FrieschDagblad logo

FrieschDagblad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FrieschDagblad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4808
FrieschDagblad logo
Website
abonneer.frieschdagblad.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad is een krant die zich richt op nieuws uit de Provincie Friesland en verslag doet van de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen uit Nederland en de rest van de wereld. Ben jij geïnteresseerd in het Friesch Dagblad en wil je graag vooraf de mening van anderen over deze krant lezen? Hier lees je reviews over het Friesch Dagblad door lezers van de krant. Bekijk hun meningen en ervaringen en gebruik dit bij jouw beslissing of je de krant ook gaat lezen.

Over Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad bestaat sinds 1903 en was tot 2013 de enige zelfstandige regionale krant. Na een overname door de NDC-mediagroep is het een ochtendkrant geworden. Van oorsprong heeft het Friesch Dagblad een regionale functie met een protestants-christelijke inslag, wat zich vertaald in het geven van nauwkeurige en volledige informeren over het Friese publieke leven en het analyseren van belangrijke gebeurtenissen in de provincie. Hiermee maken ze het nieuws herkenbaar en brengen het dicht bij hun lezers. De krant is op de hoogte van de nieuwsbehoefte van hun lezers en is bekend hoe ze verhalen willen lezen. De lezers, gebruikers en adverteerders staan centraal. De krant speelt in op hun behoeften en bouwt aan een duurzame relatie. Als lerende en wendbare organisatie met professionele journalisten doen ze wat ze beloven en werken constant aan het verbeteren van de kwaliteit. Medewerkers dagen elkaar positief uit, hebben plezier in hun werk, moedigen elkaar aan en nemen de tijd om zich te verdiepen en te ontwikkelen, om zo hun kennis te verbreden.

Waarom kiezen voor Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad bestaat al meer dan 120 jaar en is diep verankerd in de Friese samenleving. Als oorspronkelijk Christelijke krant spreken ze tegenwoordig een brede groep lezers aan. De krant wordt in vier abonnementsvormen aangeboden. Het 'premium' abonnement geeft toegang tot de app en alle onlineartikelen op frieschdagblad.nl en de ochtendnieuwsbrief. Bij het 'digitaal' abonnement krijg je behalve voorgaande ook de gehele krant digitaal online te zien. 'Weekend en digitaal' geeft als extra de dikke zaterdag weekendkrant in de bus en met 'compleet' krijg je van maandag tot en met zaterdag alle kranten in de brievenbus en kun je de krant altijd digitaal lezen.

Is Friesch Dagblad betrouwbaar?

Het Friesch Dagblad heeft, onder andere door hun lange bestaan en nabijheid van de Friese samenleving, een betrouwbare reputatie. Hun abonneebestand ligt rond de 10.000 huishoudens. De redeactie werkt vanuit Leeuwarden en de journalisten zijn aangesloten bij hun beroepsvereniging, de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Klantenservice en klachten

Via de website kunnen klanten online bezorgklachten doorgeven, de bezorging tijdens een vakantie onderbreken, verhuizingen doorgeven en hun abonnement wijzigen. Bij klachten kan de klant eerst contact opnemen met de klantenservice. Op werkdagen en zaterdagen is het klantencontact centrum telefonisch of via de mail bereikbaar. Gaat de klacht over de inhoud van artikelen en komen de krant en klant er niet samen uit, kan de klant zich richten tot de Raad voor de Journalistiek. De raad dient als onafhankelijke instantie met als oogpunt de zelfregulering voor de media.

Wil jij ook beoordelen?

Het Friesch Dagblad is een traditionele krant voor de Friese bevolking. Gedurende ruim 120 jaar bedienen ze abonnees met nieuws uit de eigen regio en het belangrijkste nationale en internationale nieuws. Ben jij klant of klant geweest van het Friesch Dagblad dan is jouw mening belangrijk. Plaats hier een review over de krant. Wat zijn de positieve en eventueel negatieve punten, waardoor nieuw geïnteresseerde lezers een goed beeld krijgen ober de inhoud van het Friesch Dagblad. Hierdoor kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen of ze zich abonneren voor een van de abonnementsvormen van de krant. Reviews over FrieschDagblad

Gerelateerde bedrijven

Tina logo
Tina
2 beoordelingen
8,5
Donald Duck logo
Donald Duck
2 beoordelingen
9,5
Leukstetickets.nl logo
Leukstetickets.nl
6 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over FrieschDagblad

Het bedrijf FrieschDagblad is geverifieerd door ons. De webshop abonneer.frieschdagblad.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. FrieschDagblad is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FrieschDagblad maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

FrieschDagblad is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van abonneer.frieschdagblad.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van FrieschDagblad.

Geplaatst op: 20-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FrieschDagblad


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tina logo
Tina
2 beoordelingen
8,5
Donald Duck logo
Donald Duck
2 beoordelingen
9,5
Leukstetickets.nl logo
Leukstetickets.nl
6 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FrieschDagblad een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FrieschDagblad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FrieschDagblad actief?

FrieschDagblad is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FrieschDagblad reviews? Dan kun je naar de website van FrieschDagblad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie