Luisterrijk logo

Luisterrijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Luisterrijk reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1793
Luisterrijk logo
Website
luisterrijk.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Luisterrijk

Een boek verslinden — het kan op eindeloze manieren. Bij Luisterrijk ontdek je een brede waaier aan luisterboeken, onmiddellijk beschikbaar na aankoop. Vooraleer je bij Luisterrijk winkelt, verken je best meer over de betrouwbaarheid, kwaliteiten en missie van het bedrijf. Op deze manier maak je een onderscheid tussen Luisterrijk en een concurrent binnen dezelfde branche.

Over Luisterrijk

Omstreeks 2006 werd Luisterrijk de voornaamste leverancier in luisterboeken. Xedia lanceerde deze onafhankelijke webwinkel, waar je boeken in MP3-formaat ontdekt. De keten werkt nauw samen met gerenommeerde uitgeverijen die zich zowel op nationaal als internationaal niveau bevinden. Deze uitgeverijen verspreiden zich doorheen Nederland, Vlaanderen (België), Engeland, Duitsland, Denemarken en Zuid-Afrika. Het team werkt vanuit jarenlange expertise samen aan een kwalitatief assortiment. Alexander Van Meerten staat in voor softwareontwikkeling, Dirkjan Van Ittersum leidt het PR-gebeuren en Huub Van De Pol werkt aan het onderhouden van uitgeverscontacten, evenals business development. Daarnaast gaat Luisterrijk regelmatig samenwerkingen aan met kenmerkende spelers binnen de wereld van media, cultuur en technologie.

Waarom kiezen voor Luisterrijk

Luisterrijk brengt een uitgebreid aanbod op de markt — luisterboeken voor jong én oud. Werkelijk iedereen vindt er zijn of haar gading terug. De luisterboeken zijn steeds voordeliger dan een CD-ROM. Spreekt het assortiment je niet meteen aan? Niet gevreesd, de webwinkel wordt regelmatig verrijkt met nieuwe titels. Na aankoop van je luisterboek ontvang je een link waarmee je het bestand kan downloaden. Vervolgens droom je weg bij het verhaal en dit zowel via smartphone, tablet als desktop. De titels vind je in verschillende talen terug — denk hierbij aan Nederlands(e) (dialecten), Engels, Frans en Duits. Ben je benieuwd naar de categorieën? Je krijgt toegang tot een variëteit aan mogelijkheden — van literatuur, non-fictie, poëzie en kinderboeken tot taalkunde, geschiedenis, wetenschap en vrije tijd.

Is Luisterrijk betrouwbaar?

Luisterrijk blijft haar kwaliteiten bewijzen. Door de jaren heen won het bedrijf verschillende prijzen, waarvan Shopping Award (2021) de meest recente was. Het team gaat innoverend te werk — dankzij Social DRM worden je luisterboeken beveiligd. Luisterrijk werkt bovendien samen met affiliates zoals TradeTracker en Adtraction. Certificaten overhandigd door Thuiswinkel.org en KBb (Koninklijke Boekverkopersbond) bevestigen de betrouwbaarheid evenzeer. Je betalingen verlopen vlot en veilig met Multisafepay.

Klantenservice en klachten

De klantenservice bij Luisterrijk helpt je verder met al je vragen, opmerkingen of klachten. Surf naar Luisterrijk’s website, waar je alvast meer informatie krijgt omtrent bestellingen en betalingen. Wens je de klantenservice op gerichte wijze aan te spreken? Dit kan via mail, telefonie of briefpost. Het team staat je met raad en daad te woord.

Wil jij ook beoordelen?

We vertelden je vandaag meer over Luisterrijk en in welke mate je het bedrijf kan vertrouwen. Ervaringen van zij die er eerder tot aankoop overgingen hielpen je verder een duidelijk beeld te vormen. Genoot je intussen van een (eerste) luisterboek? Deel je graag meer over je contact met de klantenservice? Schrijf een eigen recensie neer. Het helpt anderen op hun beurt verder.

Reviews over Luisterrijk

Gerelateerde bedrijven

TVFilm logo
TVFilm
2 beoordelingen
9
eBook.nl logo
eBook.nl
3 beoordelingen
9,3
Gardeners World logo
Gardeners World
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Luisterrijk

Het bedrijf Luisterrijk is geverifieerd door ons. De webshop luisterrijk.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Luisterrijk is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Luisterrijk maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Luisterrijk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van luisterrijk.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Luisterrijk.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ruime keuze

Ruime keuze in luisteboeken waarin iedereen wel een goed luisterboek kan kiezen. Elke dag komen er weer nieuwe bij dus alle nieuwe releases zijn er altijd te vinden. De klantenservice is super en reageerd snel en vriendelijk op al je vragen.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tara B.

8 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Luisterrijk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TVFilm logo
TVFilm
2 beoordelingen
9
eBook.nl logo
eBook.nl
3 beoordelingen
9,3
Gardeners World logo
Gardeners World
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Luisterrijk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Luisterrijk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Luisterrijk actief?

Luisterrijk is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Luisterrijk reviews? Dan kun je naar de website van Luisterrijk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie