K-ook logo

K-ook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
K-ook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2933
K-ook logo
Website
k-ook.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen K-ook

Op zoek naar de beste producten om mee te koken en om het eten nog smaakvoller te maken? Dan zou je best zaken kunnen doen van K-ook. Om in kaart te brengen wat deze specialist je zoal te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen samengevat. Op basis daarvan kun je zelf beslissen om ook te kiezen voor de producten van K-ook.

Over K-ook

K-ook biedt behalve een uitgebreide webshop een kookwinkel in Wormerveer. Daar vind je op 160 vierkante meter de leukste en ook handigste kookproducten. In Wormerveer vind je bovendien ruim 160 vierkante meter waar je de leukste en meest praktische en kwalitatief uitstekende kookproducten vindt. K-ook werd in 2005 opgericht door de vriendinnen Anne en Karen en vanaf dat moment heet de woonwinkel een vlucht genomen.

Waarom kiezen voor K-ook?

Bij K-ook koop je niet alleen pannen, messen, serviezen, keukenapparatuur, textiel en kookboeken. Het biedt namelijk ook de beste olijfolie uit vat, net als verschillende azijnen en andere delicatessen. K-ook biedt niet alleen producten van de meest bekende merken, maar zeker ook verschillende unieke producten. Je kiest eveneens voor K-ook vanwege de snelle en persoonlijke service, de mooie manier waarop bestellingen verpakt worden en omdat sprake is van een uniek assortiment. Bestel je voor 14.00 uur, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag bezorgd. Bij K-ook vind je liefst 7500 producten uit voorraad én wordt je geholpen door mensen met al vijftien jaar ervaring in deze branche.

Is K-ook betrouwbaar?

Uit niets blijkt – en zeker niet uit de reviews en ervaringen- dat K-ook niet betrouwbaar is. Integendeel, want de beoordelingen van bestaande klanten zijn erg positief. Dat blijkt ook wel uit het hoge rapportcijfer dat K-ook krijgt van de klanten: 9,1. De gevoerde merken staan al eveneens als zeer betrouwbaar te boek, zoals je verzekerd bent van een snelle levering en een groot assortiment. Ook het feit dat K-ook al eens uitgeroepen werd tot ”˜Beste Kookwinkel’ spreekt boekdelen.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou om wat voor reden een klacht hebben over de producten of diensten van K-ook, dan kun je die klacht op verschillende manieren indienen. Zo is er een speciaal contactformulier beschikbaar op de website, kun je de klacht uiteraard persoonlijk doorgeven in de winkel in Wormerveer en kun je bellen en een schriftelijke klacht indienen. Omdat K-ook ook actief is op de social mediakanalen Facebook en Instagram, kun je ook langs die weg nog contact zoeken met deze specialist. K-ook brengt ook een nieuwsbrief uit. Je kunt je daar gratis op abonneren om helemaal niets meer te heven missen.

Wil jij ook beoordelen?

Bij twijfel over een bepaald product of dienst hunker je naar de mening van mensen die er al eens gebruik van hebben gemaakt. Die informatie vind je in de beoordelingen van bestaande klanten. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk en bieden vooral veel praktische informatie. De beoordelingen helpen je dus nadrukkelijk bij het nemen van de juiste beslissing. Daarom verzoeken wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij ook andere mensen een grote dienst bewijzen.

Reviews over K-ook

Gerelateerde bedrijven

Bundles logo
Bundles
2 beoordelingen
9
Cookinglife logo
Cookinglife
18 beoordelingen
5,6
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over K-ook

Het bedrijf K-ook is geverifieerd door ons. De webshop k-ook.nl is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. K-ook is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. K-ook maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

K-ook is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van k-ook.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van K-ook.

Geplaatst op: 29-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super winkel

Dit is echt een super winkel met echt lekkere producten. Ze geven goed advies en ze leveren ook een goede service. Alles zat goed verpakt en er zat zelfs een leuk kaartje bij. Een van mijn favoriete winkels.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijn G.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over K-ook


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bundles logo
Bundles
2 beoordelingen
9
Cookinglife logo
Cookinglife
18 beoordelingen
5,6
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is K-ook een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over K-ook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is K-ook actief?

K-ook is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de K-ook reviews? Dan kun je naar de website van K-ook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie