Droommatras.nl logo

Droommatras.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Droommatras.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2073
Droommatras.nl logo
Website
droommatras.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Droommatras.nl reviews

Een matras is enorm belangrijk, want een goede en gezonde nachtrust is voor iedereen belangrijk. Of je nu oud, jong, dik of dun bent. Een goed matras is onmisbaar! Als je op zoek gaat naar een nieuw matras, dan kom je vast en zeker in de webshop Droommatras.nl terecht. Een specialist op het gebied van matrassen. Misschien vraag je jezelf wel af of het een betrouwbare webshop is? Maken ze wel hun beloftes waar en hoe gaan ze om met klachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Droommatras.nl beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Droommatras.nl, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Droommatras.nl? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Droommatras.nl ervaringen

Ons team van experts heeft Droommatras.nl deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en is lid van de KvK (Kamer van Koophandel). Ze zijn een expert op het gebied van matrassen en topmatrassen. 

Droommatras.nl heeft een deskundig team van specialisten die je via de e-mail of telefoon kunt bereiken. Ze hebben een ruim assortiment 2-persoons, 1-persoons en twijfelaar matrassen, topmatrassen, beddengoed en kussens. Via bekende betalingsmethoden, zoals iDeal, MasterCard en AfterPay kun je bij hun afrekenen. 

De website van Droommatras.nl is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Je kan vanuit de homepage direct navigeren naar de producten die je nodig hebt . Er is een duidelijke navigatie aanwezig en binnen een handomdraai vind je de producten die je zoekt. Daarnaast is er een uitgebreide kennisbank aanwezig waar je meer informatie over matrassen, topmatrassen en beddengoed kunt terugvinden.

Over Droommatras.nl

Droommatras.nl heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is daarmee één van de grootste spelers op het gebied van matrassen. Zij hebben een ruim assortiment. Van matrassen koudschuim matrassen tot aan verenkussens en van traagschuim topdekmatrassen tot aan pocketvering matrassen.

Ruim assortiment matrassen

De verkoop van matrassen is voor Droommatras.nl de core business en ze hebben een groot assortiment in verschillende soorten matrassen, beddengoed en kussens. Van goede pocketvering matrassen tot aan koudschuim matrassen en van verschillende maten topdekmatrassen tot aan kindermatrassen.

Service van Droommatras.nl

De specialisten Droommmatras.nl zijn per telefoon en e-mail te bereiken. Het bedrijf is gevestigd in Culemborg en bieden een gratis bezorging in Nederland aan vanaf een bepaald bestelbedrag.

Betalingsmogelijkheden

Droommatras.nl biedt alle bekende en veilige betalingsmethoden aan. Daaronder iDeal, VISA, Mastercard en AfterPay. Het is ook mogelijk om bij Droommatras.nl in termijnen te betalen.

Gebruiksvriendelijkheid website

Droommmatras.nl heeft een uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke website die heel overzichtelijk is. Je kunt producten snel vinden met de handige navigatie en er is genoeg informatie aanwezig om de klant goed te informeren over de producten die zij aanbieden. Ze hebben een uitgebreide FAQ waar je de antwoorden op veelgestelde vragen van klanten kunt teruglezen en de website is uiteraard beveiligd met een SSL-TLC-certificaat. Te herkennen aan het slotje dat voor de url van de website in de browserbalk staat. Je kunt bij Droommatras.nl dus veilig inloggen en afrekenen. 

Is Droommatras.nl betrouwbaar?

Wij denken dat Droommatras.nl een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website spreekt in hun voordeel terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Droommatras.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden, zoals iDeal, creditcard en AfterPay aan. 

Met meer dan 30 jaar ervaring is Droommatras.nl een gevestigde naam op het Internet en een veilige plek waar je matrassen, topdekmatrassen, kindermatrassen, beddengoed en kussens kunt bestellen. Ze hebben een team van specialisten die je kunt inschakelen als je vragen hebt en ze staan ook voor je klaar om je te adviseren. De reviews van consumenten zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Droommatras.nl 

Droommatras.nl biedt alles aan op het gebied van matrassen en hebben dan ook een ruim assortiment in kwalitatief goede matrassen van Nederlandse makelij. Zij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek in Nederland en bieden een optie aan zodat je 100 nachten kunt proefslapen. Dat is vrij uniek. Bezorgen is gratis vanaf een bepaald bedrag en je kunt van vrijwel iedere bekende betalingsmethode gebruikmaken.

Contact opnemen met Droommatras.nl

Contact opnemen met Droommatras.nl gaat eenvoudig. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. De openingstijden vind je op de website van de matrassenspecialist. 

Klantenservice en klachten

Droommatras.nl heeft haar eigen klantenservice. Die jou kunnen helpen bij vragen over matrassen, topdekmatrassen en kindermatrassen. Je kunt ze ook bereiken als je problemen hebt of een klacht hebt. Ze bieden met e-mail en telefoon genoeg opties aan hoe je met ze in contact kunt komen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Droommatras.nl? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Droommatras.nl compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Droommatras.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Droommatras.nl
Gerelateerde bedrijven
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
De-Slaapfabriek.nl logo
De-Slaapfabriek.nl
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,0
90% zou hier weer kopen
30 beoordelingen
Ervaringen met Droommatras.nl

Het bedrijf Droommatras.nl is geverifieerd door ons. De webshop droommatras.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Droommatras.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Droommatras.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Droommatras.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van droommatras.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Had zo mijn twijfels

Ik dacht bij de bestelling van er klopt iets niet ik krijg een overzicht van de bestelling en daarna was het stil.
Aantal dagen later krijg ik de verzendbevestiging dat er de volgende dag geleverd werd, prima.
Het matras was prima vond hem zelf te hard had dan ook dagen rugpijn, klantenservice zei dat je de minimale dagen moet beslapen voor retour, dat heb ik tevens gedaan en voila weg was de pijn na enkele weken je lichaam moet erg wennen aan nieuw matras gewoon.
Overigens vind ik het retourbeleid gewoon goed bedoel je moet de minimale dagen beslapen en je mag het matras ook echt uitpakken dat is bij andere bedrijven wel even anders. En ook al moet je 80 euro betalen dat is me echt waard als het moet worden omgeruild of werkelijk retour moet dan kan dat zonder er moeilijk wordt gedaan.
Ik ben wel erg tevreden! Overigens heb ik voor mijn kind ook een nieuw matras gekocht omdat ik de prijzen erg stunterig en de kwaliteit blijft goed.👍

Geplaatst op: 05-10-2023
Laatst bewerkt op: 05-10-2023
Geschreven door: Karen J.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie ervaring weer lekker slapen

Super goed en fijn mataras, volgende dag geleverd. Ik vond het heel betaalbaar. Dat komt omdat ze direct vanaf de fabriek leveren en dat scheel een hoop kosten waar je als klant niet voor hoeft te betalen zeiden ze. Aardige klantenservice ook, ik ben goed geholpen. Dat zie je tegenwoordig nog maar weinig.

Geplaatst op: 02-09-2023
Laatst bewerkt op: 02-09-2023
Geschreven door: Fleur V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In 1 woord geweldig!

Door het goede advies en de klantvriendelijke service heb ik nu eindelijk een heerlijk matras waar ik fijn op slaap, veel eerder bij droommatras moeten kopen, alles zeer naar wens.

Geplaatst op: 30-06-2023
Laatst bewerkt op: 30-06-2023
Geschreven door: Kim T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijke en uitstekende service, slaap heerlijk!

Levering was erg snel! Was toe aan een nieuw matras, heel blij dat ik het hier vandaan heb. Slaap verrukkelijk en sta uitgerust op. Enige minpunt is het weer moeten opstaan ;)

Geplaatst op: 30-06-2023
Laatst bewerkt op: 30-06-2023
Geschreven door: Frank K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voldoet met alles aan mijn verwachtingen ..

Ik was toe aan een nieuwe topper en had geen zin naar beddenspeciaalzaak te gaan. Via internet was droommatras heel goed vindbaar. Via watsapp advies gevraag en werd meteen duudelijk welke topper ik moest bestellen. Het was koudschuim topper 180x200 cm 9 dik. .Produkt was goed verpakt via post.nl geleverd. Na uitpakken heb ik aantal uren gewacht en kon ik de zelfde nacht lekker op slapen. Volgende dag werd ik uitgerust en fris wakker zo als in beschrijvin werd gezegd.
Ik ben erg blij met mijn aankoop daarom geef ik een dikke 10 aan deze bedrijf.
Dankjewel droommatras..

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: A.K

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Doen wat ze beloven, slaap. Heerlijk

Mijn ervaring is echt heel gied, netjes en goed geholpen. Ik slaap weer heerlijk, luxe matras, extra dik, snel en ook nog eens gratis geleverd. Matras geeft mij veel steun en geen last meer van mijn rug!

Geplaatst op: 12-05-2023
Laatst bewerkt op: 12-05-2023
Geschreven door: Ilse S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen retour mogelijkheid

Topdekmatras gekocht, wil ik graag ongebruikt retourneren, verzendkosten voor mijn rekening. droommatras.nl Wil niet meewerken aan retour Terwijl dit mijn wettelijk recht is.

Geplaatst op: 19-04-2023
Laatst bewerkt op: 19-04-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SUPER GOED

Mijn ervaring is goed omdat het super snel geleverd was en ik ook nog eens heerlijk slaap op mijn nieuwe topper en kussen. Goeie prijs en goeie kwaliteit. Zeer betrouwbaar bedrijf en ook goed bereikbaar. Online hecht ik daar veel waarde aan.

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 21-02-2023
Geschreven door: Zaar

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Fantastisch, ik slaap weer heerlijk na jaren zonder pijn! Het is een feest om naar bed te gaan. Snel geleverd, vriendelijk geholpen, goed bereikbaar, nette prijs.

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Jennifer S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar

Een bedrijf op internet dat zo goed bereikbaar is dat gaf mij veel vertrouwen. Super blij met mijn aankoop, slaap weer heerlijk en ik ben heel goed geholpen. De volgende dag was mijn matras al geleverd, ik lig perfect en eindelijk zonder pijn weer opstaan. Droommatras een dikke 10!

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Na advies van een mederwerkster een matras besteld. Het matras was veel te hard ik kon er niet op slapen. Ik kon er wel een topper op kopen was de rectie. Maar dat is belachelijk daar koop ik geen nieuw matras voor. Matras is retour gegaan, Maar de transport kosten waren wel voor mijn rekening. Gratis proefslapen nou dus niet want de transport kosten waren € 69,--

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel en goed

Zeer tevreden klant. Snel geleverd en goed matras en topper.

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Robert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Na 1 week al een deuk in de matras van het liggen

Het zou hier om een aanbieding gaan van 800 voor 300 maar in werkelijkheid is het gewoon een budget matras die na 1 week al weer is doorgelegen ondanks 7 zones en geschikt voor 100kg het gaat om een matras waar ik alleen op slaap van 160cm breed mijn ervaring goedkoop is meestal duurkoop

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 30-11-2022
Geschreven door: Roel D.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering 25€, retourneren 69€. In totaal 94€ voor een ongebruikt product te retourneren.

Handige communicatie via WhatsApp.
Bestellen ging makkelijk.
Voor de levering betaalde ik 25€.

Echter, omdat de matras te hard is, wil ik deze retourneren. De matras is nieuw in de plastiek. Er worden 69€ verzendkosten in rekening gebracht.
Wanneer ik voorstel om ze zelf te brengen per auto, zeggen ze dat dit niet mogelijk is.

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Sacha W.

6 / 10
3/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Voldoet aan al mijn verwachtingen.

Vanwege mijn lichamelijke klachten (3 x operatie rug) heb ik gekozen voor een medisch matras bij Droommatras een Esla Sleep. Ik
Heb vergeleken met Emma en Decrupe, echter is Esla met de prijs zeer goed terwijl de binnenkant overeenkomt. De hoes is prachtig, mooie kleur. Hoewel met een laken er heen je er niet veel van ziet natuurlijk. De levering was een week later hoewel dat mijn eigen schuld was. Ik had per ongeluk het huisnummer van mijn vorige huis doorgegeven. Alles is netjes opgelost door Esla.

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Luxe matras maar wel betaalbaar

Bij Droommatras een Esla matras gekocht, wat een verademing. Een zeer mooi afgewerkt matras, maar voor mijn lichaam perfect. Ik ben niet de jongste meer en helaas wat lichamelijke gebreken. Dit matras geeft mij vee steun. Fantastische lieve vriendelijke dame met eeuwig geduld heeft mij goed geholpen aan de telefoon. Daarom durfde ik het ook aan om via internet een matras te bestellen. IK heb geen seconde spijt. Voor mijn 2e woning ga ik ook een Esla matras kopen.

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een dikke 10!

Ik heb veel op internet gezocht op internet, waar ik door de bomen het bos niet meer zag. Eindelijk een bedrijf dat wel gewoon de telefoon opneemt en alle tijd voor je neemt. Ze zijn ontzettend aardig en behulpzaam en niet duur vergeleken met andere winkels. Alles verliep verder prima, op tijd geleverd en ik slaap er heerlijk op. Ja hoor, ik zou Droommatras zeker aanraden.

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andre

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Eindelijk weer een goed matras, betrouwbaar bedrijf, aangesloten webshop keurmerk en veel goede recensies, dit was doorslaggevend geen dag spijt van! Goed geholpen door de klantenservice, snel en netjes geleverd.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ferdi

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende kwaliteit, scherpe prijs, prima bezorging, professionele vriendelijke klantenservice.

Mijn ruim 20 jaar oude matras was aan vervanging toe. Met het Comfort Optimum matras wat ik nu een week in huis heb ben ik zeer tevreden. Mooi dik matras. Niet te hard, niet te zacht. Ligt heerlijk, slaap er goed op. Ik ben via What's app met de klantenservice (Esmee en Anne) keurig geholpen aan alle info die ik nodig had, ook de levering door PostNL was keurig verzorgd. Na het verwijderen van het plastic heb ik voor de veiligheid wel veel langer gewacht dan de aangegeven 6 uur voor ik er op ben gaan liggen (ca. 24 uur)

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bedrijf

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw matras aangezien ik erg last kreeg van rugklachten. Maar toen ik hier op uitkwam wist ik meteen dat ik goed zat. Mijn rugklachten zijn vrijwel meteen verholpen.

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Top kwaliteit

De matrassen zijn van een goede kwaliteit voor een mooie prijs. Erg fijn dat je het eerst kan proberen voordat je het echt koopt. Hele goede service van het personeel.

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex V.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige service en prijs/kwaliteit verhouding

Na wat onzekerheid contact gehad via de app en uiteindelijk ook telefoon. Hierdoor de sprong in t diepe genomen vanwege de goede en vertrouwde service (zouden meer webshops moeten doen). Matras is van premium kwalitiet voor een zacht prijsje.

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In 1 woord geweldig!

Eindelijk een heerlijk matras, goede prijs / kwaliteit verhouding. Na jaren slecht slapen lig ik eindelijk lekker en mijn man ook op een ander matras tot 150 kilo. Deze is heel stevig. We slapen fantasisch!

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Babette

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen pijn meer bij wakker worden

Wat zijn deze mensen van aardig zeg, engelen geduld bij de klantenservice. Ik ben veel geopereerd en dit is al mijn zoveelste matras. Eindelijk werd er naar mij geluisterd en heb ik nu een goed matras. Ik ben ontzettend pijn na jaren zonder pijnen wakker te worden. Snel geleverd en niet duur. Top service.!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cindy D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed advies

Ik had van te voren even gebeld naar de winkel en ik heb veel kunnen vragen. Alle vragen werden goed en netjes beantwoord en ze waren erg behulpzaam. Super!

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hendrik H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

De levering was zoals afgesproken, snel en op tijd. Vriendelijke klantenservice. Lekker matras en goed kwaliteit.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter Jan K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede vervanging

Ik had al meer als 10 jaar het zelfde matras en toen deze helemaal versleten was besloot ik om toch maar een nieuwe te kopen. Dit was echt een super goede vervangen op de vorige.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisanne V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijs

Ik heb een tijdje zitten zoeken voor een goed matras wat ik online kon bestellen en hier was een van de goedkoopste te vinden. Hij ligt echt super en mijn partner en ik kunnen weer heerlijk slapen.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim S.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk goed slapen zonder rugpijn!!

Aardige dames aan de telefoon, ik ben goed geholpen, nette en snelle levering. Na jaren slaap ik eindelijk weer goed op mijn matras zonder rugpijn. Had ik veel eerder moeten doen. Goeie prijs ook. Droommatras heb ik aan vrienden en familie doorgegeven.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Droommatras.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
De-Slaapfabriek.nl logo
De-Slaapfabriek.nl
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Droommatras.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 30 beoordelingen geplaatst over Droommatras.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,0 gekregen, waarbij 90% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Droommatras.nl actief?

Droommatras.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Droommatras.nl reviews? Dan kun je naar de website van Droommatras.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie