Harper's Bazaar logo

Harper's Bazaar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Harper's Bazaar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1711
Harper's Bazaar logo
Website
abonnement.harpersbazaar.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Harper’s Bazaar

Ben je benieuwd naar ervaringen met Harper’s Bazaar? De uitgeverij van het magazine pronkt aan de top van hoogstaande, luxueuze magazines. Vooraleer je een abonnement neemt, is het belangrijk je grondig in te lezen over het bedrijf en haar betrouwbaarheid. Een geïnformeerde aankoop is er meer dan twee waard.

Over Harper’s Bazaar

Harper’s Bazaar werd opgericht door Mary Louise Booth en is Amerikaans van oorsprong. Een eerste uitgave werd gepubliceerd sedert 1867. In eerste instantie ging het om een wekelijkse editie — later werd het een maandelijkse uitgave. Het bedrijf Hearst werkt als overkoepelende uitgeverij. Waar Hearst instaat voor het beheer binnen de Verenigde Staten, doet The National Magazine Company dit in het Verenigd Koninkrijk. Het doelpubliek kan variëren, maar spitst zich voornamelijk toe op de vrouwelijke midden- en bovenklasse. Van mode, schoonheid, levensstijl en cultuur tot carrière en persoonlijke ontwikkeling — Harper’s Bazaar combineert het beste van alle werelden. Wil je het beste uit je leven halen? Harper’s Bazaar weerspiegelt je verlangens en moedigt ze aan.

Waarom kiezen voor Harper’s Bazaar

Harper’s Bazaar biedt een ruime waaier aan abonnementen. Naargelang je optie geniet je van aantrekkelijke kortingen en extra’s, waaronder verzorgingssets en accessoires. Bij aanvang van je abonnement krijg je toegang tot zowel de digitale als papieren versie van het magazine. Kiezen voor een losse editie kan ook — hierbij geniet je van het aanbod zonder je te binden. Ben je op zoek naar diepgaande, blijvende inspiratie? Neem een kijkje bij cursussen - deze zijn gericht op zowel persoonlijke als professionele groei. Onderneem je, ben je creatief ingesteld en geïnteresseerd in het uitbreiden van je netwerk? Word lid van Harper’s Bazaar Business Club. Hierbij krijg je een jaar lang toegang tot maar liefst vijf exclusieve, online lezingen. Ook een lidmaatschap bij een besloten LinkedIn-groep, een nieuwsbrief, twee e-courses en kortingen op Harper’s Bazaar evenementen behoren tot het pakket.

Is Harper’s Bazaar betrouwbaar?

Een abonnement bij Harper’s Bazaar biedt vele voordelen. Zoals eerder vermeld werd, krijg je na je start onmiddellijke toegang tot het aanbod. Daarbovenop blijft iedere editie maar liefst drie maanden beschikbaar. Ga je na afloop van je eerste abonnementsperiode een verlenging aan? Maak aanspraak op een korting van wel 50%. Het magazine wordt thuisbezorgd en dit alvorens het in de rekken ligt. Bezorging is volledig gratis en gebeurt op tijdige wijze. De tevredenheid van huidige abonnees liegt er niet om — Harper’s Bazaar wordt hoog aangeschreven door talrijke lezers.

Klantenservice en klachten

Harper’s Bazaar staat paraat en helpt je verder met je vragen, bemerkingen of klachten. Verken je graag meer abonnementsopties? Wens je op te zeggen? Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met het bedrijf? Je bereikt het team via mail of telefonie. Via Instagram en Facebook blijf je voortdurend op de hoogte.

Wil jij ook beoordelen?

We vertelden je meer over Harper’s Bazaar, de betrouwbaarheid en wat het assortiment je kan bijbrengen. Na het doornemen van beoordelingen kan je het nu zelf gaan ontdekken. Werd je abonnee en ben je enthousiast? Nam je contact op met de klantenservicee en ben je tevreden over de afhandeling van je vraag? Pen gerust een eigen ervaring neer. Hiermee help je anderen die straks voor dezelfde afweging staan.

Reviews over Harper's Bazaar

Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Kwebbels Kinderboeken logo
Kwebbels Kinderboeken
2 beoordelingen
6
Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Harper's Bazaar

Harper's Bazaar is geverifieerd door ons expert team. De webshop Harper's Bazaar bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Harper's Bazaar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Harper's Bazaar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Harper's Bazaar is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van abonnement.harpersbazaar.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Harper's Bazaar.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede producten

Ik heb vorige week een beautybox van ze gekregen en de producten zijn zo high-end. Een van de betere boxen en dit is een van mijn favorieten! Ik wou alleen dat ze maandelijkse abonnementen deden.

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johannes D.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Harper's Bazaar


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Kwebbels Kinderboeken logo
Kwebbels Kinderboeken
2 beoordelingen
6
Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Harper's Bazaar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Harper's Bazaar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Harper's Bazaar actief?

Harper's Bazaar is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Harper's Bazaar reviews? Dan kun je naar de website van Harper's Bazaar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie