Leesmap.nl logo

Leesmap.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Leesmap.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1781
Leesmap.nl logo
Website
leesmap.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Leesmap.nl

We mogen graag een tijdschrift lezen en ondanks de opkomst van internet is het aanbod van verschillende titels nog erg groot. Een handige manier om veel verschillende tijdschriften te lezen is via Leesmap.nl. Kies hier je abonnement en geniet wekelijks van verschillende tijdschriften. Wil je graag weten wat Leesmap.nl voor jou kan betekenen, dan vindt je hier reviews van andere gebruikers van de leesmap. Dit geeft je een goed beeld wat Leesmap.nl te bieden heeft waardoor je mogelijk ook via hun een leesmap gaat bestellen.

Over Leesmap.nl

De leesmap is al meer dan 50 jaar bekend in Nederland. Leesmap.nl is een website van de gezamenlijke Nederlandse leesmappen. Klanten kunnen zich hier abonneren op een van de verschillende varianten van de leesmap, waarbij het aanbod per postcode kan verschillen. Klanten zien na het invullen van hun gegevens direct de inhoud en de bijbehorende prijs. Het is in heel Nederland mogelijk om de leesmap te ontvangen en tijdens een vakantie kan het abonnement tijdelijk worden gestopt.

Waarom kiezen voor Leesmap.nl

Als jij of je gezinsleden graag tijdschriften lezen dan loopt dit al snel in de kosten. Een leesmap kan de oplossing zijn omdat je voor een vaste, lagere prijs 14 weekbladen en 4 maandbladen in huis krijgt. De abonnementen beginnen met geheel nieuwe exemplaren en lopen door tot een map met tijdschriften van 10 weken oud. Er is ook een map die je mag houden. De tijdschriften in deze map zijn 13 weken oud. Er is keuze uit een goedkopere compacte map met 7 tijdschriften en wekelijks 1 wisselend maandblad. Kies je voor een abonnement dan ontvang je, afhankelijk van duur van het abonnement en passend cadeau. Er is ook een abonnement zonder cadeau die wekelijks opzegbaar is

Is Leesmap.nl betrouwbaar?

Leesmap.nl kan heel Nederland aan huis worden bezorgd. Met een abonneebestand van meer dan 50.000 adressen is de leesmap.nl de grootste leesmap van Nederland. Het bedrijf staat in Arkel en beschikt over een klantenservice.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Leesmap.nl is telefonisch bereikbaar. De klant kan ook gebruik maken van het online contactformulier of schriftelijk reageren via een postbusnummer. Op de website is een FAQ aanwezig. Omdat het bedrijf verschillende aanbieders samenbrengt moet een eventuele opzegging wel aan de vestiging die de leesmap aan huis brengt worden doorgegeven. Het adres van de leverancier is te vinden op de omslag van een van de tijdschriften. Klachten kunnen telefonisch tijdens kantooruren worden doorgegeven.

Wil jij ook beoordelen?>

Met een leesmap haal je veel en wisselende tijdschriften in huis. Heb jij ervaring met een leesmap via Leesmap.nl dan kan je hier je ervaringen met het bedrijf opschrijven. Help andere belangstellenden om de juiste keuze te maken als ze interesse tonen in een leesmap.

Profiteer nu mee van het succes van leesmap.nl en ontvang een leuke vergoeding per verkochte leesmap. Plaats het bannermateriaal snel op uw site. Leesmap.nl biedt de leesmap aan in heel Nederland. Met meer dan 50.000 abonnees is leesmap.nl de grootste leesmap organisatie van Nederland. Leesmap.nl biedt jaarabonnementen aan met leuke premiums, zoals Tablet PC, Karcher artikelen, Cadeaukaart Blokker, Senseo UP. Reviews over Leesmap.nl

Gerelateerde bedrijven

Libelle Shop logo
Libelle Shop
2 beoordelingen
9
Flow Shop logo
Flow Shop
2 beoordelingen
10
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Leesmap.nl

Leesmap.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Leesmap.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Leesmap.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Leesmap.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Leesmap.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van leesmap.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Leesmap.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Leesmap.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Libelle Shop logo
Libelle Shop
2 beoordelingen
9
Flow Shop logo
Flow Shop
2 beoordelingen
10
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leesmap.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Leesmap.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leesmap.nl actief?

Leesmap.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leesmap.nl reviews? Dan kun je naar de website van Leesmap.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie