Budgetplan logo

Budgetplan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Budgetplan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Budgetplan logo
Website
budgetplan.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Budgetplan

Een keuken koop je vaak maar eens in je leven. En dus wil je dan wel altijd de juiste keuze maken. Budgetplan zou in dit geval een ideale partner kunnen zijn. Om te kijken of deze aanbieder aansluit bij jouw wensen, hebben we hier de reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met Budgetplan voor je op een rij gezet. Aan de hand van wat je leest kun je zelf beslissen om ook zaken te gaan doen met Budgetplan.

Over Budgetplan

Enige ervaring kan Budgetplan zeker niet ontzegd worden. Want de aanbieder van keukens en inbouw keukenapparatuur is al een kwart eeuw actief in de branche. Die ervaring en expertise maken van Budgetplan een perfecte partner. Bij deze aanbieder vind je kleine goedkope producten, maar ook exclusieve en wat duurdere design fornuizen. Budgetplan, dat alle bekende merken voert, kan simpelweg iedereen van dienst zijn, ongeacht het budget. Naast een fysieke winkel, is het complete aanbod van deze aanbieder nu ook in z’n geheel online te vinden via budgetplan.nl.

Waarom kiezen voor Budgetplan?

Je kiest voor Budgetplan vanwege het enorm grote aanbod. Niet voor niets geldt het als één van de grootste van Nederland als het gaat om inbouw keukenapparatuur. Het biedt je zomaar tweeduizend verschillende producten, en dat voor elke portemonnee. In vrijwel alle gevallen kunnen de producten binnen twee of drie dagen al geleverd worden en betalen kan ook online altijd veilig. Uiteraard voert Budgetplan ook de grote merken zoals bijvoorbeeld Siemens, Bosch, Neff en AEG. Je vindt bij deze aanbieder zowel de gangbare keukenapparatuur, maar kunt er ook terecht als je echt iets bijzonders zoekt.

Is Budgetplan betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van de klanten van Budgetplan leest, kan slechts tot één conclusie komen; Budgetplan is een betrouwbare partner. Niet voor niets houdt het al ruim 25 jaar het hoofd boven water en kan het rekenen op een grote groep loyale klanten. Ook het rapportcijfer dat Budgetplan krijgt, een 8.4, zegt wat dat betreft wel voldoende. De aanbieder van keukens biedt een veilige online betaalomgeving en je kunt een eigen account aanmaken om vanuit daar al je keukenzaken te regelen.

Klantenservice en klachten

Hoewel Budgetplan probeert op alle vragen meteen een antwoord te bieden, kan er uiteraard altijd iets mis gaan. Je kunt een klacht of gewoon een opmerking hebben die je kwijt wilt. Dat kan prima bij Budgetplan. Zo kun je een bezoek brengen aan de zaak in Ridderkerk. Daarnaast kun je bellen met Budgetplan en eveneens een e-mail sturen. Ook op de social media is Budgetplan actief, onder meer op Facebook en Instagram. Ook op die manier zou je contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is nuttiger dan informatie vanuit de praktijk. Je hebt hier op basis van de beoordelingen van andere mensen een goed beeld gekregen van de producten en diensten van Budgetplan. Aan de hand daarvan kun je een weloverwogen keuze maken. In de wetenschap dat jij echt baat hebt bij die beoordelingen, gaan we er vanuit dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Het is maar een kleine moeite en kost je amper tijd. Bovendien help je er andere mensen écht mee.

Reviews over Budgetplan

Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Kokenenwonen logo
Kokenenwonen
2 beoordelingen
8,5
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9
8,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over budgetplan.nl

Ons team van experts heeft Budgetplan geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Budgetplan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Budgetplan is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Budgetplan is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van budgetplan.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Budgetplan.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Conform afspraak

Ik was op zoek naar Inbouwkoelkast; via Google bij budgetplan uitgekomen en op een actiemodel uitgekomen. Zondag besteld, vandaag (woensdag) conform afspraak geleverd. Keurig volgens de bepalingen op de website: 2 a 3 werkdagen. Volgende keer waarschijnlijk meteen naar site van Budgetplan.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Bas M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top zaak

Op een aanrader van een vriend ben ik gaan kijken voor een keuken en ben langs gegaan in een van de winkels. In september de keuken gekocht en een maand later zat hij er al in. De prijzen zijn erg eerlijk. En we werden altijd prettig geholpen.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Nick O.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede spullen, maar verwacht geen service

Op basis van de artikelen op de website en de aldaar beschreven service hebben we een fornuis bij ze aangeschaft. De service is daar besproken en op de bon beschreven.
Dat is ook het punt waarop de service door Budgetplan wordt gestaakt: product is verkocht. De service is niet geleverd.
Reclameren daarover heeft geen zin. Standaard wordt de schuld bij de klant in de schoenen geschoven en worden feiten verdraaid.

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 14-08-2021
Geschreven door: Joost E.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Budgetplan


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
Kokenenwonen logo
Kokenenwonen
2 beoordelingen
8,5
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budgetplan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Budgetplan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budgetplan actief?

Budgetplan is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budgetplan reviews? Dan kun je naar de website van Budgetplan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie