Elle logo

Elle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Elle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Elle logo
Website
elle.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Elle

Lekker wegkruipen met je lijfblad in je bed, op de bank, of gewoon met een kop thee aan de keukentafel. Lijkt je dat heerlijk? Of ga je toch liever voor een online magazine, die je op je tablet kunt bekijken en waarbij je echt de meest actuele dingen voorgeschoteld krijgt? Bij beide opties kom je uit op Elle, als je op zoek bent naar een fijn vrouwenblad. Een blad die je meeneemt door de modewereld, lifestyle en nog veel meer. Maar je wilt misschien wel eerst even weten of een abonnement op Elle wel voor je werkt? Dan kan je hier terecht voor de ervaringen van anderen. Lees hun beoordelingen en bepaal aan de hand daarvan of je wel of niet een Elle-lezeres wordt. Ben jij zelf fan van Elle (of juist niet?): wij worden blij als jij ook jouw recensie hier wilt opschrijven! Lees meer over Elle en wat anderen ervan vinden!

Over Elle

Elle is zowel een geprint magazine als een online magazine. Online vind je bij Elle.nl van alles over lifestyle, mode, horoscopen, gezondheid, geld, beauty en decoratie. En eigenlijk nog veel meer. En je kunt via Elle shoppen! Op een bijzondere manier wel te verstaan. Het smart shoppen bijvoorbeeld!

Waarom kiezen voor Elle

Elle vertelt je alles wat je als vrouw fijn vindt om te weten. Over mooie dingen in huis, over persoonlijke zaken als lifestyle. Over beauty, entertainment, geld, opinie. En mode niet te vergeten. Maar wat dacht je van het smartshoppen? In de weken voor de Smart Shopping Saturday lees je al van alles over persoonlijke stijlen. Zo kan jij kijken welke stijl bij je past en op deze zaterdag kan je dan ‘smart shoppen’. Dat betekent dat je via je persoonlijke stijl bij bekende merken precies die items kunt kopen die bij je passen! Handig toch?! De items die je bij Elle ziet, in de artikelen, kan je prima direct kopen door gebruik te maken van de links. In de shop van Elle zelf kan je het echte magazine kopen. Ook de edities die onder de naam Elle Decoration uitgegeven worden.

Is Elle betrouwbaar?

Elle is al dertig jaar hét vrouwenblad en inmiddels dus ook allang online. Betrouwbaarheid is dus zeker wel weggelegd voor dit blad. Het loodst je mee door fashionland, maar dat niet alleen. Een blad om even lekker mee weg te kruipen op de bank, of gewoon op je tablet op een terrasje… Online kan je dagelijks de nieuwste berichten volgen. Dit kan over mode gaan, over cultuur of bijvoorbeeld over carrière, astrologie of wat dacht je van politiek?

Klantenservice en klachten

Elle wordt uitgegeven door Hearst Netherlands. Vragen over het abonnement kan van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Dit kan telefonisch. Maar mailen kan uiteraard altijd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Elle? Zou jij dan ook jouw beoordeling hierachter willen laten? Zou je anderen aanraden om zich te abonneren op Elle? Wat vind je er goed aan en wat niet? Waarom zou je een abonnement nemen (wat is de meerwaarde ervan ten opzichte van online lezen)? En hoe zit het met de bezorging, komt het blad op tijd bij je thuis? Maar uiteraard kan je ook de artikelen op zich wel of niet waarderen. Is het bijvoorbeeld een blad wat goede stukken schrijft, die zeker actueel zijn en kloppen? Of vind je juist van niet? Alles wat met Elle te maken heeft kan je verwerken in je review.

Reviews over Elle

Gerelateerde bedrijven

Fiets.nl logo
Fiets.nl
2 beoordelingen
10
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Quest.nl logo
Quest.nl
2 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over elle.nl

Ons team van experts heeft Elle geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Elle bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Elle is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Elle is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van elle.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Elle.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Elle


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fiets.nl logo
Fiets.nl
2 beoordelingen
10
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Quest.nl logo
Quest.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elle een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Elle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elle actief?

Elle is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elle reviews? Dan kun je naar de website van Elle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie