Westinghouse logo

Westinghouse reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Westinghouse reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4971
Westinghouse logo
Website
westinghousehomeware.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Westinghouse

Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Westinghouse? Wij hebben de reviews en ervaringen van Westinghouse op een rij gezet. Lees wat anderen te zeggen hebben en neem een weloverwogen beslissing om bij Westinghouse te kopen.

Over Westinghouse

Westinghouse is een bedrijf met een rijke geschiedenis, dat zijn naam te danken heeft aan George Westinghouse, een Amerikaanse ondernemer en ingenieur. Al meer dan 130 jaar staat het merk voor innovatieve, betrouwbare en kwalitatieve producten. Westinghouse streeft ernaar om een breed assortiment van hoogwaardige pannen en keukenapparatuur te bieden, die bijdragen aan het gemak in het dagelijkse leven. De kernwaarden van het bedrijf zijn betrouwbaarheid, innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor Westinghouse

Westinghouse biedt een ruim assortiment aan pannen en keukenapparatuur. De pannen zijn vrij van schadelijke stoffen en geschikt voor alle warmtebronnen. Het bedrijf richt zich op het leveren van kwalitatieve producten die het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Voor bestellingen boven €50,- biedt Westinghouse gratis verzending, en op alle producten geldt een garantie van 2 jaar.

Is Westinghouse betrouwbaar?

Westinghouse staat bekend als een betrouwbaar bedrijf met meer dan 130 jaar ervaring. De focus op innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit zorgt ervoor dat klanten het bedrijf vertrouwen. Westinghouse biedt bovendien een klantenservice aan, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en het gevoel van zekerheid bij klanten. Het bedrijf is algemeen bekend en heeft een duidelijke website waar alle benodigde informatie te vinden is.

Klantenservice en klachten

Westinghouse heeft een klantenservice die bereikbaar is voor vragen en klachten. De ervaring met de klantenservice is positief te noemen, met overwegend goede beoordelingen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Westinghouse en wil je jouw mening delen? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Hiermee help je andere mensen bij het maken van een weloverwogen keuze en draag je bij aan een beter beeld van de betrouwbaarheid van Westinghouse.

Reviews over Westinghouse
Gerelateerde bedrijven
Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Packlinq.nl logo
Packlinq.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Westinghouse
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Packlinq.nl logo
Packlinq.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Westinghouse een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Westinghouse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Westinghouse actief?

Westinghouse is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Westinghouse reviews? Dan kun je naar de website van Westinghouse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie