MarleySpoon logo

MarleySpoon reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MarleySpoon reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
486
MarleySpoon logo
Website
marleyspoon.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Marley Spoon

Ben jij benieuwd wat de beoordelingen zijn van Marley Spoon en welke reviews er geschreven worden door mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van Marley Spoon? Wij hebben de reviews voor je op een rij gezet. Hieronder lees je welke reviews er geschreven zijn en wat de ervaringen met Marley Spoon zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe betrouwbaar het bedrijf is en hoe (on)tevreden mensen zijn. Lees de reviews goed door, zodat je daarna kan beslissen of je ook gebruik wilt maken van Marley Spoon.

Over Marley Spoon

In 2014 is het Duitse bedrijf opgericht door Fabian Siegel en Till Neatby. Twee gepassioneerde ondernemers die de maaltijdboxen van Marley Spoon geïntroduceerd hebben. Waarom? Om huishoudens een handje te helpen. Helpen om beter te koken, maar ook een stukje stress uit handen nemen. Stress over wat er die week gegeten moet worden en wanneer de boodschappen gehaald moeten worden. Marley Spoon geeft je meer tijd voor leuke dingen, zoals koken. Ze zien het als hun missie om jou te verrassen met bijzondere recepten. De chefkoks hebben passie voor het vak, lopen over van de creativiteit en experimenteren graag. Daarnaast vindt Marley Spoon duurzaamheid belangrijk en dragen ze een steentje bij aan het milieu. De boxen zorgen namelijk voor minder voedselverspilling. Boxen die gevuld zijn met eerlijke en duurzame producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en verpakkingen die gerecycled kunnen worden. Vandaag de dag worden de boxen niet alleen in Duitsland geleverd, maar ook in onder andere Nederland, België, Zweden en Australië.

Waarom kiezen voor Marley Spoon

Met de maaltijdboxen maak je de lekkerste gerechten. Hierbij kun je zelf aangeven of je drie, vier of vijf gerechten per week wilt ontvangen en voor hoeveel personen je wilt koken. Op die manier ontvang je precies de juiste hoeveelheid aan ingrediënten. Nog een pluspunt, er wordt zoveel mogelijk geprobeerd verse, biologische en lokale ingrediënten te gebruiken. Saai qua recepten? Zeker niet, je kunt wekelijks zelfs uit minstens 30 verschillende recepten kiezen. Een kleine greep uit mogelijke gerechten: Een Thaise burger met zoete-chilimayo, vegan penne met paprika-cashewsaus en zalmpakketjes met kaas en mosterd. Lekkere en gezonde recepten die je niet zomaar zelf zou bedenken. Sterker nog, ze zijn ontwikkeld door chefs. Niet zo gek dus dat ze beloven dat iedereen zijn of haar bord helemaal leeg eet. Naast het feit dat Marley Spoon een milieubewust bedrijf is en het voedselverspilling tegengaat, zijn de boxen gewoon ook ontzettend handig. Je hoeft zelf niet meer na te denken wat je ’s avonds gaat eten en je hoeft daarnaast ook niet eens meer naar de supermarkt. Met de inhoud van de box maak je de maaltijd.

Is Marley Spoon betrouwbaar?

Op Trustpilot scoort Marley Spoon 3,2 van de 5 sterren en hier is ook te zien dat ongeveer 80% van de mensen Marley Spoon een gemiddelde, goed of zelfs uitstekende score geeft. Dit is op basis van bijna 900 reviews. Daarnaast vind je op de website onder andere een klantenservice, een helpcentrum, lees je meer over AVG en vind je er informatie over hoe Marley Spoon op een veilige manier omgaat met persoonsgegevens. Het bedrijf heeft naast een website ook een app, zowel in de App Store als via Google Play, en ook op Facebook, LinkedIn en Instagram is het bedrijf aanwezig. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein.

Klantenservice en klachten

Marley Spoon hoort graag van je, bijvoorbeeld wanneer je een vraag hebt over een bestelling of een recept. Je kunt telefonisch contact met ze opnemen, maar ze zijn ook te bereiken per mail of door middel van het invullen van een formulier op de website. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Wanneer je contact met ze opneemt per mail of formulier, komen ze zo spoedig mogelijk bij je terug met een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al gebruik gemaakt van Marley Spoon? Deel dan jouw ervaringen met de maaltijdboxen. Hiermee help je andere mensen. Reviews zijn ten slotte heel belangrijk en zeggen veel over het bedrijf.

Reviews over MarleySpoon
Gerelateerde bedrijven
Candyonline logo
Candyonline
4 beoordelingen
9
Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met MarleySpoon

MarleySpoon is geverifieerd door ons expert team. De webshop MarleySpoon bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is MarleySpoon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via MarleySpoon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

MarleySpoon is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van marleyspoon.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Annuleren van betaalde bestelling omdat het systeem het gebruik van een kortingsvoucher als onjuist heeft aangemerkt. Zonder pardon wordt de bestelling achteraf geannuleerd. Maak daar dan melding van tijdens het bestelproces, maar niet achteraf nadat ik al heb betaald! Zelden zo'n klantonvriendelijke behandeling gehad. Jullie zien mij niet weer.

Geplaatst op: 09-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-11-2023
Geschreven door: PM

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch, een ster is nog teveel!

Proefbox besteld. Daarna abonnement stopgezet want met vakantie. Toch box ontvangen, direct na mail contact opgenomen, kon volgens hun niet meer gestopt worden. Daar maken ze nu mijn probleem van door aanmaningen te blijven sturen en te dreigen met een incassobureau. Oplichters!

Geplaatst op: 26-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters spookfactuur voor een niet bestelde box

4 boxen besteld, matige kwaliteit dus gestopt. Overgestapt naar Hello Fresh.
Toen begon de ellende 2x wil Marley Spoon web box leveren die ik niet had besteld dus heb ik de boxen niet aangenomen sturen ze een incassobureau op je af.
Malifide bedrijf, blijf daar weg!

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kwalitatief uitermate teleurstellend

Paar boxen geprobeerd kwaliteit teleurstellend. Dus opgezegd.

Na 2 weken wilde Marley Spoon spontaan uit zichelf een box leveren.

Wij hebben aangegeven geen klant meer te zijn, we zijn inmiddels klant bij HelloFresh.

MS zegt dat we MOETEN afnemen, dat hebben we niet gedaan.

Nu een brief van Call2Collect dat we €81 moeten betalen anders kantonrechter.

Oplichters zijn het en slechte verliezers, blijf daar aub weg bij Marley Spoon

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Lekkere recepten

We bestellen hier eens in de zoveel tijd als ik geen inspiratie meer heb om iets te koken en het is altijd een groot succes. Super blij met het concept en de uitvoering van de webshop!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linde K.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MarleySpoon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Candyonline logo
Candyonline
4 beoordelingen
9
Borrel Experience logo
Borrel Experience
2 beoordelingen
9
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MarleySpoon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over MarleySpoon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MarleySpoon actief?

MarleySpoon is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen , eten bestellen en levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MarleySpoon reviews? Dan kun je naar de website van MarleySpoon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie