Beter Horen logo

Beter Horen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Beter Horen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1250
Beter Horen logo
Website
Beter Horen
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Beter Horen

Iedereen kan er vroeger of later mee te maken krijgen. Je merkt dat je minder goed hoort en dat is uiteraard erg vervelend. Gelukkig staat de techniek bepaald niet stil en kun je op verschillende manieren iets aan dot probleem doen. Beter Horen is zo’n adres waar je terecht kunt als sprake is van gehoorverlies. Om meer te weten te komen over wat deze aanbieder voor je kan betekenen, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat.

Over Beter Horen

Beter Horen is een specialist die al meer dan honderd jaar mensen helpt om weer beter te horen. Het staat bekend vanwege de beste hoorzorg en nog steeds investeert het in mensen en de laatste technologieën om steeds opnieuw maatwerk oplossingen te kunnen blijven bieden. Omdat niemand hetzelfde is, biedt Beter Horen maatwerk oplossingen. Bovendien kan het je steeds de nieuwste hoortoestellen bieden. Kiezen voor Beter Horen betekent in elk geval dat je kunt rekenen op de drie beloftes van deze specialist: de beste diagnose, jouw hoorwens staat altijd centraal en de beste technologie.

Waarom kiezen voor Beter Horen?

Je kiest voor Beter Horen omdat het altijd de nieuwste hoortoestellen kan bieden en – niet onbelangrijk- je altijd een vaste audicien toegewezen krijgt. Behalve hoortoestellen kun je bij Beter Horen terecht voor accessoires, telefoons voor slechthorenden, ringleiding voor televisie en radio, wekkers voor slechthorenden en wek- en waarschuwingssystemen. Ook voor de beste gehoorbeschermers ga je naar Beter Horen, net als een reeks van oordoppen voor tal van verschillende toepassingen. Bij Beter Horen kun je via de website een online hoortest aanvragen. Het is eigenlijk een simpel verhaal: als Beter Horen je niet kan helpen, dan kan niemand dat.

Is Beter Horen betrouwbaar?

De vraag of Beter Horen betrouwbaar is kan met een volmondig ja beantwoord worden. Zo krijg je als je kiest voor de producten en diensten van Beter Horen steeds te maken met een audicien die StAr gediplomeerd is en krijg je bovendien ook steeds dezelfde audicien toegewezen. Op die manier ben je in vertrouwde handen bij iemand met bewezen kennis van zaken. Het hoge rapportcijfer en het feit dat Beter Horen al ruim een eeuw actief is, zegt ook al veel over het bedrijf in het algemeen en de betrouwbaarheid ervan in het bijzonder. In die ruim honderd jaar heeft Beter Horen, zo blijkt ook uit de reviews en ervaringen van klanten, zich gepresenteerd als een beetrouwbare partij die zich met recht specialist mag noemen.

Klantenservice en klachten

Hoewel Beter Horen er alles aan doet je zo goed mogelijk van dienst te zijn en je zo goed mogelijk te informeren, kan het zijn dat je toch een klacht hebt over een bepaald product of dienst. Je kunt dan gewoon bij een van de fysieke winkels van de specialist binnen stappen, je kunt echter ook gewoon bellen of een e-mail sturen. Beter Horen is ook actief op Facebook. Ook via dat kanaal zou je nog contact kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

De samenvatting van de beoordelingen van klanten heeft je hier een beter beeld gegeven van Beter Horen. Zo heb je zelf ervaren hoe nuttig die beoordelingen vanuit de praktijk kunnen zijn. Jij kunt nu een veel meer afgewogen beslissing nemen in elk geval. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter? Zo kun jij mensen die voor een belangrijke beslissing staan ook écht helpen.

Reviews over Beter Horen
Gerelateerde bedrijven
Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
3 beoordelingen
8
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Currentbody logo
Currentbody
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
58% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Beter Horen

Het bedrijf Beter Horen is geverifieerd door ons. De webshop Beter Horen is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. Beter Horen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Beter Horen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Beter Horen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Beter Horen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Beter Horen.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Teleurstellend echt waardeloos

Ik voel mij niet begrepen. Mijn apparaten waren vrij nieuw op de markt.
Deze vielen echter steeds uit.
Zowel telefonisch als in de winkel voelde ik mij niet serieus genomen.
Ik begrijp bij een nieuw product dat daar kinderziektes in kunnen zitten.
Echter voor mijn gevoel de verkoopster niet.
Deze was zo arrogant dat ik mijzelf als een leugenaar ging voelen.
Ook de mevrouw achter de balie was echt arrogant.
De apparaten zijn menig keer opgestuurd naar de fabriek.
Als ik ze op ging halen werd er gezegd Mevrouw ze doen het weer.
We hebben ze doorgemeten.
Nou oke dan ga ik ze weer proberen.
Maar ze vielen steeds weer uit.
Zelfs op het winkelcentrum en kreeg ik als antwoord ja maar daar is het ook zo druk. U moet er aan wennen. Ook in de winkel precies hetzelfde. Ja het was op dat moment ook zo druk.
Ik weet niet maar het zijn hoor apparaten.
Zodat ik beter kan horen. Ze vielen gewoon telkens uit.
Mijn dochter is een paar keer mee geweest.
En zij liet haar niet afschepen.
Zij zei mijn moeder wil haar geld terug.
Maar nee dat kon niet!!
Verder nog een gesprek gehad met iemand anders. Dat verliep enigszins beter.
Ik heb op den duur mijn geld terug gehad.
Voor mij nooit meer Beter horen.
Het personeel maakt dat het veel te onpersoonlijk is!!
De arrogantie spat er van af.

Geplaatst op: 16-11-2023
Laatst bewerkt op: 16-11-2023
Geschreven door: Karin S.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Apparaten slecht afgesteld bij levering!

Na het eerste bezoek kreeg ik de top lijn mee om uit te proberen. Via de I-phone te sturen.
Eigen bijdrage €3.500. Zeer slechte ervaring ,app werkte niet goed en de instelling was niet goed. Na terugkomst werd niet gekeken naar de oorzaak maar mij werd direct een eenvoudig hoor apparaat aangemeten. Eigen bijdrage € 300
Wederom verkeerde instelling. Veel te hard en hoorde met name achtergrond geluiden.
Na enkele maanden tobben en zelf een betere afstelling gevonden. Maar via de app wordt steeds weer gestart met de verkeerde instelling.
Assistent kon de afstelling wat zachter zetten.
Moest een afspraak maken met de audicien.
Kom op de afspraak en toen bleek het net werk er uit te liggen.
Er kon niets gedaan worden zelfs geen nieuwe afspraak.
Ik heb weinig vertrouwen Beter Horen!

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Wouter V.

6 / 10
4/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Duurder betekent niet altijd beter

Ik ben bij klant bij beter horen, prins Maurits Den Haag. De service is door mijnheer Fred voortreffelijk. Maar ze sluiten gewoon de winkel wegens ziekte! Iedereen is nu ziek maar niemand sluit zijn winkels behalve beter horen. Je betaalt toch 600 euro voor je gehoorapparaten en dan verwacht je geen dagen voor een gesloten deur te staan! Ook geen bericht op de deur. Helemaal niets! Ik vertrek morgen voor een maand naar Afrika en ik wil ze even laten nakijken want die krengen zijn constant verstopt. Ik ging naar speciaal Savers. Ze zagen mijn probleem en hebben, zonder dat ik klant van hen ben, ze even voor mij schoongemaakt! Dus de volgende apparaten worden besteld bij Spec Savers. Het scheelt je veel geld en je staat niet voor een gesloten deur

Geplaatst op: 15-03-2023
Laatst bewerkt op: 15-03-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
De audicien was bepalend voor mijn succes bij Beter Horen.

Twee keer ben ik bij Beter Horen geweest. De eerste keer was in 2022. Toen heb ik alles binnen 1 week terug gebracht. De audicien die mij toen hielp zag mijn problemen niet. Zonder begeleiding werd ik met de apparaatjes naar huis gestuurd. Dat was aanmodderen. Veel te hard. Veel te scherp. hoorde veel te veel, etc.
Omdat mijn gehoor achteruit ging, ben ik toch maar weer eens teruggegaan in week 2 van 2023. Gelukkig voor mij was er een andere (vrouwelijke) audicien. Zij leerde mij stap voor stap wennen en omgaan met de apparaatjes. Geweldig. Ik heb ze dagelijks in en hoor, letterlijk, de vogeltjes fluiten. En.... als er maar iets iets, kan en mag ik terugkomen!

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Wya M.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
WAARDELOOS!!!

Echt een waardeloos bedrijf. Slechte service. Slechte klantservice. Slechte bereikbaarheid. Beter horen komt afspraken niet na! Ik zou niemand adviseren hier hoortoestellen te kopen.

Geplaatst op: 24-10-2022
Laatst bewerkt op: 24-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg teleurgesteld

ben nu geholpen, waarvan ik veel bedenkingen heb, en weinig vertrouwen. dit heeft mij toe besluiten om eens verder te kijken dan beter horen

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frans H.

6 / 10
2/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne hoortest

Ik heb hier een super goede hoortest gedaan en het personeel die de test afnam was echt super professioneel en ze hielpen me erg goed. Het resultaat was ook heel accuraat!

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma K.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beter Horen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
3 beoordelingen
8
Elemis logo
Elemis
3 beoordelingen
7,8
Currentbody logo
Currentbody
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beter Horen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Beter Horen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beter Horen actief?

Beter Horen is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beter Horen reviews? Dan kun je naar de website van Beter Horen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie