BoschBedding logo

BoschBedding reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BoschBedding reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
BoschBedding logo
Website
boschbedding.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BoschBedding

Lekker slapen begint met een lekker bed. Een goed matras, een fijn dekbed en uiteraard de juiste bodem voor je matras. Goed slapen is goed voor je, dus wil je ook dat wat je koopt van hoge kwaliteit is. Bij BoschBedding kan je alles krijgen op het gebied van slapen. Boxsprings, matrassen, bedden en beddengoed en de nodige accessoires. Helemaal fijn, maar hoe zit het met BoschBedding zelf? Leveren ze een prima kwaliteit, doen ze wat ze beloven en hoe gaat het als er klachten zijn? Worden deze netjes afgehandeld? Je vindt hier beoordelingen over BoschBedding.nl. Daarnaast kan je meer lezen over BoschBedding zelf en hoe bijvoorbeeld de klantenservice te bereiken is. En ook jij kan hier jouw eigen review achterlaten om zo anderen te vertellen over jouw ervaringen met BoschBedding.

Over BoschBedding

Boschbedding is een webshop die alles verkoopt om jouw slapen tot een feest te maken. Maar BoschBedding is meer dan alleen een webshop. Al meer dan 30 jaar ervaring met boxsprings én daardoor ondertussen toonaangevend op dat gebied in de Benelux. BoschBedding is dan ook niet alleen maar een webshop, ze hebben ook fysieke winkels in Vianen en Rotterdam. Dus even rondkijken op de site en je uiteindelijke keuze maken in de showroom, omdat je het graag ‘live’ wilt zien en voelen, behoort ook tot de mogelijkheden. In Angeren (bij Arnhem) is er een Outlet. Naast boxsprings verkopen ze dus ook bedden, matrassen, beddengoed en overige accessoires zoals dekenkisten en nachtkastjes.

Waarom kiezen voor BoschBedding

Boschbedding heeft ruime ervaring en weet dus als geen ander wat wel en wat niet kwalitatief goed is. BoschBedding heeft alles op het gebied van slaapkamerinterieur. Dat maakt het handig omdat je zo alles op 1 site kunt bestellen. Het assortiment is breed, zo heb je ruime keuze uit verschillende uitvoeringen van matrassen en topmatrassen. Of wat voor soort bodem je wilt bij je bed. Kortom: jij kunt al jouw wensen waarmaken op slaapgebied bij BoschBedding. Je betaalt pas bij aflevering (maar het kan ook gewoon direct online). Zodra je meer dan 50 euro besteld hebt, wordt de bestelling gratis bezorgd. Je hebt daarnaast ook nog eens 90 dagen slaapgarantie.

Is BoschBedding betrouwbaar?

Een 90 dagen slaapgarantie geef je niet als je niet zelf achter je producten staat. Omdat BoschBedding ook fysieke winkels heeft en dit al voor tientallen jaren, weet je dat er echt ervaring is en dat het niet alleen maar een leuk verhaaltje is. Op de site zelf staan tips voor het uitzoeken van de juiste boxspring. Hieruit blijkt ook dat ze weten waar ze het over hebben én dat ze een hart voor het onderwerp hebben.

Klantenservice en klachten

Je kunt 14 dagen lang beslissen of je de bestelling wilt houden. Zijn er producten die op maat en/of kleur voor jou zijn geproduceerd, dan wordt er 30% annuleringskosten gerekend. De klantenservice is bereikbaar via mail en whatsapp. Of via het reactieformulier op de site. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een beoordeling voor ons over BoschBedding? We zien het hier graag verschijnen. Zo wordt het plaatje over BoschBedding steeds completer. Wat is de kwaliteit van de artikelen? Hoelang duurde het voordat je het kreeg? Heb je contact gehad met de klantenservice en hoe verliep dit? Of je nu een klacht hebt of juist een mooi verhaal over de service van het bedrijf: alles bij elkaar krijgen we een eerlijk beeld. Door jouw review kunnen anderen geholpen worden!

Reviews over BoschBedding

Gerelateerde bedrijven

Heuts logo
Heuts
2 beoordelingen
8,5
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9
Club 9 Sleep service logo
Club 9 Sleep service
2 beoordelingen
9,5
5,5
29% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Lees onze review over BoschBedding

Ons team van experts heeft BoschBedding geverifieerd op een aantal punten. De webshop van BoschBedding bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. BoschBedding is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

BoschBedding is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van boschbedding.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BoschBedding.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Topservice

Ik was al tevreden, bed ligt heerlijk. Vandaag fantastische service gekregen. Het bed is 4 jaar oud, de automatsiche T.V. standaard die in de ombouw zit verwerkt deed het niet meer. Deze hebben ze vandaag kostenloos omgeruild en er in gezet. Dat noem ik nog eens topservice

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-08-2021
Geschreven door: Barry K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ontspannend en relax

bed slaapt heerlijk is van goede kwaliteit de levering was top en goed op tijd en mevrouw van de winkel was super vriendelijk heel behulpzaam . een echte aanrader

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 14-06-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima prijs/kwaliteit boxspring (mooi en voldoet aan verwachting), Evelien top verkoopster en prima buitendienst.

Boschbedding is een goed bedrijf. Onze nieuwe boxspring bevalt prima. Wij zijn bij de aankoop heel goed geholpen door Evelien van Boschbedding. Afspraken werden nagekomen en de buitendienst was behulpzaam en klantgericht.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 11-06-2021
Geschreven door: Sjaak R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedden stuk bij aankomst.

Helaas zijn beide matrassen al stuk bij aankomst. Tevens zijn de matrassen zo kneiterhard dat wij het idee hebben op een japanse plank te liggen. Ik heb een klact formulier ingevuld en daarna niks meer vernomen. Lange levertijd maar dat is nu overal zo. Snelle reactie op de klacht maar geen afwikkeling. Duur bed en dan deze kwaliteit is jammer.

Geplaatst op: 16-10-2021
Laatst bewerkt op: 16-10-2021
Geschreven door: Annemieke V.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Matras besteld na 2 maanden beschadigd weer contact met klanten service natuurlijk kan alleen via de mail. Na zeker maand discussie nieuwe besteld en de bestelling kwam pas na 6 maanden binnen, nu matras binnen nog geen 2-3 weken matras is niet goed maakt geluid wanneer je van een zij naar andere zij gaat rollen en volgens ons hebben we gewoon minder kwaliteit ontvangen maar volgens BoschBedding moet gewoon goed zijn! Wij zijn zeker teleurgesteld.

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-07-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer teleurstellend.

2 Mei boxspring besteld.. Bij het vragen naar de levertijd kreeg ik al een vaag antwoord. 3, 4 kan ook 6 zijn. Na 10 weken toch maar eens gebeld. Vandaag na 15 weken staan ze voor de deur met de mededeling dat er 'iets' is gebeurd en het bed stevig beschadigd is. Bed mee teruggestuurd en zie van de koop af bij deze beunhazen. Weer 15 weken wachten zeker.

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 20-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht!

Bestelling gedaan en betaald op 10 juli, door omstandigheden moeten annuleren 12 juli. Mail contact gehad met mooie beloftes maar tot op heden nog geen terugbetaling fout in de administratie. Kan gebeuren, daarna valt het stil toch maar weer mailen en daarop helemaal geen reactie meer valt het stil...
Terugbelverzoek ingediend reactie 0.. Reviews gelezen had ik eerder moeten doen!!
Fantastisch dat men zo met klanten om gaan! NOT!!!

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 17-08-2021
Geschreven door: Fenna J.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service ,topper geen 1 jaar oud en flinke kuilen

December 2020 ons bed geleverd gekregen.
Bedremmers waren niet mee geleverd nu in oktober 2021 pas geleverd. Kreeg 1 set kussen ter goedmaking.nu klacht aan gegeven over een latex topper waar geen kuilvorming in zou ontstaan werd ons verteld en ze hebben het nooit over nestelsporen gehad door t gebruik. Nu binnen 1 jaar kuilen in de topper van 4 cm diep en dit valt niet onder fabrieks garantie ??en nu dus iedere dag met een zere onderrug uit bed stappen. Dit zijn Nestel sporen zeggen ze. En er word geen oplossing gezocht. Echt zeer slecht voor een bed van nog geen 1 jaar oud. Zeker geen bed hier kopen mensen.

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 18-10-2021
Geschreven door: Jessica V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch slecht

Allereerst ruimschoots te laat met leveren. Toen er eenmaal geleverd werd ging er van alles mis. Motoren waren niet meegeleverd, een foutje. Tijdens het installeren rook mijn hele slaapkamer onfris door de werklui, werd er troep achter gelaten zoals schroeven op de vloer, plastic en karton. Daarnaast waren de poten van het bed beschadigd.

Hierover gemaild en gebeld. Vervolgens kwamen er een aantal weken later, nadat ik weer genoodzaakt was om een hele dag thuis te blijven de monteurs om de motoren van ons bed te installeren. Dit omdat deze bij de levering van het bed niet mee zijn geleverd door een fout. Echter zouden wij ook nieuwe poten krijgen, omdat de andere beschadigd waren. De poten hebben de monteurs niet bij zich en zijn dus opnieuw niet meegeleverd.

De motoren zijn nu wel geleverd, maar nu zijn de poten weer niet geleverd. Wederom een foutje. Dit betekent dat wij nog steeds niet optimaal van ons bed kunnen genieten en waarschijnlijk weer op jullie moeten wachten en pas een dag van te voren kunnen laten weten hoe of wat. Ik vind het echt schandalig en ontzettend slecht en ben dan ook absoluut niet tevreden over BoschBedding.

Vervolgens werd mij gegarandeerd dat een week later de poten zouden worden gebracht, waardoor ik voor de derde keer een dag moest thuis blijven. Dit is op 08 september 2021 afgesproken. Echter heb ik tot de dag vandaag, 29 september 2021, nog steeds geen bedpoot of een bevestiging van BoschBedding ontvangen.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 29-09-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service mooie actie aanbiedingen

Prachtige bedden en goede acties. Er werd gezegt 2-4 weken levertijd maar na 5 weken nog steeds geen bericht ontvangen over onze boxspring. Mijn partner en ik allebei boschbedding mailen maar we kwamen maar niet verder. Je kreeg halve emails terug en dan was je weer 2 dagen verder met niks. Slecht te bereiken en slechte klantenservice. Hoop dat onze boxspring snel word geleverd....of überhaupt word geleverd.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 11-09-2021
Geschreven door: Daniek A.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Asociaal

Bed besteld, bij levering zeiden de chauffeurs dat het matras en het bed niet door het trapgat kon. Onzin!!! Matras met spanbanden dubbelvouwen wat mij later zelf wel is gelukt, maar hun zeiden hebben we niet, onbeschofte manier van benaderen. Huur maar een verhuislift. Het matras King van 31 cm na 3 weken drukte de knoppen naar binnen matras gaat scheuren. Mailen, mailen enig een mailen. Totaal geen medewerking. Wil ergens anders een matras kopen maar hun bepalen wanneer ze het komen halen, krijg ik me geld terug. Maar een nieuw matras heeft ook een levertijd elders van 6 weken, maar ja dat is hun probleem niet. Ik heb het ACM ingelicht, en deze hebben de melding doorgezet. Wens u allemaal tot het ACM, ben ook bezig met een jurist.

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 13-10-2021
Geschreven door: Diana S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet

Koop hier niet. Koop hier nooit. Slechte service, na 3 leverpogingen en 5 maanden verder en ontzettend veel contact heb ik eindelijk ontvangen wat ik heb besteld. Dit was toen natuurlijk niet meer nodig omdat ik een andere oplossing heb moeten zoeken. Retourneren binnen de wettelijke bedenktijd? reken er maar niet op!

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 05-10-2021
Geschreven door: Geert A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Koop hier niet!

Koop hier niet. Koop hier nooit. Slechte service, na 3 leverpogingen en 5 maanden verder en ontzettend veel contact heb ik eindelijk ontvangen wat ik heb besteld. Dit was toen natuurlijk niet meer nodig omdat ik een andere oplossing heb moeten zoeken. Retourneren binnen de wettelijke bedenktijd? reken er maar niet op!

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 05-10-2021
Geschreven door: Geert A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service

Ander half jaar geleden een boxspring van 800 euro gekocht waarvan ik om de 2 3 maand paar uur mee bezig moet had hem gekocht en 2 maanden later matras helemaal noppig heen gebeld sorry kan alleen via de mail prima waar je vervolgens te horen krijgt wij kunnen niet helpen jullie gebruiken verkeerde laken wat gewoon een leugen is wand we hebben contact gehad met een andere beddenzaak en die vertelde maakt niet uit wat voor lakens je gebruikt het is slechte kwaliteit dit komt uit het matras en daar betaal je dan 800 euro voor ik mag misschien een slechte bed hebben maar godzijdank genoeg mensen behoed om bij jullie te bestellen

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 11-08-2021
Geschreven door: Miranda T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over BoschBedding


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Heuts logo
Heuts
2 beoordelingen
8,5
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
2 beoordelingen
9
Club 9 Sleep service logo
Club 9 Sleep service
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BoschBedding een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over BoschBedding. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BoschBedding actief?

BoschBedding is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BoschBedding reviews? Dan kun je naar de website van BoschBedding gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie