Rouwboeket.nl logo

Rouwboeket.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rouwboeket.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4269
Rouwboeket.nl logo
Website
rouwboeket.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Rouwboeket.nl

In een mensenleven gebeuren er onwaarschijnlijk veel dingen en worden ontzettend veel herinneringen gemaakt. Jammer genoeg is een deel van het leven ook de dood. Wanneer een geliefde of een kennis komt te overlijden is het de gewoonte om via een rouwboeket te laten weten hoe zeer het je aangrijpt. Ben je op zoek naar een webshop die een rouwboeket kan verzorgen? Dan ben je bij Rouwboeket.nl aan het juiste adres. Rouwboeket.nl levert doorheen heel Nederland rouwbloemen. Maar is Rouwboeket.nl wel de beste keuze? Om dat te bepalen kan je op deze pagina reviews en beoordelingen van hun klanten lezen. Zo zijn hun ervaringen ook jouw ervaringen.

Over Rouwboeket.nl

Rouwboeket.nl is dus een website die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met rouwbloemen en aanverwanten. Het team achter de webwinkel werkt samen met een ruim aantal bloemisten doorheen heel Nederland. Zo zijn er aparte secties voor grootsteden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Rouwboeket.nl heeft een ervaring van meer dan 25 jaar binnen de sector en kan dan ook absoluut je bijstaan met raad en daad. Zoek je advies over de gepaste rouwbloemen? Heb je vragen over de levering? Heb je gewoon nood aan een goede babbel over het assortiment en wat het betekent? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van Rouwboeket.nl. De website zelf is een onderdeel van het grotere concern Online Retail Services B.V. en biedt een gegarandeerde tijdige levering. Die levering kan zowel thuis, bij de kerk als bij het uitvaartcentrum gebeuren.

Waarom kiezen voor Rouwboeket.nl?

Rouwboeket.nl is een uitstekende keuze voor de aankoop van rouwbloemen om een paar redenen. Zo is het assortiment op de webshop zeer uitgebreid en zo is er ook heel wat ervaring aanwezig in het team. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: rouwbloemen, boeket, rouwkrans, biedermeier, rouwdruppel en nabestaanden. Ben je naar iets specifiek op zoek? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk op de website waar je per trefwoord kan zoeken. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kan je het boeket van jouw keuze op eender welk adres in Nederland laten bezorgen. Rouwboeket.nl laat het boeket dan maken door een bloemist uit de regio. Bestellingen voor 12 uur kunnen op die manier vaak nog dezelfde dag geleverd worden. De leverkosten bedragen 6,95 euro per boeket. Wil je een speciale levering? Neem dan even contact op met de klantendienst!

Is Rouwboeket.nl betrouwbaar?

Rouwboeket.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de sector en werkt bovendien samen met tal van lokale bloemisten. De website heeft dan ook een goede reputatie op het vlak van gegarandeerde levering en op het vlak van kwaliteit. Bovendien beschikt Rouwboeket.nl over een eigen klantendienst die je bij problemen kunt contacteren. Ook vind je op de website heel wat informatie terug zoals onder andere het adres van de hoofdzetel van Rouwboeket.nl. Ten slotte is het ook zo dat de verbinding met de website van Rouwboeket.nl een veilige is op basis van het gekende SSL-certificaat. Dat betekent dat je veilig kunt surfen en ook veilig kunt betalen. Betalen kan op de volgende manieren: iDeal, Mastercard, Billink en Visa. Kortom: er is geen reden om Rouwboeket.nl te wantrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten? Of heb je een speciaal verzoek voor Rouwboeket.nl? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van de website. Dat kan via het contactformulier op de website. Je kunt ook een mail sturen of tijdens de kantooruren even bellen. Rouwboeket.nl draagt service hoog in het vaandel en je kunt dan ook een antwoord verwachten binnen de paar uur op werkdagen. Is er iets fout gelopen met één van jouw bestellingen en heb je een klacht? Dan kan je deze best voorzien van alle relevante informatie doorsturen via het contactformulier of per mail. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord ten laatste twee weken later.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij ooit een rouwboeket of een ander bloemstuk bij Rouwboeket.nl? Dan ben jij de geknipte persoon om ons wat meer over deze onderneming te vertellen. Wat is jouw ervaring met deze website? Wat is de kwaliteit van de bloemen? Verliep de levering inderdaad vlot en zonder problemen? Had je keuze tussen een ruim aanbod aan rouwbloemen op de website? Zou je in de toekomst terug kiezen voor Rouwboeket.nl of net niet? Schrijf jouw beoordeling in de vorm van een review op deze pagina en help een ander!

Reviews over Rouwboeket.nl

Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
3 beoordelingen
9
Euroflorist logo
Euroflorist
48 beoordelingen
3,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Rouwboeket.nl

Rouwboeket.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rouwboeket.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rouwboeket.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rouwboeket.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van rouwboeket.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van rouwboeket.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Rouwboeket.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
3 beoordelingen
9
Euroflorist logo
Euroflorist
48 beoordelingen
3,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rouwboeket.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rouwboeket.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rouwboeket.nl actief?

Rouwboeket.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rouwboeket.nl reviews? Dan kun je naar de website van Rouwboeket.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie