Bourgini logo

Bourgini reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bourgini reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4849
Bourgini logo
Website
bourginishop.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bourgini

Bourgini is een producent van klein huishoudelijke keukenapparatuur, zoals verschillende keukenmachines. Ben jij op zoek naar mooie huishoudelijke apparaten voor in jouw keuken, dan is de collectie van Bourgini misschien iets voor jou. Hier lees je overzichtelijk verschillende reviews over Bourgini, geschreven door gebruikers van Bourgini apparatuur. Lees ze rustig door en maak een weloverwogen beslissing of jij ook gebruik gaat maken van een van de keukenapparatuur uit de Bourgini collectie.

Over Bourgini

Bourgini is een relatief jong bedrijf, opgericht in 2014. Het is een echt familiebedrijf. Al voor de start van Bourgini had de familie meer dan 25 jaar ervaring in productie en verkoop van klein huishoudelijk apparatuur. Hun apparaten zijn wereldwijd verkrijgbaar en vallen op door een luxe uitstraling, waardoor ze in iedere keuken zichtbaar mogen zijn. Hun USP is de zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding, onderdeel van de visie van Bourgini. Het merkt krijgt zijn inspiratie via gebruikers, relaties, vrienden en familie, waarna ze apparaten ontwikkelen die geschikt zijn om dagelijks in de keuken te gebruiken. Het doel van Bourgini is om gezond koken voor iedereen leuk en gemakkelijk te maken.

Waarom kiezen voor Bourgini

Hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve en producten zijn het kenmerk van Bourgini. Hun assortiment bestaat onder meer uit keukenmachines, waterkokers, bakplaten, grills, fonduesets, friteuses en blenders, die zijn ontworpen in een eigen, kenmerkende stijl. De keukenmachines zijn eenvoudig via de eigen website te bestellen, maar je vindt ze ook terecht op bekende verkoopkanalen zoals Bol.com. Amazon en Fonq en in de winkels van Mediamarkt, Coolblue en Blokker.

Is Bourgini betrouwbaar?

Bourgini is in Breda gevestigd. Het bedrijf heeft een eigen klantenservice. Op de website staat een contactformulier waarmee je snel en vraag kunt stellen. Daarnaast is het bedrijf telefonisch en via e-mail bereikbaar. Ze zijn actief op Facebook, Instagram en YouTube. Ze werken samen met Jacob Jan Boerma, de chef-kok van het driesterrenrestaurant De Leest. Ze noemen hem hun ambassadeur en zijn verhaal is op de website te lezen. Keurmerken, awards of gewonnen prijzen staan niet op de website vermeld.

Klantenservice en klachten

Bourgini heeft een eigen klantenservice die je via de telefoon of e-mail kan bereiken. Bourgini heeft een duidelijke garantieregeling op hun website geplaatst. Hierin lees je dat je in Nederland op hun producten twee jaar garantie krijgt. Voor de garantie moet je met je kassabon naar de winkelier waar het product is gekocht. De garantie is alleen van toepassing voor verborgen gebreken bij normaal gebruik. Vallen, stoten of niet tijdig ontkalken zijn ontbindende voorwaarden. Voor sommige producten gelden aanvullende voorwaarden

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant geweest bij Bourgini of heb je een van hun producten in huis. We zouden het fijn vinden als je hier je ervaringen met het bedrijf deelt door een beoordeling achter te laten. Hiermee help je andere geïnteresseerden die op zoek zijn naar goede keukenproducten. Door jouw te lezen krijgen ze een goed beeld van het bedrijf Bourgini en hun producten en kunnen ze goed geïnformeerd beslissen of ze ook keukenartikelen van Bourgini in huis halen. Reviews over Bourgini

Gerelateerde bedrijven

KookComfort logo
KookComfort
4 beoordelingen
10
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3
LUX Pannen logo
LUX Pannen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Bourgini

Bourgini is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bourgini bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bourgini lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bourgini. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van bourginishop.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van bourginishop.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bourgini.

Geplaatst op: 07-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bourgini


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KookComfort logo
KookComfort
4 beoordelingen
10
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3
LUX Pannen logo
LUX Pannen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bourgini een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bourgini. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bourgini actief?

Bourgini is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bourgini reviews? Dan kun je naar de website van Bourgini gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie