Lidl logo

Lidl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lidl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1785
Lidl logo
Website
lidl.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lidl

Wil je graag online een aankoop doen bij Lidl, maar wil je eerst graag wat meer informatie over de Lidl online en weten of je met een gerust hart een online bestelling kunt plaatsen? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk handige informatie over de onderneming en vele objectieve klanten reviews. Door het lezen van de informatie en reviews kun je vervolgens zelf een goed beeld krijgen om een goede beslissing te maken om wel of niet bij Lidl te kopen.

Over Lidl

De Lidl is een Duitse supermarktketen, met vestigingen over maar liefst 23 Europese landen. In Nederland heeft Lidl ruim 420 winkels, waarmee de supermarkt één van de grootste supermarkten in Nederland is. De onderneming is al sinds 1973 actief met het aanbieden van levensmiddelen en draait dus al heel wat jaren mee. Lidl biedt haar producten tegenwoordig ook online aan via haar webwinkel lidl-shop.nl. Hier vind je de producten die je ook aantreft in de fysieke winkels. De supermarkt heeft naast voeding en verzorgingsproducten vaak ook een wisselend assortiment aan afwisselende non-food producten. Ook vind je tal van handige en lekkere recepten op de webwinkel van Lidl.

Waarom kiezen voor Lidl?

Een bezoek aan de webwinkel van Lidl is zeker de moeite waard. Lidl heeft een zeer groot assortiment aan verschillende producten. Het merk staat bekend om haar lage prijzen en goede kwaliteit producten. Lidl heeft dan ook diverse prijzen gewonnen op dat gebied. Het merk biedt daarnaast een uitstekende service. Via de webwinkel kun je eenvoudig jouw boodschappen bestellen en thuis laten leveren. Hierdoor wordt boodschappen doen een fluitje van een cent. Je kunt verschillende betaalmogelijkheden kiezen en producten terugsturen indien deze niet naar wens zijn.

Is Lidl betrouwbaar?

De webshop van Lidl is zeker betrouwbaar. De webwinkel is de officiële webwinkel van de supermarktketen. De winkel heeft tal van fysieke winkels, een zeer hoge naamsbekendheid en vele reeds tevreden klanten. Daarnaast heeft de Lidl zeer gunstige algemene voorwaarden, zoals goede privacy- en veiligheidsmaatregelen, garantie en reparatie mogelijkheden en vele andere goede service voorwaarden.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Lidl is zeer toegankelijk. Je kunt de klantenservice eenvoudig telefonisch bereiken voor klachten, vragen en opmerkingen. Ook vind je op de website een handig overzicht met de meest gestelde vragen en biedt de onderneming zeer uitgebreide informatie over haar serviceverlening. Over het algemeen word je snel geholpen door Lidl en worden je vragen en klachten in acht genomen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een reeds bestaande klant van Lidl en wil je andere mensen graag helpen met het maken van een weloverwogen beslissing om klant te worden bij Lidl? Schrijf dan een review en laat andere weten hoe jij over de kwaliteit en prijs van de producten van Lidl denkt, wat je van de service vind en of je het bedrijf wel of niet zou aanbevelen aan andere consumenten.

Reviews over Lidl

Gerelateerde bedrijven

Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
6,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Lidl

Het bedrijf Lidl is geverifieerd door ons. De webshop lidl.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lidl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lidl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van lidl.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van lidl.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bedrieglijke solden

Ik kocht een broodbakmachine €89,99.
Nu blijkt dat het geleverde toestel niet overeenkomt met de folder, maar wel met het toestel van €49,99 dat binnenkort beschikbaar zou zijn. Een in gebrekkig Nederlands sprekende onvriendelijke persoon van hun klantendienst staat mij tewoord en wijst mijn klacht af en zegt dat alles is zoals ik besteld heb, terwijl dat absolut niet is.

Geplaatst op: 21-01-2023
Laatst bewerkt op: 21-01-2023
Geschreven door: Antoon O.

6 / 10
4/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service slechte bezorging en veelste lang wachten.

Vandaag besteld morgen in huis. Helaas verkeerd gesorteerd dus in het verkeerde busje. Dus nu moet het eerst terug naar sorteercentrum en opnieuw ingevoerd worden. Dit duurt 5 dagen! Helaas al met al gewoon in de winkel kopen dan heb je het zelf in de hand.

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Teresa T.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een slechte retour service. Dieven van je geld

Wacht al 2 maanden op retour geld voor een teruggestuurd product. DHL bewijs opgestuurd.
Medewerkers kunnen geen info geven
Bij wie moet je dan wezen?
Wat een slechte service en diefstal van 133 euro
Ik denk dat ik aangifte ga doen

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: A.M A.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice zonder service

IJsblokjesmachine gekocht.
Op 19 mei melding gedaan dat hij bij eerste gebruik niet werkt. kapot is. Nooit gewerkt heeft.
19.05: We sturen uw melding naar de servicepartner
30.05: Nog niets gehoord. Lidl stuurt een reminder.
07.06: Nog niets gehoord. Lidl kwaliteitsteam wordt geïnformeerd.
10.06: Nog niets gehoord. Lidl maakt er melding van.

Samengevat? Drie weken na de klacht heeft er nog NIEMAND contact opgenomen. Nog even en de zomer is voorbij.

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Frank W.

7 / 10
4/5 1/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Onvriendelijk onfatsoenlijk personeel

Prachtig winkel,
mijn vrouw had bij de kassa rood licht van dat de kassa sluit, echter had zij dit niet gezien. de man van de kassa zei zonder dit even uit te leggen hoe dit werkt. boos dat zie je toch.
Tevens bij de kassa zat het meisje zonder te ons te begroeten .met de rug naar me toe mij te helpen, zat ze de Sjef te commanderen wier er waarnemer pausen moest krijgen. nogmaals ik vond het personeel ook in de winkel erg onbeleefd.

Geplaatst op: 09-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tienis L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lidl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lidl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Lidl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lidl actief?

Lidl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lidl reviews? Dan kun je naar de website van Lidl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie