KitchenetteOnline logo

KitchenetteOnline reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KitchenetteOnline reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2234
KitchenetteOnline logo
Website
kitchenetteonline.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen KitchenetteOnline

Kort gezegd is een kitchenette en kleine keuken, die nog steeds van alle gemakken voorzien bent. Ideaal als je bijvoorbeeld onlangs een kleine en knusse vakantiewoning hebt gekocht en deze grondig gaat verbouwen. Of juist een compacte studio hebt gekocht als starterswoning en de ruimte graag zo effectief mogelijk in wilt gaan delen. Wat je situatie ook is, in de webshop van KitchenetteOnline ben je in alle gevallen aan het juiste adres. Op deze pagina lees je tal van reviews van andere klanten, na het kopen van een compacte en kleine keuken via KitchenetteOnline.

Over KitchenetteOnline

Het team van KitchenetteOnline biedt een erg breed scala op het gebied van kleine en compacte keukens. In de webshop heb je een erg breed aanbod op het gebied van keukens, maar ook voor losse apparatuur ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Denk hierbij aan afzuigkappen, kookplaten, ovens, aanrechtbladen en kranen. Zo weet je altijd zeker dat je de keuken helemaal naar eigen wens in kunt richten en dat de keuken voldoet aan de hoogste standaarden. Naar wat voor soort design ben je precies op zoek?

Waarom kiezen voor KitchenetteOnline

Er zijn tal van redenen om ervoor te kiezen een kitchenette te bestellen in de webshop van KitchenetteOnline. De designs zijn altijd van de hoogste kwaliteit en de levering vindt binnen slechts vijf dagen plaats. Per product kun je gemakkelijk online bekijken wat de exacte levertijd gaat zijn. De keukens kun je veilig en snel online bestellen en je kunt ervoor kiezen om je bestelling te betalen met onder meer iDEAL, PayPal en Bancontact.

Is KitchenetteOnline betrouwbaar?

Kies je ervoor om een keuken te bestellen in de webshop van KitchenetteOnline, dan weet je altijd zeker dat deze helemaal naar wens gaat zijn. Indien gewenst kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de speciale keuken configurator. In slechts vier stappen stel je de door jou gewenste keuken samen. Denk hierbij aan het uitzoeken van de kleur van de kasten, het uitzoeken van het type kast en het toevoegen van additionele accessoires. Is de keuken volledig naar wens? Dan reken je in slechts een paar seconden af in de webshop van KitchenetteOnline.

Klantenservice en klachten

Het uitzoeken van een nieuwe kitchenette voor je vakantiewoning, appartement of voor je studio doe je misschien maar eens in je leven. Het kan daarom zomaar zo zijn dat je bepaalde vragen hebt over het uitzoeken of het samenstellen van je nieuwe kleine keuken. Voor vragen of voor advies op maat neem je contact op met het team van KitchenetteOnline. Je stelt je vragen door een e-mail te sturen, door langs te komen op locatie of door even te bellen. Hierdoor weet je altijd zeker dat het uitzoeken van een kitchenette een fluitje van een cent wordt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een nieuwe kitchenette gekocht in de webwinkel van KitchenetteOnline? Deel je mening over het design dat je uit hebt gezocht en laat je review achter op deze pagina.

Reviews over KitchenetteOnline

Gerelateerde bedrijven

Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Packlinq.nl logo
Packlinq.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over KitchenetteOnline

KitchenetteOnline is geverifieerd door ons expert team. De webshop KitchenetteOnline bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KitchenetteOnline lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KitchenetteOnline. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van kitchenetteonline.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van kitchenetteonline.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KitchenetteOnline.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dit bedrijf veegt zijn voeten aan haar eigen levervoorwaarden

Keuken besteld en betaald in december 2021, en daarna niets meer vernomen. Geen mogelijkheid tot contact: telefoon wordt niet beantwoord en mailbox zit vol. Uiteindelijk krijg ik dit bedrijf slechts te pakken na tussenkomst van de beheerder van het gebouw waar ze hun toonzaal hebben. Communicatie daarna verloopt per mail en is zielig: er wordt enkel gecommuniceerd nadat ik ze aanmaan en ik krijg nooit een vooruitzicht op levering of een ander voorstel tot oplossing.
Op mijn verzoek tot terugbetaling van juni 2022 wordt niet gereageerd. Uiteindelijk stel ik hen schriftelijk in gebreke in Augustus 2022. Ik stuur het document per mail en per aangetekend schrijven. Pas dan wordt mijn aankoopbedrag teruggestort. Noteer dat de postzending onbesteld terugkomt: de maatschappelijke zetel die ze adverteren op hun website klopt niet.
Dit bedrijf komt op meerdere punten haar eigen levervoorwaarden niet na:
* De levervoorwaarden stellen dat de klant binnen de maand na bestelling geïnformeerd wordt indien niet tijdig geleverd kan worden. Dit is niet gebeurt.
* De levervoorwaarden stellen dat elke vraag van een klant binnen 14 dagen beantwoord wordt en dat, indien dit niet lukt, er een vooruitzicht gegeven wordt wanneer een antwoord te verwachten is. De meeste van mijn vragen bleven echter onbeantwoord tot na de eerste of tweede herinnering.
* De levervoorwaarden stellen dat terugbetaling geschied binnen 14 dagen na vraag. In mijn geval verliepen er 2 maanden tussen de vraag en terugbetaling en er was een schriftelijke ingebrekestelling nodig om dit voor mekaar te krijgen.
* De levervoorwaarden stellen dat de klant recht heeft op schadevergoeding bij niet-levering. Ik heb hier om gevraagd en kreeg als antwoord dat ze zich niet met mijn dossier konden blijven bezighouden en dat ik een advocaat onder de arm moest nemen.

Intussen staat de kitchenette die ze al een klein jaar niet kunnen leveren nog steeds op hun website met een levertermijn van 5 weken en dit ondanks het feit dat ik hun hier reeds 3 maal op wees.

Volstrekt onbetrouwbaar!

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Bart S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dikke 9

Ik ben heel goed geholpen en super advies gekregen om zo tot de perfecte opstelling te komen. Ook voor de kleurcombinatie! Tussendoor bij twijfel konden er nog aanpassingen gedaan worden. De montage ging perfect en lekker snel. en dikke 9 dus.

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Peter V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig product

Geweldig product en snelle verzending. Ik kocht 3 kopjes van deze site voor Valentijnsdag en 2 voor mijn ouders. Ik koos persoonlijk om ieders naam op de beker te zetten. Ik was zeer verrast toen ik de beker 4 dagen na betaling ontving.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daan V.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KitchenetteOnline


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Packlinq.nl logo
Packlinq.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KitchenetteOnline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over KitchenetteOnline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KitchenetteOnline actief?

KitchenetteOnline is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KitchenetteOnline reviews? Dan kun je naar de website van KitchenetteOnline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie