Gezinnig logo

Gezinnig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gezinnig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Gezinnig

Ons team van experts heeft Gezinnig geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Gezinnig bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Gezinnig is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Gezinnig is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van gezinnig.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gezinnig.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gezinnig


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Kampeerwereld logo
Kampeerwereld
2 beoordelingen
9
Vijverleven logo
Vijverleven
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gezinnig een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gezinnig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gezinnig actief?

Gezinnig is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines , cadeaus en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gezinnig reviews? Dan kun je naar de website van Gezinnig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie