Leukstetickets.nl logo

Leukstetickets.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Leukstetickets.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2332
Leukstetickets.nl logo
Website
leukstetickets.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Leukstetickets.nl

Wanneer je even vrije tijd hebt is het niet meer dan logisch dat je hier ook van wilt genieten. Dat kan bijvoorbeeld door een dagje uit, door een leuk avondje op restaurant, een gezelschapsspel en ga zo maar door. Bij Leukstetickets.nl vind je al deze producten en meer terug. Maar kan je dat wel vertrouwen bijvoorbeeld een ticket voor een pretpark van deze website? Op deze pagina hebben wij reviews over Leukstetickets.nl op één handige locatie verzameld. Zo lees je de ervaringen door van echte klanten van Leukstetickets.nl en kan je op basis van hun beoordelingen en reviews een gegronde mening over de webshop vormen.

Over Leukstetickets.nl

Leukstetickets.nl is een webshop die dagdagelijks op zoek gaat naar tal van aanbiedingen en producten binnen de sector van de vrije tijd. Dat mag je gerust vrij breed opvatten. Op de webshop vind je alles van een dagticket voor de dierentuin tot kunst. Dat is dan ook de reden dat Leukstetickets.nl constant op zoek is naar nieuwe partners om mee samen te werken en aanbiedingen mee uit te werken. De webshop is een onderdeel van het grotere concern DPG Media en dat is dan ook het team dat bijvoorbeeld de klantenservice zal beantwoorden. Concreet kan je voor bijvoorbeeld tickets deze ofwel rechtstreeks bestellen bij Leukstetickets.nl of kan je worden omgeleid naar de website van de partner zelf. Wil je geen enkele aanbieding van Leukstetickets.nl missen? Dan kan je de social media accounts van de website in de gaten houden. Hier verschijnen alle nieuwe aanbiedingen en deals. Betalen kan enkel met iDeal of per kredietkaart.

Waarom kiezen voor Leukstetickets.nl?

Bij Leukstetickets.nl vind je dus heel wat activiteiten en producten die te maken hebben met vrije tijd. De webshop zelf bestaat uit de volgende categorieën: dagje uit, avondje uit, hotels & reizen, producten en educatie. Onder een dagje uit kan je tickets voor dierenparken, pretparken, workshops, festivals en meer begrijpen. Een avondje uit is bijvoorbeeld een optreden in het theater gaan bekijken of naar de film. Hotels & reizen houdt alles in van een hotelovernachting tot een stedentrip tot een echte lezersreis. Qua producten kan je bijvoorbeeld gezelschapsspellen, films, boeken, fotoproducten, sieraden, tassen tot wijnpakketten op de kop tikken. Educatie draait om online cursussen en seminars. Alles om jezelf te verbeteren als mens dus! Ook bij Leukstetickets.nl krijg je na jouw aankoop tot 14 dagen de tijd om van idee te veranderen en jouw aankoop retour te sturen.

Is Leukstetickets.nl betrouwbaar?

Logischerwijze verwacht je als je tickets bestelt op een website dat deze ook gewoon veilig in jouw mailbox of in jouw handen belanden. Is Leukstetickets.nl dus een betrouwbare site? Eerst en vooral is er alleszins al een veilige SSL-verbinding wat betekent dat jouw persoonsgegevens tijdens het betalingsproces veilig zijn. Daarnaast vind je ook al snel terug wat het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel is. Bovendien beschikt de webshop over een eigen klantenservice bij vragen of problemen en zijn de algemene voorwaarden ten slotte duidelijk neergeschreven op de website. Leukstetickets.nl lijkt dan ook een betrouwbare webshop te zijn!

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vraag of vragen niet terug op de website? Of wil je een klacht indienen aangaande een bestelling? Dan kan je bij de klantenservice van Leukstetickets.nl terecht. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de webshop. Daarnaast kan je ook een mail sturen naar het mailadres of telefonisch contact opnemen. Dit kan van maandag tot vrijdag van van 8.30 tot 17.00 uur. Standaard krijg je bij Leukstetickets.nl binnen de 2 werkdagen een antwoord op jouw vraag of klacht. Is er een langere verwerkingstermijn nodig? Dan zal je hierover bericht worden door de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens tickets of een ander product aangekocht bij Leukstetickets.nl? Dan lezen wij graag hoe jouw ervaring met deze webshop verliep. Kreeg je binnen de afgesproken termijn inderdaad jouw bestelling in handen? Was de kwaliteit goed? Kon je bij de klantenservice terecht bij vragen of problemen? Zou je Leukstetickets.nl aanraden aan anderen of zelf in de toekomst nog eens iets bestellen? Schrijf op deze pagina jouw review en beoordeling van Leukstetickets.nl neer en je helpt er een mogelijke toekomstige klant mee verder.

Reviews over Leukstetickets.nl

Gerelateerde bedrijven

Jan-magazine logo
Jan-magazine
2 beoordelingen
9
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
1 beoordeling
10
Bambook logo
Bambook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,8
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Leukstetickets.nl

Ons team van experts heeft Leukstetickets.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Leukstetickets.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Leukstetickets.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Leukstetickets.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van leukstetickets.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Leukstetickets.nl.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geld weg geen tickets

Vanochtend besteld een uur zou je moeten wachten op de kaarten via je email wat al raar is kaarten nooit binnen gekregen nieuwe kaarten bij drievliet gekocht dus dubbel geld kwijt rekening afschrift gestuurd via email na 3 tot 5 dagen kan ik pas antwoord terug verwachten dus mensen nooit kopen

Geplaatst op: 29-05-2023
Laatst bewerkt op: 29-05-2023
Geschreven door: Linda W.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voucher werken niet

Vouchers besteld via de website, dit liep vlot, helaas bij het verzilveren klopten de codes niet, waren al gebruikt wat vreemd is ,ik had ze nog geen 30 minuten in de mailbox staan. Alleen via chat contact bereikbaar en er was geen verklaring waarom de codes niet werken. Dus 130 euro uitgegeven in 1 minuut en nu max 14 dagen wachten op de refund, dit was dus mijn eerste maar ook gelijk mijn laatste ervaring met de leukste uitjes. Lees trouwens nu pas dat het ook langer kan duren..in elk geval mijn bank gaat maatregelen nemen als het geld niet binnen 14 dagen wordt teruggestort.

Geplaatst op: 04-05-2023
Laatst bewerkt op: 04-05-2023
Geschreven door: Jacco B.

6 / 10
5/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkope tickets en makkelijk.

Tickets voor een dagje wellness snel en goedkoop binnengekregen.

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 27-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze service

Ik heb 5 vou hers gekocht voor een citytrip met de trein, uitgevoerd door Greencity.nl.
Verkoop tot 31-12-2022 en te verzilveren tot 31-3 2023. Het is nu 11 januari 2023 en kan met heen mogelijk deze reis boeken. Greencity heeft het overzicht met de steden keuze van de site gehaald en is ook niet op een andere manier te boeken.
deleukstetickets zij. Alleen per chat te bereiken en wacht inmiddels 10 dagen op een mail met uitleg. Zij zijn een webshop van DPG Media en die klantenservice weet niet dat ze een webshop hebben en greencity kan ook niks uitleggen. Ik voel me opgelicht. Kosten? €995,- voor een gezellig familieuitje. Niet dus! Voor ons is de lol er wel vanaf en ik wil gewoon MIJN geld terug.
Ben benieuwd of dat gaat lukken.
Voor mij in ieder geval al geen tickets meer via dit bedrijf!!

Geplaatst op: 11-01-2023
Laatst bewerkt op: 11-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama omdat je niet weet of er voorraad is

Wij hebben eerst contact gehad met het door ons gewenste hotel, en er was voldoende voorraad. Dus een voucher besteld, en wat blijkt, geen voorraad in precies dat hotel. Je kunt ze niet bereiken en reageren traag. Ik zou heel goed nadenken of je hier iets gaat bestellen.

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rik J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service/geen communicatie/geen info

ik heb een voucher besteld voor fletcher hotels. echter hier kunnen wij geen gebruik van maken. annulering aangevraagd. het geld zou binnen 14 dagen teruggestort worden na verificatie dat de voucher niet gebruikt was. na 2 weken contact opgenomen want geen geld terug en geen info. krijg te horen dat dit weken gaat duren ivm drukte!!. duurt nu al 4 weken!! zeer slechte klantvriendelijkheid zeer slechte communicatie. aankopen kan binnen 10 minuten maar geld terug nooit van gehoord?

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super service

Toen we naar het concert wilde van Lana Del Rey was een van onze vriendengroep leden ziek. Daardoor konden we niet meer gaan en het hele bedrag is teruggestort. De informatie staat duidelijk op de website. Ik ben een tevreden klant!

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse B.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Leukstetickets.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Jan-magazine logo
Jan-magazine
2 beoordelingen
9
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
1 beoordeling
10
Bambook logo
Bambook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leukstetickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Leukstetickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leukstetickets.nl actief?

Leukstetickets.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leukstetickets.nl reviews? Dan kun je naar de website van Leukstetickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie