Packlinq.nl logo

Packlinq.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Packlinq.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Packlinq.nl logo
Website
Packlinq.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Packlinq.nl

Of je nu zoekt naar producten die je als verpakking kunt gebruiken of dat je hobbymaterialen nodig hebt: bij je zoektocht ben je waarschijnlijk uitgekomen bij Packlinq.nl. Je hebt blijkbaar interesse gekregen in de producten van Packlinq.nl, want waarom zou je hier anders aan het lezen zijn? Je wilt graag weten of Packlinq.nl wel te vertrouwen is en of de bestellingen wel goed geleverd worden. Of misschien ben je meer benieuwd naar de kwaliteit van de artikelen? Dus heb je reviews nodig die over Packlinq.nl gaan. En die beoordelingen vind je inderdaad hier. Lees de ervaringen van anderen met Packlinq.nl en bekijk zo of dit bedrijf ook van jou een bestelling tegemoet kan zien. En als je eenmaal klant bent, dan zien wij je graag terug om ook jouw recensie hier te mogen ontvangen!

Over Packlinq.nl

Packlinq.nl is een bedrijf wat gespecialiseerd is in verpakkingen, deco en hobbyartikelen. Packlinq.nl verkoopt online zowel aan de consument als aan zakelijke klanten. Wil je grote hoeveelheden bestellen, dan kan je dit doen via Packlinq Zakelijk. Hierbij heb je wel een KvK-nummer nodig. Het assortiment is heel breed en daarmee is het eigenlijk praktisch onmogelijk dat je jouw wensen hier niet kunt vervullen. Het bedrijf is gevestigd in Sassenheim.

Waarom kiezen voor Packlinq.nl

Kiezen voor Packlinq.nl is kiezen voor een webshop met heel veel keuze. De site is handig ingericht en je kunt zelfs zoeken per branche. Ben je als ondernemer op zoek naar spullen voor bijvoorbeeld je coffeeshop, dan kan je dus simpel deze branche aanklikken. Maar ook als particulier is het handig zoeken, want hierbij staan ook groepen als boeken, kaarsen, tekenen enz. Verder kan je zoeken via de menubalk naar zakken, dozen, stationery, deco, disposables en hobbyproducten. Kijk ook nog even bij ‘overig’, want daar staan nog meer producten. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde zakken? Ook die kan je vinden bij Packlinq.nl. Packlinq Packaging, Deco & Hobby heeft een YouTube kanaal waar je bijvoorbeeld filmpjes vindt hoe je bepaalde verpakkingen het beste gebruikt of hoe je een bestelling plaatst.

Is Packlinq.nl betrouwbaar?

Packlinq draagt het keurmerk van Trusted Shops. Dit biedt jouw kopers bescherming. Betalen doe je eenvoudig en betrouwbaar via de overbekende betaalmethoden zoals Visa, Mastercard, American Express, iDEAL, Klarna, PayPal en Carte Bancaire. Verzenden gaat via de bekende pakketdiensten DHL, PostNL en UPS. Omdat ze graag de mogelijkheid willen hebben om de zending te kunnen traceren (wat toch ook een vorm van betrouwbaarheid met zich meebrengt) worden de bestellingen altijd via de pakketdienst geleverd. Brievenbuspost is dus geen optie. Ben je niet veel thuis, dan kan je je zending trouwens ook afhalen bij een afhaalpunt. Dat is vaak ook nog goedkoper.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of klachten? Dan is het fijn als je de klantenservice kunt bereiken. Dat kan bij Packlinq.nl door ze te mailen, te bellen of te schrijven. Of vul het formulier op de site in. Verder kan je Packlinq.nl vinden op Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram en zoals al eerder vermeld op YouTube. Wil je je bestelling retourneren? Doe dit dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 100 dagen. Je kunt hiervoor een retourlabel aanvragen via de site. Weet je al voordat je de bestelling hebt ontvangen, dan je (een deel) wilt retourneren, dan kan je kijken of de order nog te annuleren is. Door naar je account te gaan kan je dit zelf gewoon aangeven. Heb je geen account gemaakt, dan neem je even contact op met de klantenservice. Natuurlijk kan dit niet meer als de bestelling onderweg is. Wil je alles annuleren, dan kan je nog wel de zending direct weigeren bij levering.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets gekocht bij Packlinq.nl? Zou je dan jouw ervaringen hier willen vertellen? Hoe meer jij vertelt, hoe meer een ander er iets aan heeft! Je kunt denken aan de bestelprocedure, de kwaliteit van de artikelen, hoe snel de levering was en hoe, indien van toepassing, het contact met Packlinq.nl verliep. Mocht er iets fout gegaan zijn (en dat kan immers altijd gebeuren): hoe werd er op gereageerd? Want dat zegt toch eigenlijk veel meer dan het feit dát er iets fout ging! Door jouw beoordeling duidelijk toe te lichten, help je anderen met een besluit maken of ze wel of niet bij Packlinq.nl willen gaan bestellen. Rest ons nog jou te bedanken voor jouw recensie.

Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
2 beoordelingen
10
The Retro Family logo
The Retro Family
2 beoordelingen
9
Tarwegraskoning.nl logo
Tarwegraskoning.nl
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Packlinq.nl

Packlinq.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Packlinq.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Packlinq.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Packlinq.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Packlinq.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Packlinq.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Packlinq.nl.

Geplaatst op: 02-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Packlinq.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
2 beoordelingen
10
The Retro Family logo
The Retro Family
2 beoordelingen
9
Tarwegraskoning.nl logo
Tarwegraskoning.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Packlinq.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Packlinq.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Packlinq.nl actief?

Packlinq.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Packlinq.nl reviews? Dan kun je naar de website van Packlinq.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie