MarleySpoon logo

MarleySpoon ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
MarleySpoon logo
MarleySpoon ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Defamiliebox logo Defamiliebox
0 beoordelingen
10
Versh logo Versh
0 beoordelingen
10
Dinnerly logo Dinnerly
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Marley Spoon

Ben jij benieuwd wat de beoordelingen zijn van Marley Spoon en welke reviews er geschreven worden door mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van Marley Spoon? Wij hebben de reviews voor je op een rij gezet. Hieronder lees je welke reviews er geschreven zijn en wat de ervaringen met Marley Spoon zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe betrouwbaar het bedrijf is en hoe (on)tevreden mensen zijn. Lees de reviews goed door, zodat je daarna kan beslissen of je ook gebruik wilt maken van Marley Spoon.

Over Marley Spoon

In 2014 is het Duitse bedrijf opgericht door Fabian Siegel en Till Neatby. Twee gepassioneerde ondernemers die de maaltijdboxen van Marley Spoon geïntroduceerd hebben. Waarom? Om huishoudens een handje te helpen. Helpen om beter te koken, maar ook een stukje stress uit handen nemen. Stress over wat er die week gegeten moet worden en wanneer de boodschappen gehaald moeten worden. Marley Spoon geeft je meer tijd voor leuke dingen, zoals koken. Ze zien het als hun missie om jou te verrassen met bijzondere recepten. De chefkoks hebben passie voor het vak, lopen over van de creativiteit en experimenteren graag. Daarnaast vindt Marley Spoon duurzaamheid belangrijk en dragen ze een steentje bij aan het milieu. De boxen zorgen namelijk voor minder voedselverspilling. Boxen die gevuld zijn met eerlijke en duurzame producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en verpakkingen die gerecycled kunnen worden. Vandaag de dag worden de boxen niet alleen in Duitsland geleverd, maar ook in onder andere Nederland, België, Zweden en Australië.

Waarom kiezen voor Marley Spoon

Met de maaltijdboxen maak je de lekkerste gerechten. Hierbij kun je zelf aangeven of je drie, vier of vijf gerechten per week wilt ontvangen en voor hoeveel personen je wilt koken. Op die manier ontvang je precies de juiste hoeveelheid aan ingrediënten. Nog een pluspunt, er wordt zoveel mogelijk geprobeerd verse, biologische en lokale ingrediënten te gebruiken. Saai qua recepten? Zeker niet, je kunt wekelijks zelfs uit minstens 30 verschillende recepten kiezen. Een kleine greep uit mogelijke gerechten: Een Thaise burger met zoete-chilimayo, vegan penne met paprika-cashewsaus en zalmpakketjes met kaas en mosterd. Lekkere en gezonde recepten die je niet zomaar zelf zou bedenken. Sterker nog, ze zijn ontwikkeld door chefs. Niet zo gek dus dat ze beloven dat iedereen zijn of haar bord helemaal leeg eet. Naast het feit dat Marley Spoon een milieubewust bedrijf is en het voedselverspilling tegengaat, zijn de boxen gewoon ook ontzettend handig. Je hoeft zelf niet meer na te denken wat je ’s avonds gaat eten en je hoeft daarnaast ook niet eens meer naar de supermarkt. Met de inhoud van de box maak je de maaltijd.

Is Marley Spoon betrouwbaar?

Op Trustpilot scoort Marley Spoon 3,2 van de 5 sterren en hier is ook te zien dat ongeveer 80% van de mensen Marley Spoon een gemiddelde, goed of zelfs uitstekende score geeft. Dit is op basis van bijna 900 reviews. Daarnaast vind je op de website onder andere een klantenservice, een helpcentrum, lees je meer over AVG en vind je er informatie over hoe Marley Spoon op een veilige manier omgaat met persoonsgegevens. Het bedrijf heeft naast een website ook een app, zowel in de App Store als via Google Play, en ook op Facebook, LinkedIn en Instagram is het bedrijf aanwezig. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein.

Klantenservice en klachten

Marley Spoon hoort graag van je, bijvoorbeeld wanneer je een vraag hebt over een bestelling of een recept. Je kunt telefonisch contact met ze opnemen, maar ze zijn ook te bereiken per mail of door middel van het invullen van een formulier op de website. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Wanneer je contact met ze opneemt per mail of formulier, komen ze zo spoedig mogelijk bij je terug met een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al gebruik gemaakt van Marley Spoon? Deel dan jouw ervaringen met de maaltijdboxen. Hiermee help je andere mensen. Reviews zijn ten slotte heel belangrijk en zeggen veel over het bedrijf.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over MarleySpoon

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over MarleySpoon

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Defamiliebox logo Defamiliebox
0 beoordelingen
10
Versh logo Versh
0 beoordelingen
10
Dinnerly logo Dinnerly
0 beoordelingen
10