Maxifleur Kunstplanten logo

Maxifleur Kunstplanten reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Maxifleur Kunstplanten reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1806
Maxifleur Kunstplanten logo
Website
maxifleur-kunstplanten.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Maxifleur Kunstplanten

Een mooie plant kan een kantoor of een huis toch net dat tikje sfeervoller maken. Jammer genoeg kruipt er ook veel werk in het onderhoud van planten. Wil je een mooie plant maar niet met de last van de verzorging zitten? Dan is een kunstplant van Maxifleur Kunstplanten misschien wel iets voor jou. Natuurlijk wil je dan eerst ook wel eens weten wat de ervaringen van mensen met Maxifleur Kunstplanten zijn. Hoe beoordelen anderen de kwaliteit van dit bedrijf en zijn producten? Op deze pagina vind je alvast heel wat reviews over Maxifleur Kunstplanten terug. Zo heb jij meteen een beter idee van dit bedrijf!

Over Maxifleur Kunstplanten

Maxifleur Kunstplanten is een webwinkel waar je een enorm aanbod aan kunstplanten en aanverwanten op de kop kunt tikken. Naast een webshop is het ook een showroom waar je zelf je even ervan kunt gaan vergewissen wat de kwaliteit van de producten is. Maxifleur Kunstplanten verkoopt aan particulieren en aan de zakelijke markt. De kernwaarden van het bedrijf zijn duurzaamheid, een goede prijs en een uitstekende service. Het spreekt immers voor zich dat bij kunstplanten het de bedoeling is dat ze even mee gaan. Het gepassioneerde team achter de website stelt dan ook alles in het werk om de planten zo natuurlijk mogelijk te laten ogen en zo duurzaam mogelijk te maken. Voor tips & tricks en advies kan je dan ook altijd bij de klantenservice van Maxifleur Kunstplanten terecht. Voor aanbiedingen en nieuwe producten? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Maxifleur Kunstplanten!

Waarom kiezen voor Maxifleur Kunstplanten?

Maxifleur Kunstplanten biedt dus een ruim assortiment aan kunstplanten en aanverwanten aan een schappelijke prijs aan. Zo vind je op de website de volgende categorieën terug: kunstplanten, kunstbomen, kunst hangplanten, kunstbloemen, plantenbakken en soorten. Vind je een bepaald product niet? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk bovenaan de website of even contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Heb je in het aanbod een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Maxifleur Kunstplanten veilig betalen dankzij ingenico op heel wat verschillende manieren. Maxifleur Kunstplanten aanvaardt iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact, Sofort, PayPal, GiroPay en ga zo maar door. De levering van jouw bestelling is gratis vanaf een bestelbedrag van 100 euro. De levertijd hangt af van product tot product maar wordt medegedeeld bij bestelling.

Is Maxifleur Kunstplanten betrouwbaar?

Maxifleur Kunstplanten is een bedrijf dat al enige jaren actief is binnen de sector en dus ook wel een reputatie heeft opgebouwd. Bovendien is er een eigen fysieke showroom en zijn er diverse social media accounts die je aan kunt schrijven bij problemen. Op de website vind je ook alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug zoals bijvoorbeeld het btw nummer, het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel. Die website is veilig verbonden en je kunt er ook veilig betalen dankzij ingenico. Bovendien vind je op de webwinkel duidelijke algemene voorwaarden terug net als een privacy policy. Ten slotte zijn er heel wat reviews van klanten van Maxifleur Kunstplanten op de website terug te vinden. Er is dus geen reden om Maxifleur Kunstplanten te wantrouwen.

Klantenservice en klachten

Op de website van Maxifleur Kunstplanten vind je een zeer uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen terug. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je natuurlijk contact opnemen met de klantendienst van Maxifleur Kunstplanten. Dat kan door fysieke naar de showroom te komen, door een mail te sturen, door telefonisch contact op te nemen, door het contactformulier op de website in te vullen of door op sociale media een berichtje te sturen. In de regel krijg je van de klantenservice van Maxifleur Kunstplanten binnen de werkdag een reactie terug. Is er iets misgelopen met jouw bestelling en heb je klacht? Dan ontvang je altijd een ontvangstbevestiging van jouw klacht en binnen de twee weken een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een kunstplant bij Maxifleur Kunstplanten? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal over dit bedrijf. Wat is bijvoorbeeld jouw ervaring met de kwaliteit van de producten? Hoe zou je de service beoordelen? Is het aanbod groot genoeg? Wat vind je van de website van Maxifleur Kunstplanten? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan bij Maxifleur Kunstplanten of toch een alternatief zoeken? Schrijf jouw review over Maxifleur Kunstplanten op deze pagina en help iedereen die meer informatie over het bedrijf zoekt!

Reviews over Maxifleur Kunstplanten
Gerelateerde bedrijven
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
DeBloemist logo
DeBloemist
6 beoordelingen
4,6
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Mooi spul

Heel mooie kunstplanten en bloemen . Heb voor de 2e keer iets besteld en snel geleverd gekregen. Heel mooi kunstplanten gekregen en goed verpakt en dat voor een redelijke prijs.

Geplaatst op: 19-07-2023
Laatst bewerkt op: 19-07-2023
Geschreven door: A.H M.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voor de 2de keer besteld

Ik heb nu voor de 2de keer iets besteld via deze site en het is wederom Top! Alles wordt altijd keurig verpakt en de producten zijn van goede kwaliteit. Ik had bloeiende planten gekocht en ze behouden goed hun originele kleur, Zelf buiten!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hannah B.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maxifleur Kunstplanten
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
DeBloemist logo
DeBloemist
6 beoordelingen
4,6
Compleetgroen.nl logo
Compleetgroen.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maxifleur Kunstplanten een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maxifleur Kunstplanten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maxifleur Kunstplanten actief?

Maxifleur Kunstplanten is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maxifleur Kunstplanten reviews? Dan kun je naar de website van Maxifleur Kunstplanten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie