Gezinnig logo

Gezinnig reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gezinnig reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1267
Gezinnig logo
Website
gezinnig.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gezinnig

Het gezinsleven is voor veel mensen een echte droom. Het is echter vaak ook een leven dat zo zijn eigen uitdagingen heeft. Alles gepland krijgen, altijd het contact goed bewaren tussen ouder en kind. Het is niet altijd even gemakkelijk. Om dat toch iets vlotter te laten verlopen kan je eens een kijkje nemen bij Gezinnig. Maar wat is Gezinnig? Lukt het hen om het gezinsleven simpeler te maken? Zijn de ervaringen van moeders en vaders positief? Kortom: hoe beoordelen mensen Gezinnig? Je leest het op deze pagina in de reviews over deze onderneming.

Over Gezinnig

Gezinnig is een webshop die zich specialiseert in hulpmiddelen en producten voor ouders om het leven net iets aangenamer te maken. De naam is een samentrekking van de woorden gezin en zinnig en dan heb je meteen ook de kernwaarden van het bedrijf. De doelgroep van Gezinnig zijn ouders die kinderen hebben tussen de drie en de twaalf jaar. De onderneming werd in 2008 opgericht door Rianne van Essen die vanuit een communicatieachtergrond besloot aan de slag te gaan met de uitdagingen van het ouderschap. Je vindt op de website een breed gamma aan communicatie- en planningtools die het gezinsleven ordelijk, vlot en plezierig laten verlopen. Ontvang je graag elke maand nieuwtjes, aanbiedingen en tips? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Gezinnig. Heb je gewoon advies nodig of een vraag? Dan kan je je wenden tot sociale media of tot de klantendienst!

Waarom kiezen voor Gezinnig?

Op de website van Gezinnig vind je tips & tools terug om als ouder het contact met de kinderen optimaal te bewaren. Daarnaast vind je ook reeks producten op de webwinkel verdeeld in de volgende categorieën: cadeaubonnen, boeken, planners, kaarten en spellen. Een belangrijk product uit het gamma zijn de zogenaamde kletsboeken die het gesprek tussen ouder en kind een nieuwe en een leuke wending geven. Om op zoek te gaan naar specifieke producten uit het assortiment kan je altijd gebruik maken van de zoekbalk op de website. Weet je wat je wilt hebben? Dan geniet je bij Gezinnig van gratis levering vanaf 50 euro binnen Nederland en vanaf 100 euro in België en Duitsland. Heb je besteld voor 22 uur? Dan kan je jouw pakketje al de volgende werkdag in huis verwachten. Ook goed om te weten is dat je bij Gezinnig 14 dagen de tijd krijgt om zonder opgave van reden retour te sturen.

Is Gezinnig betrouwbaar?

Gezinnig is een webshop die al sinds 2008 in een bepaalde vorm online is terug te vinden. Dat is al een behoorlijke broek geschiedenis zonder problemen. Bovendien vind je op de homepage van het bedrijf al informatie terug zoals het telefoonnummer, een contactadres en het nummer van de Kamer van Koophandel. Ook is Gezinnig zeer aanwezig op sociale media. Betalen doe je op de website op een veilige manier. De verbinding met de website verloopt immers via het zogenaamde SSL-protocol. Je kunt dus veilig betalen op de volgende manieren: via iDeal, met PayPal, met de kredietkaart, met bancontact, per overschrijving of met een gift card. Ten slotte beschikt Gezinnig ook over een eigen klantenservice die je bij problemen kunt contacteren.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen bij één van de producten op de website? Zit je met de handen in het haar en ben je op zoek naar advies? Of misschien is er gewoon een probleem? In aln deze gevallen kan je best contact opnemen met de klantenservice van Gezinnig. Dat kan per mail, via briefwisseling of door telefonisch contact op te nemen. In normale omstandigheden krijg je binnen één of ten laatste na enkele werkdagen een antwoord terug. Ook klachten geef je best door aan de klantenservice per mail. Bij klachten krijg je binnen enkele dagen en ten laatste 14 dagen later een antwoord terug. Dien je jouw klacht liever niet bij Gezinnig in? Dan kan je dit ook doen via het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de kletsboeken of planners van Gezinnig? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen met en beoordeling van Gezinnig. Zijn de producten gemakkelijk in gebruik? Was de levertijd zoals aangegeven? Heb je eventueel contact gehad met de klantenservice? Is Gezinnig een bedrijf waar je in de toekomst opnieuw mee in zee zou gaan? Raad je het aan andere moeders en vaders aan? Laat het weten in een review op deze pagina en help een ander!

Reviews over Gezinnig
Gerelateerde bedrijven
TopGear logo
TopGear
1 beoordeling
9,5
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Gezinnig
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopGear logo
TopGear
1 beoordeling
9,5
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gezinnig een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Gezinnig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gezinnig actief?

Gezinnig is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines , cadeaus en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gezinnig reviews? Dan kun je naar de website van Gezinnig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie