De klacht stuur je op naar de klachtenservice en binnen vijf werkdagen ontvang je dan een ontvangsbevestiging als de klacht goed is aangekomen. De klacht wordt altijd binnen twee weken inhoudelijk beantwoord. Is de klacht niet afgehandeld zoals je wilde, geeft het bedrijf de optie dat je dit probleem kan melden aan de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van en/of het bestellen bij Menstruatiecups.nl? Laat dan een beoordeling van de webshop achter, zodat jij andere mensen kunt helpen met jouw ervaring(en).

Reviews over Menstruatiecups.nl

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Menstruatiecups.nl

Het bedrijf Menstruatiecups.nl is geverifieerd door ons. De webshop menstruatiecups.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Menstruatiecups.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Menstruatiecups.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van menstruatiecups.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van menstruatiecups.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Menstruatiecups.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk te bestellen

Het bestellen gaat erg gemakkelijk via de site. Ik heb ook snel antwoord gekregen op mijn vraag via de mail. De levering was erg snel en duidelijk. Prima service. Ik voel me hierdoor ook erg fris en milue vriendelijk omdat ze uit te wassen zijn.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Indy V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Menstruatiecups.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Menstruatiecups.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Menstruatiecups.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Menstruatiecups.nl actief?

Menstruatiecups.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Menstruatiecups.nl reviews? Dan kun je naar de website van Menstruatiecups.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie